Kokoşş Hatunlar Kulübü

bu ay sonunda belli olacak ama torpil falan dio kime sorsam o yüzden ümidim yok pek bakalım...:44:

saçlarımı da boyatcam walla araştırıom bu ara şöyle kahve tonları düşünüom ama ışıltılı mışıltılı açık renk bana gitmez çünküm esmerim :KK1: bu ay da çıksın daha hala denize falan gidioz kış moduna bi greyim saçları bakıma alıcam

evet cnm çok açtırma ama kahve sana gider şöle güzel bir kahve tonu seç senin orda benim kuaförüm yetgin çalışkan biliyorsundur istersen önerebilirim saçımı hep güzel yaptı tabii tuzlu biraz deyyus napim kahrolsun kredi kartlar iyi oluyor böle arada değişiklik...

torpil konusnda anlamadım öğretmenlik içinmi öle lazım bide aynı yerdemi torpil gerekli?? inşallah hayırlısı olur cnm ümidi kesme antalyada iş olanağı çok sende başka bişi bakarsın şöle dolgun maaşlı...:KK71:

zaradan ogluma alıyrm gercktn harıka syler var buarada dogumdn sonra saclrm cok dökldu kısalttım boyattm guzl bir degşklk yapmştm anma saclrm uzadı.
balyaj attrdım kahve uzerıne sarı ama uzatmaya karar verdım saclrımı bakalm ama ölle guzl havalı saclrmda kalmadı yaa bıyoform yaptrmştm dogumdn once saclre yandı hep bırdaha da eskı formu yakalayamadımm

oo sen baya değişiklik yaapmışsın bide pek bakım yapamadım diosun kokoşsun sen gızımmm...:KK12::KK12::KK12::KK12:
saç dökülme olyıda eylül ekim öle çok dökülyo cnm yaa zeytin yağı yap arada bide badem yağı en i:KK12:isi oo ben öyle kurtarmıştım saçım benimde yanmıştı biara...hava ve su et:KK12:ken saçlar öalesef değişik biyere gittiğimizdede çok dökülyo..antalyanın suıyu çok kireçli mesala ...oda yıpratıyor burda..
en iyisi dediğim doğal şelr haa maydonoz yemekte saça iyi geliyormuş seviyosan bol bol tüket derim...bi süre boyadan uzak tut kendine gelsin saç...

sormaa bendede o hastalık geçen bende kemal tancada bir ayakkabı ve çanta aldım çok şık ikiside eşim hala alıyomusun dükkan açıcan herhalde dio kredi kartımı zaten ne sen sor ne ben söliim kocişinkinide aldım patlattım haberi yok maaş gelsede ödesem versem engel olamıyorum valla..mangoyu çok seviyorum çanta kolye cüzdan kıyafetlerde zaten tam bana göre 34 bdene anca orda bulyom ...al cnm sonra resim koyarsın bizde bakarız meerak ederiz sonraa:KK12::KK12:

$53601313_02.jpg çanta bu
$53609028_02.jpg cüzdan da bu

efet o nedenle cok kullnmıyorum ztnn.
sıyha nokta oluşmuyr ama goznk goznk yınede ayda bır kuafore gıdnce burnumada sır yaptryrm ıcını temzlıyor dıye bılmem ne kadr dogru

sir acaba tüyleri alıyor orası temiz oluyor ondanmı gözenekler gözüne batıyor acaaba...aldırınca güzel olur aslında ....arada yüz maskesi yap yinede belki etki eder..

oo sen baya değişiklik yaapmışsın bide pek bakım yapamadım diosun kokoşsun sen gızımmm...:KK12::KK12::KK12::KK12:
saç dökülme olyıda eylül ekim öle çok dökülyo cnm yaa zeytin yağı yap arada bide badem yağı en i:KK12:isi oo ben öyle kurtarmıştım saçım benimde yanmıştı biara...hava ve su et:KK12:ken saçlar öalesef değişik biyere gittiğimizdede çok dökülyo..antalyanın suıyu çok kireçli mesala ...oda yıpratıyor burda..
en iyisi dediğim doğal şelr haa maydonoz yemekte saça iyi geliyormuş seviyosan bol bol tüket derim...bi süre boyadan uzak tut kendine gelsin saç...

