- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben neyapsam aceppppppppp:26::26::26:sıze afıyet olsun bacummmm
ağsam ağşammm adama borek yedırecekkk ıyı yap bakalım bıde yanına pattis salatası yap barımmm bırı cayyy adama kuru kuru yıdırme ümüğüne dizilir valla
hayatımın sewgulusu var zatıı evlenecekler
aynen doğru dedin yaa ama reçetede yasmıomu hamişler kullanır bilmem ne...
kız 15 gündür dur durak bilmeden çalışyoz çıkarmı testte bilmiomki...haftayı mı beklesem...
neler var evde...
fırında makarna yapabilirsin..
yada fırında patatess.... kolay menuler bunlar..
yada poşette tavuk...
barbunyanın mevsmi... süper olurr... valla..
imam bayıldı olur patlıcan bolll.... patlıcanı kızartıp buzluğa atarsan hafta sonlar .. karnıyarık imma bayıldı kolay olur hafta içi..
kaşarlı tavuk olur bayılırım...
arap kebabı olabılır pratik ve süper olur...
neler var evde...
yada poşette tavuk...
imam bayıldı olur patlıcan bolll.... patlıcanı kızartıp buzluğa atarsan hafta sonlar .. karnıyarık imma bayıldı kolay olur hafta içi..
evlensin bakam ben beklerim fena sıkıştırcam onu hafızama kaydettim bittun ...
neler var evde...
yada poşette tavuk...
aynen doğru dedin yaa ama reçetede yasmıomu hamişler kullanır bilmem ne...
kız 15 gündür dur durak bilmeden çalışyoz çıkarmı testte bilmiomki...haftayı mı beklesem...
neler var evde...
yada poşette tavuk...
dün kuzu et aldım sebzeli yapem dedim et bişmek bilmedi suda çevirdim bide yağ ekledim sebzeler yanacak daha pişmedi anamadım haaa..adamın boğazında kaldı valla bol bolsu içti yazık bu adama yaa..ben oktay usta kitabı alcam olmıcak böle hiç olmazsa tarfie göre yaparım..
abowwwwwwwww bayağ yogunmussunuz ayaklarını havaya dıktın mı bacımm işten sonraaa
biz şimdi evde bi çeşit yemek ve salata yetiyo bize evlenince biraz daha çeşitli yemek mi yapılması gerek,,,
dün kuzu et aldım sebzeli yapem dedim et bişmek bilmedi suda çevirdim bide yağ ekledim sebzeler yanacak daha pişmedi anamadım haaa..adamın boğazında kaldı valla bol bolsu içti yazık bu adama yaa..ben oktay usta kitabı alcam olmıcak böle hiç olmazsa tarfie göre yaparım..
dikmeye çalıştım kocam alay etti iğren duryomuşum öleee...bende indirdim...:26::26:
canım ben cok çeşit yapmıyorum cunku yenmıyo artesı gune kalınca benımkı yemıyoo bı cesıt sulu yemek varsa yanına pilav yap bıde salata yada corba ve yemek olabılırr
tobe tobeeee hosuna gıtsın dıye yapmıyon herhal ısın bıtınce kalkmıcan hemen dıkecen ayaklarını uzanacan
bende aynı şekilde çorba slu yemkese yanına pilav salata arada yoğurt cola yemeğeine gör değişir çorba kesin yapıorum onu güzel yaparım yemeği yemese bile çorbayı yer...
2-3 çeşit misafir varken yapılır bence evli çalışan bayanlar için tek menü ideal...ben çok çeşit yapıorum diende oburdur herhalde hepsi nasıl yensin 2 ikişi üstelik..