Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlar hala fırsat bulup alamadım saçdüzleştiriciyi..bayağı araştırma yaptım ama en iyileri braun roventa respect..philips..eşim diyorki sen kullanmassın atarsın bir kenara..:44:

kızlar kim sabun soruyordu bilmiorum ama clinique yüz sıvı yağlı sabun var şu hemen paylaşıyorum...
36 liraa...biraz pahalı ama clinique bu kıyaslanmaz bişile...

Eklentiler

• $p_3006_k.jpg
    $p_3006_k.jpg
    2,8 KB · Görüntüleme: 27
günlerin kısalmasını beklemedim şevval ayındayız sevabına nail olmak istedim,, ALLAHIM kabul eder inşallah

amin canım allah kabul etsin..
bakım olarak en kendine güvenen miray sanırım içimizde..:KK49:

kızlar hala fırsat bulup alamadım saçdüzleştiriciyi..bayağı araştırma yaptım ama en iyileri braun roventa respect..philips..eşim diyorki sen kullanmassın atarsın bir kenara..:44:

philips le roventa ıyıdır bacımmm ama sacı kırıyo ve yıprtıuor oyuzden ben aldım ama artıkın kullanmıyorummm

bende braun kullanıyorum hem elektrikliğide önlüyor...:KK68: 1 senedir çok iyi...

maşamda var oda babylisse öle bişe....

ikisindende memnunum

miraycım ben nutricina likid kullanıyorum zaten cildim karma...sivilceye müsait bayağı mücadele ediyorum:KK53:

philips le roventa ıyıdır bacımmm ama sacı kırıyo ve yıprtıuor oyuzden ben aldım ama artıkın kullanmıyorummm

onalrdaki sermakik etkisi yokk be bacım boya onlar braundan şaşmıcan...seramik şeysi var saçı kırmıyor öncesinde saç maskemi süryom dumanlar çöıkyo şöle baca gibi ama yanmıo kırılmıoo bide 200 derce yapmıcan tabee.. benimki 80 lerde felan tutyom sıcaklığı...:KK51:

burcuda bakımlı bir hatun gibi geliyor bana..

ya miray sen ne kozmetik manyağısın kızım senin makyaj dolabını çok merak ediyorum onunda fotosunu koysana,,, datlımmm

onalrdaki sermakik etkisi yokk be bacım boya onlar braundan şaşmıcan...seramik şeysi var saçı kırmıyor öncesinde saç maskemi süryom dumanlar çöıkyo şöle baca gibi ama yanmıo kırılmıoo bide 200 derce yapmıcan tabee.. benimki 80 lerde felan tutyom sıcaklığı...:KK51:

bunu öğrendiğim iyi oldu 80 olaını miray öyle deme kız rowenta ve philipste pahalı rowenta 140-150

bende duzlestırıcı olark braun ınce olan vr ondn kullnıyorum tıtresmlı guzel memnunn maşada ıstyrm ama beceremıyormkı alsam neolck duzlestrıcıyı bıle ayda yılda bır kullanyrm

miraycım ben nutricina likid kullanıyorum zaten cildim karma...sivilceye müsait bayağı mücadele ediyorum:KK53:

hımm yağladnıran kremlerden uzak dur bence sen bide içinde E vitamini olan kremler çok sivilce yapıyor..likid iiçin çok para vermene gerek yok o markaya golden rose likid hem uygun hemde hoş duruyor ama indirimden alyom diosan bilmem...

senin lancomelarıda gördük yaniiii...biz hastasıyız burculaa...:KK70:

cilt bakım ürünlerinede pahalı markaları tercih etmiyorum nivea..nutricina olabilir...bunlar hem orta halli hemde kaliteli..makyaj çok yapmadığımdan kalite olan alabilirim bana iki sene gider çünki...

ya miray sen ne kozmetik manyağısın kızım senin makyaj dolabını çok merak ediyorum onunda fotosunu koysana,,, datlımmm

hem banyoda var hem yatak odasında ikisinimi isitiyosun pohahahha..

neysem koyarım tamam bugün bakem önce düzenlemem lazım çok karışık size resil olmaım burcunu diline düşerimm valla...allah korusun :nazar::nazar:

hımm yağladnıran kremlerden uzak dur bence sen bide içinde E vitamini olan kremler çok sivilce yapıyor..likid iiçin çok para vermene gerek yok o markaya golden rose likid hem uygun hemde hoş duruyor ama indirimden alyom diosan bilmem...

senin lancomelarıda gördük yaniiii...biz hastasıyız burculaa...:KK70:
kızlar ben kadınlar gününü beklemiştim nemlendirici ..tonik..vs için..100 de 50 indirimden aldım...clean clearı..16 liraydı 8 e aldım mesela..:KK53:

X