Kokoşş Hatunlar Kulübü

Slm canım hayırlı olsun topiğin
evli ve kokoş hatunlardan birisi de benim :21:
kendimi tanıtayım 3.5 aylık evliyim ve 14 haftalık hamileyim :KK69:
evlenmeden önce istanbuldaydım ama evlenince eskişehire geldim
kendimi bildim bileli saç,vücut,el ayak bakımıma çok özen gösteririm
makyajsız dışarı çıktığımı bilmem
en önemli bakımın temizlik ve naturel makyaj olduğunu düşünüyorum
ayda bir defa mutlaka güzellik salonuna gidiyorum
ben de kendimi kokoş sevenlerdenim :21:

Ooo hemen anne olanlardansın hayırlı olsun canım :KK52:

cnmm topiğin hayırlı uğurlu olsun forumu takip ederken gözüme çarptı başlık ay dedim bunu miray açmış olabilir mi :KK1: :!: :KK1: bi baktım gerçekten de senmişsin :KK52:

cnm hoşgeldin topiğime ..geçn yaşta evlenen çıtır bi hatunsun demek..çalışyormusun?
2 çocuk ve ev işi gerçekten zamanını alıyordur haklsın ama evde bakımlı olmak bazen eşler açısından daha bir farklı oluyor tabiiki evde biton makyaj ve süs püs gezmek saçma ama en güzeli değişik kışın (renkli) eşofmanlar ayrıca yazın mini şort ve şıkırşkır badilerle göz doldurmak en iyisi...

kızlar buarada erkekler saçımızı sıcakladığımızda yaptığımız o iğren topuzdan nefret ediyorlar saçı at kuyruğu yapıp gezmek daha bir kokoşça olsa gerek...bunuda ekleyemeden geçemedim..:103:

evet genc yasta evlendim anne oldum,yok calismiyorum canim almanyada yasiyorum,evet dedigin gibi evin icinde yapilmis sacla makyajla dolasmak zaten abes görünür bide disari kiyafetiyle evde nasil is yapim rahat bile olmaz ama gelki bunu eslere anlat anlamiyorlar,haha dedigin gibi o balerin topuzlari erkekleri cildirtiyor ama benim sacim belimde cok uzun evde at kuyruguylada rahat edemiyorum egilince huraa saclar benden önce egiliyor:KK1:

Valla yıl geçtikçe insan daha bir bağlanıyor yani bizim için öyle oldu biz birbirimize çok düşkünüz o kadar ki çocuk bile istemiyoruz birbirimize vakit ayıramayız diye gerçi pekte sevmiyoruz ikimizde çocuğu oda bahanesi :KK52: Biz eşimin görevinden dolayı karstayız burda boyatmıyorum saçımı kuaförlere pek güvenemiyorum saçım sarıydı ilk geldiğimiz zaman hemde platindi ama güvememedim boyatmaya ist. gidince döndüm kendi rengime koyu kahve yani...8 aydır falan böyle kullanıyorum ama sıkıldım bende sarı saçı sevenlerdenim şimdi bal köpüğü istiyorum bakalım gitmeden boyatabilirim. Tabi bekliyorum tecrübelerini :KK52:

hımms istanbuldayken hazır boyat işte değişiklik olur madem döneceksin tekrar karsa..loreal boyalarını kullan cnm kaliteli kuaförlerde var zaten saça asla oryal gibi açmalar kullanılmasından yana değilim ben her 2 ayda bir boyatırım saçım yumuşacık ve hiç yıpranmadı..eğer boyatmayı düşünürsen loreal inova açıcı kullansınlar hatta önünde yaptır boya ne kullandıklarını gör ısrar et..buarada marjinall ve inova loreal in en iyi boyalarından bunlar saçı yıpratmıyor ve bal köpüğüde var bunların arasında saç uzun kısalığına göre fiyatı anlaşırsın biraz pahalı olsada pazarlık yaparsın boyacağında sakın koleston veya giordini bilmem schwarzkof felan olmasın bunlar saçı çok yıpratıyor yapmıyor deselerde hikaye basit boya saçı saman gibi yapıyor hadi bakım yapim diosun saç kurtulmuyor malesef..