maydonoza bayılırm yaaaa.
4benım saclrım cok uzndu yıprnnca kısacık kestrdm uzatamadm bırdahada sımdı hc kullnyrmmm baya saclrm yola gelmeye basldııı inşşşuzamasınıdaaa sagldı gıbı

lazer yaptırıormusunuz kızlar ben yeni sayılır başladımda fark var:)

ben yaptıryorum bende azalma varsa emin olun herkeste olur gübre atılmış gibiydim suphanallah....
şimdi baya baya azaldı çok seyrek seyrek çıkyo 8 sean gittim ama bebiş kararı verdim olasılık beklyiorum olursa gidilmiyor oyuzden ara vercem herhalde..

ben yaptıryorum bende azalma varsa emin olun herkeste olur gübre atılmış gibiydim suphanallah....
şimdi baya baya azaldı çok seyrek seyrek çıkyo 8 sean gittim ama bebiş kararı verdim olasılık beklyiorum olursa gidilmiyor oyuzden ara vercem herhalde..

yalnız miraycım şunu anlamıyorum tüylü tüylü dolaşmasak olmuyormu seans aralarında sen jiletle mi alıyordun zir kocam dalga geçiyorda:)
önceden ağdayla tertemiz oluyordu ohh:KK31:

Ben evlenmeden önce yaptırmıştım canım şuan öyle bir sorunum yok çok rahatım :KK66:

uyanık hatun ben evlenmeden önce herşeyde bi haberdimm:KK17: lazeri bilmiodum evet itraf ediorum....
ama baş edemiince güzzel oluyor parladı kız küçük miray pohahahahahha

senin bittimi şimdi??:KK53::KK53::KK53:

valla çok beğendim ona benzer bişi görmüştüm ninewest te hatta tekrar gitmiş bulamamıştım ..çok moda o çanta süper ...:KK16:

Mangoda var canım yeni sezon ürünü almayı düşünüyorsan bakabilirsin internet üzerindende satışları var benden söylemesi :KK66:

yalnız miraycım şunu anlamıyorum tüylü tüylü dolaşmasak olmuyormu seans aralarında sen jiletle mi alıyordun zir kocam dalga geçiyorda:)
önceden ağdayla tertemiz oluyordu ohh:KK31:

yyoooo tüylü dolaşmıyorum cnm seans aralarındada jilet yapıosun ağdayı komple bırakıosun zaten ben mesela ara verdim ama jilete devam bebiş olmassa tekrar seansa devam edicem ama etmessem olursa jilte devam..ağda koyulaştıryo teni valla rengim açıldı lazer ile..artık ağdaya elimi sürmem yaa..:KK68:

Mangoda var canım yeni sezon ürünü almayı düşünüyorsan bakabilirsin internet üzerindende satışları var benden söylemesi :KK66:

haaa bazen bazı ürünler olmuo mağzada ne saçma yaa interntte beğenyorum gidiyorum mağzaya yok sipariş versem gelirmi diyorum yk gelmez malesef biz ürün seçemiyoruz onlar gönderiyor dio saçma gelio bana oda mango oda mango ....:44:

yyoooo tüylü dolaşmıyorum cnm seans aralarındada jilet yapıosun ağdayı komple bırakıosun zaten ben mesela ara verdim ama jilete devam bebiş olmassa tekrar seansa devam edicem ama etmessem olursa jilte devam..ağda koyulaştıryo teni valla rengim açıldı lazer ile..artık ağdaya elimi sürmem yaa..:KK68:

tamam bakalım bende bir jiletleniyim dökülmesini beklemek yerine:)

mirayy canım bide sen istda mısın:) merak ettim..
ayrıcada kitap okumayı seviorsanız elif şafak aşkı okuyun ben geç kaldım ama çok tavsiye ederim yeni bitmek üzere..

X