Kokoşş Hatunlar Kulübü

cnm bende hiç yemek bilmezdim allah düdüklü tencereden razı olsun... et sebzelere göre daha zor pişer o yüzden once etleri suyunda haşlayıp yumaştıp sonra kavurup sebzeleri atıp pişmesini bekliceksin...

nette portakal ağacı var ordan çok kolay öğrenirsin...

mesela ben eti alıorum suyunu çekene kadr haşlayıp sonra yağını koyup kavuruorum doğradığım sebzeleri atıorum domates suslu olduku için çok az çay bardağının yarısı kadr su tunu atıp düdüklüyü kapıorum... düdüklünün ibiğini indirdikten sonra 20 dak tutuorum misss gibi sebzeli et oluyor....

tavukları iice yıkıorum... küçük arpacık soğanları.. havuç patas çok ufak dilim değil elma dilim şeklinde atıorum tavuğu geçicek kadr su
tuzunu koyuyorum ddüklüyü kapıyorum... ibiği indirdijten 20 dak sonraa... al sana sebzeli tavuk üstüne limon sık pul biber ohhh miss...

sonramm... kıymamı alıorum tavaya boşaltıorum suyunu çekene kadr haşlıorum yağ koyuyorumm ufak doğradığım soğanlarıla kavuruorumm sonra ufak doğardığım domtesleri atıorum baharatlar... mis gibi arap kebabı....

ve işten eve gittikten sonra yapıorum bunları...

barbunyayı yaıklıorum halkaa havuş pazates soğann salçasını suyunu koy dudukluyu kapa taze barbunyaysa 20 dak kuru ise 45 dak mmmm harikaa

yaws benim k.valide nuhh zmanından kalma bi düdüklü getirdi bunu anlattı unuttum patlayanlardan şu hanii kokyom elimi bile sürmüyorıumm..tefalin düdüklüsünü alcam bakalım hiç olmazsa daha iyi olur...bu dediklerini de yaparım...arap kebabını çok özledim bee kız biz arabız bilyonmu hemşoo sizde araplık varmıdı...:KK34:

tobe tobeeee hosuna gıtsın dıye yapmıyon herhal ısın bıtınce kalkmıcan hemen dıkecen ayaklarını uzanacan

ben kalktım hepsinde napim dalga geçio kafamdan uyduryomuşum onun tohumlar gidecekse gidermiş aya bilem gidermiş görcesss....bence olmadı ozman...:KK14:

enerjiye bakkk maşallh... hergün hergünn... hem kokoşş hem çalışannn.. hemde evde çalışannn :KK1::KK1:

sorma yoruldum yaaa ben bugün randevu istemiom ama cuma yarın tatilim rahat durmazki bide gece rüyasında kalkıp tepeme çıkyo adam gözleri kapalı üstüme atlıo bee bide bu huyu çıktı sonra soruyom yok öle bişe demezmiii....:KK53:

yaws benim k.valide nuhh zmanından kalma bi düdüklü getirdi bunu anlattı unuttum patlayanlardan şu hanii kokyom elimi bile sürmüyorıumm..tefalin düdüklüsünü alcam bakalım hiç olmazsa daha iyi olur...bu dediklerini de yaparım...arap kebabını çok özledim bee kız biz arabız bilyonmu hemşoo sizde araplık varmıdı...:KK34:

var cnmm ama pek benzemem :):):)

kimse inanmıyorr...

sorma yoruldum yaaa ben bugün randevu istemiom ama cuma yarın tatilim rahat durmazki bide gece rüyasında kalkıp tepeme çıkyo adam gözleri kapalı üstüme atlıo bee bide bu huyu çıktı sonra soruyom yok öle bişe demezmiii....:KK53:

:KK52::KK52: :KK52: hhehehe bu kadar süslü olursan olucağı buyduu...

ahanda adamın rüyalarının kadını olmuşsun :KK52:

kızlar söliceklermiş değişsin die spedyy gonzales ile konuştum yönetici ilen konuşcak düzeltirlermişş..yarına olur inş...

Kokoş Hatunlar kulubü yenilenecek uvwwwuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvv:82:

bakın kızlar doğal ossun fazla makyaj sevmiom dienler loreal şu allık çok doğal duruyor ben kullanmıştım 40 tl felan olması lazım fiyatı...
$p_3371_k.jpg

X