buarada bizde eşimle aşık olarak evlendik şimdilik herşey yolunda ama evlilik biraz zormuş yaa sorumlulukları çok bazen zorlanıyorum evde...:82:

karsta yaşıyorsunuz öylemi yanlışmı anladım serinmi bari oralar biz yandık burada bir yağmur yağsın diye duaya çıkacağız yani..

alışveriş güzel istanbulda off ordan aldığım kotları burda hiç bir yerde bulunmuyor akmerkez bir başka yaa bittim tüketti beni...:KK53:

Bizde karstayken güneş çıksa diye dua ediyorduk :KK52: Şuanda gündüz normalmişde akşamları çok soğukmuş arkadaşlar ısıtıcıyı yakıp oturuyorlarmış :KK1:
İst alışveriş yönünden bir başka yaa ben 10 günüdr gez gez bitiremedim geldiğimden beri bi bugün evdeyim oda akşam çıkıcaz diyee :KK66:

cnmm topiğin hayırlı uğurlu olsun forumu takip ederken gözüme çarptı başlık ay dedim bunu miray açmış olabilir mi :KK1: :!: :KK1: bi baktım gerçekten de senmişsin :KK52:

bizimm gızzzz nbr nassın anam gurbetteki arkdalşımı görmüş kadar sevindirik oldum:KK19:
özledim valla aynen nası ama tam benlik dimi topikçim ahh şöle süs püs bulsam süslesemde tam göze çarpsa dedim ..
arada beklerim hatunum benimmm:KK31: kızlar buda çıtır hatundur haa demedi demeyin...:KK61:

birara düşündüm kımı yok yaptırma daha beter oluyo dıyor kımı ii dıyor kafam karısıyor bırde cok pahalı yapıyorlar......maalesef....

yok cnm yıpratmıyor keratin var aksine saçı besliyor hatta...sen bir araştır bende araştırım ama o da alanyadaydı sanırsam 450 felandı yaptırdığı yer..
biraz pahalı ama araştır yine iyi ve uygun fiyatlı vardır burda 300 TL ye bilem yapıyorlar artık..ama süper di saçları görmen lazım fönlü gibi vede ışıl ışıl keratin parlaklık vermiş resmen..

yok cnm yıpratmıyor keratin var aksine saçı besliyor hatta...sen bir araştır bende araştırım ama o da alanyadaydı sanırsam 450 felandı yaptırdığı yer..
biraz pahalı ama araştır yine iyi ve uygun fiyatlı vardır burda 300 TL ye bilem yapıyorlar artık..ama süper di saçları görmen lazım fönlü gibi vede ışıl ışıl keratin parlaklık vermiş resmen..

valla bazen şehirfırsatı veya grupfonı de ındırımler oluyor onları takıp edeyım belkı denk gelırım:)

selam kızlar bende geldım topic ınıze cok kokoş olmaya fırst bulamasmda cocuktn dolyı onemli gunlerde dıkkt edyrm hıhıhıh:)

güneşim nasılsın cnm hoşgeldin..bebişin küçükmü yesin onu kokoş teyzesi kzımı erkekmi?

