ben Antalyada yaşıyorum burda çok fazla Turist var bazen rus hatunları görüyorum şöle bakıyorum bakımdan ibaretler uzun topuklu ayakkabılar her daim gündüz gece ...mini elbiseler veya daracık kotlar hatta benim hastası olduğum tulumlar evet kızlar boyu uzun olanlara okdar da yakışyorki...hatunlar denize geliyor yanlarında parlatıcı ve allıkları süslü mayolaar...alında biz Türk bayanlarını ben daha güzel buluyorum ama arkdaşlarımda dahil evlenince kendilerini bırakıyorlar yemeğe ve ev işlerine veriyorlar...dışarda gördüğüm çoğu arkdaşım saçını o iğrenç saçma topuzdan makyajınıda bir ton fondotenden ibaret yapıyor..bazılarının pek umrunda değil bazısıda miray nerdeydi şu senin kuaför kendimi değiştireyim biraz diyor...
ben sarı ve karemel saç hastasıyım normalde esmerim bronz tenli bir hatuncuk ama yazın sarı ve şuan karamel kullanıyorum..
Bende iki senedir evliyim ama kendimi hiç bırakmadım o biraz insanın kendisiyle alakalı. Ben her zaman insanın kendisi için bakım yapması gerektiğini düşünenlerdenim. Tabi eşim içinde özel olarak süslenirim evde bile olsa giydiklerime dikkat ederim pasaklı çıkmam karşısına hiçbir zaman... Bende bir ara sarı kullandım şimdi koyu ama sıkıldım bal köpüğü denemeyi düşünüyorum ama henüz araştırmalardayım