bu doğru işte bana kuvvet lazım bebiş ossun bende muzlu fındıklı şelerr yapcamm ben bişi sorcam sorsammı yaaa....utanyorum şeee
Bir lavaboya gidelim dedikk sohbet almış gitmiş başını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu doğru işte bana kuvvet lazım bebiş ossun bende muzlu fındıklı şelerr yapcamm ben bişi sorcam sorsammı yaaa....utanyorum şeee
sor len sor hade
nan ben hamiş olcam yaa dielim 1,5 oldu felan ben randevu olmıcakmı nezaman kadar olmıcak düşermi olursa öncekinde oldu ondanmı düştü acaba??:44:
ya bacım ben uykuya acayıp duskunum napyımmm yemek bıle yemem uyumak ıcın o drece yaneee
pohaha bebiş köprüsümü benim ne soracamı hiç merak etmemişsin yazık sana....
kıs mıray sordumya sen masajları aacukkk gec alıyorsun bacımmmm
aaa merhabalar ayben bu konu başlığını yeni görüyorumm :) kokoşlukmu hehe benide alın arnaıza yaaaa işve cilve öğretin azcık banada kokoşluk hoşluk vardaa işve cilve yok bende
Bir lavaboya gidelim dedikk sohbet almış gitmiş başını
hoşş geldin en cilvelimiz bucu hade bakımmm cilvelerini göster.....kokoşuz biz sen kokşmusun aceppp
naptın kız bukadar lavabodaa....ben eşimin hayalini kuryom bukadar sürmüo
miraycım topikte döktürüyon kuzum
helal sana kızzz
yaws bişi yemiom ama oğlak burcuyum ateşli garıyım valla eşime sinir olyom dönüpo uyusa uyandıryommm
kocişi sevyom mıncık etmeyide nebilem sevyom yaa onu ondan olabilir sevgim çok büyük..çok çektirdim ona banamısın demedi....kızlar ben düğüne kadar nası sabrettimm ona şaşıryom valla... ozman tazecik saftım kızzz gözümü o açtı bide antalya burası ondan kanımız kaynıo akdeniz insanıyız hemşo seninde öle olman lasım....
anam birsen gelmiş valla görmedim hoş gelmişsinn yaws siiznkiler hepsi tanımıo beni beklioom cuvap yazsınlar çok zor olyor .... burda her telden var ben gibi böle uzuyo gidio hem herkes ben gibi ohhh gel sende katıl aramıza bazı bazıı....
canım herkesın bunyesı farklılık gösterır tahlılşlerınde hamıle cıkarsan gıder bı kadın dogum uzmanıyla gorusur sorarsın bacımmm
En cilveli burcumuuu
Benim uzun sürer aynada kaşıma gözüme bakmaktan vakit geçiyor valla düzleştiricim yanımdaydı çaktırmadan ön kısımları bi düzelttim
yaa olmaz derse eşim alıştı şimdi halvetlere şişme teyze alalım barii.....
pohahha kızlar laf arasında biz üniv.deken kızlarla para birleştirdik meraktan şişme adam aldık çok slakçadı pi poka yaramıo bildiğin balonun adamı...vikklio bide bastırınca...pohahahhahaa ne para dökmüştük devlet yurduna geldi kargo açmıolar tabii odada açtık gözünü sevimm eşimin ona bilem söledim sen alırsın dio naptın dio bende bütün kızlar süsüledik odamızın maskotu oldu korktumuz gecelrde bizle yattı erkik sonuçta öle dedim güldü...
kızz katılırım katılmasınada dedim ya bende iki yere birden yetişemem ondan tatlımm
arda uğrar slm veririm bebemmm
yaa olmaz derse eşim alıştı şimdi halvetlere şişme teyze alalım barii.....
pohahha kızlar laf arasında biz üniv.deken kızlarla para birleştirdik meraktan şişme adam aldık çok slakçadı pi poka yaramıo bildiğin balonun adamı...vikklio bide bastırınca...pohahahhahaa ne para dökmüştük devlet yurduna geldi kargo açmıolar tabii odada açtık gözünü sevimm eşimin ona bilem söledim sen alırsın dio naptın dio bende bütün kızlar süsüledik odamızın maskotu oldu korktumuz gecelrde bizle yattı erkik sonuçta öle dedim güldü...