biraz çocukla zor oluyor diyorsun tabee ama yinede doğal olsada giyime özen göstersen yeterli cnmcım...makyaj olmasa bile rahat şık spor kıyafetler tercih et bide spor çanta bebiş için güzel olur bide bebişinle aynı renk giy arada çok klasss duruyor ben önce bebişi yapcem sonra bunu bazı bazı uygulaycamm..evet spor bakımlı hatun ol sende iyimi??:KK51:

hımms istanbuldayken hazır boyat işte değişiklik olur madem döneceksin tekrar karsa..loreal boyalarını kullan cnm kaliteli kuaförlerde var zaten saça asla oryal gibi açmalar kullanılmasından yana değilim ben her 2 ayda bir boyatırım saçım yumuşacık ve hiç yıpranmadı..eğer boyatmayı düşünürsen loreal inova açıcı kullansınlar hatta önünde yaptır boya ne kullandıklarını gör ısrar et..buarada marjinall ve inova loreal in en iyi boyalarından bunlar saçı yıpratmıyor ve bal köpüğüde var bunların arasında saç uzun kısalığına göre fiyatı anlaşırsın biraz pahalı olsada pazarlık yaparsın boyacağında sakın koleston veya giordini bilmem schwarzkof felan olmasın bunlar saçı çok yıpratıyor yapmıyor deselerde hikaye basit boya saçı saman gibi yapıyor hadi bakım yapim diosun saç kurtulmuyor malesef..

buarada bizde eşimle aşık olarak evlendik şimdilik herşey yolunda ama evlilik biraz zormuş yaa sorumlulukları çok bazen zorlanıyorum evde...:82:

Zaten en az 12 yıldır gittiğim kuaför var ben istesemde kuaförüm dandik boya kullanmaz hayatta başka kuaförede saçımı yaptırmam zaten şuan saçım koyu ama altlarda platin sarı olduğu için sarılar biraz açıldı ve daha hoş oldu yani boyatsam çokta zorlamaz saçım hemen tutar açıcı bende istemiyorum sarıdan sonra baya bir yıprandı saçlarım çok bakım yaptım yeni yeni geldi kendine dahada zarar görsün istemem

Eğer çalışıyorsan hem ev hem iş zor oluyor bazen insan yoruluyor bu kadar sorumluluktan. Bende akşam işten eve gelir gelmez yapmam gereken işleri hemen yapıyorum kii eşimle daha çok vakit geçireyim. Hafta içide hergüne bir iş böldüm kii haftasonu izin gününde hepsini birden yapıp çok yorulmayayım diye ama gerçekten yorucu oluyor Allahtan eşimde yardımcı oluyor öyle sorumsuz bir kocişim yok :KK52:

bizimm gızzzz nbr nassın anam gurbetteki arkdalşımı görmüş kadar sevindirik oldum:KK19:
özledim valla aynen nası ama tam benlik dimi topikçim ahh şöle süs püs bulsam süslesemde tam göze çarpsa dedim ..
arada beklerim hatunum benimmm:KK31: kızlar buda çıtır hatundur haa demedi demeyin...:KK61:

nassı da bilmişim ama dimi topiğin sahibini :KK3:

ayyyyy utandım şimdi ben de çok istiorum aslında kokoş olmayı ama henüz o aşamaya gelemedim inş. şu iş hayatım bi düzene girsin aranızda boy gösteririm o zaman :KK76::KK76::KK76:

ben arada bi uğrarım cnm biliosun zaten zar zor giriom kk'ya fırsat olmuo hiçç:KK54: öptümmmmmmmm

Ben de hiç açtırmadım saçımı,güvenemedim
sürekli kahve tonlarına boyatıyorum

güneşim nasılsın cnm hoşgeldin..bebişin küçükmü yesin onu kokoş teyzesi kzımı erkekmi?

biraz çocukla zor oluyor diyorsun tabee ama yinede doğal olsada giyime özen göstersen yeterli cnmcım...makyaj olmasa bile rahat şık spor kıyafetler tercih et bide spor çanta bebiş için güzel olur bide bebişinle aynı renk giy arada çok klasss duruyor ben önce bebişi yapcem sonra bunu bazı bazı uygulaycamm..evet spor bakımlı hatun ol sende iyimi??:KK51:

hoşbulduk cnm
15 aylık bir oglum var ee zor oluyor işte onunlada aynı zamanda calısyrm bırde.
ama artık bakım sart azla saldım dogumdn sonra kendımı.
ya aynı renk gıyınmek bnmde hoşuma gıdyr renk tuttryrm bazn ama asıl işstedgm aynı tişortlerdn falan bulup almak ama hıc öle bişeye denk gelmedım bulanlr nasıl buluyoryaaaa belkı soruma burdn cvp alabılrmmm...

Max royal canım yeni açılmış sanırım bizde bir deneyelim dedik Yok ist. ailem var ben ist.luyum canım doğudayız aslında pek alışveriş yapma imkanı yok diye aldımda aldım iki valizle gelmiştik bir valizde burdan aldık orta boy olanlardan sığmıyor yoksa aldıklarımız hem kocişe hem bana aldık valla :KK52:

güzelmiş sevdim aldıklarını yeter sana bu sene arada geliyorsun herhal ist..?bauarada beleğe geliyorsun cnm ben o oteli bilmiyorum ama belekte öyle gezilecek yer yok arabanız varsa Antalya kalekapısı felan gezmeye gelin..kemer taraflarına felan akşamaları hızlıdır antalyanıınn..Otelleri güzeldir zaten herşey dahil bence eminim iyi geçer tatilin..buarda yat gezileri rafting felan yaparsınız güzel olar valla...enerjiyi fazla harcama bak oralarda...

Slm canım hayırlı olsun topiğin
evli ve kokoş hatunlardan birisi de benim :21:
kendimi tanıtayım 3.5 aylık evliyim ve 14 haftalık hamileyim :KK69:
evlenmeden önce istanbuldaydım ama evlenince eskişehire geldim
kendimi bildim bileli saç,vücut,el ayak bakımıma çok özen gösteririm
makyajsız dışarı çıktığımı bilmem
en önemli bakımın temizlik ve naturel makyaj olduğunu düşünüyorum
ayda bir defa mutlaka güzellik salonuna gidiyorum
ben de kendimi kokoş sevenlerdenim :21:

oo hoşgeldin kokoş hatunum...

ne güzel evli ve bakım bir bayan daha sevinyorum valla...bebiş konusunda biraz acele olmuş ama bende bebiş isityorum artık belki evli hissderim ozman kendimi..hamileyken ev işleri nasıl gidiyor bakam??Eskişehirde hatunların çoğunun bakımlı oldunu duymuştum zaten orası her daim yeniliğe açık bir şehir tabii istanbul gibi şehiride özlüyorsundur..Nası gidiyor evlilik bakalım..

güzelmiş sevdim aldıklarını yeter sana bu sene arada geliyorsun herhal ist..?bauarada beleğe geliyorsun cnm ben o oteli bilmiyorum ama belekte öyle gezilecek yer yok arabanız varsa Antalya kalekapısı felan gezmeye gelin..kemer taraflarına felan akşamaları hızlıdır antalyanıınn..Otelleri güzeldir zaten herşey dahil bence eminim iyi geçer tatilin..buarda yat gezileri rafting felan yaparsınız güzel olar valla...enerjiyi fazla harcama bak oralarda...

Canım bizde zaten çok öyle aman aman gezmeyi düşünmüyoruz bayramdan beri ankara,ist özellikle ist. çok gezdik tabanlarım ağrıyor artık burdan antalya çok yorulucaz o yüzden oturduğumuz yerde oturmak istiyoruz zaten antalyaya daha önce gelmiştim farklı bir otele o zaman gezmiştim bol bol şimdi sadece deniz kum güneş ve kociş dinlenmek istiyorum :KK52: Zaten izin dönüşü maratona başlıcam her sabah kalk işe git. Fırsat buldukça izin alabildikçe kaçıyorum ist. la bana iyi geliyor alışveriş yapıp gezip geliyorum uzun süre gitmesem dayanamıyorum valla nefes alamıyorum sanki...

X