biri benden mi bahsettii :)))
nevetttt beklerizzz gelmessinnn...
bülent var orası iyi hem kaş hem kesim konusunda ama mithatpaşanın orda
asıl benim kuaför nedi adı nan...dordurmacı var yaa..ne dondurmacıdı o? onun tam yanında zaten ...uzun saçllı bi gavat var orda süper kesio onun yeri bana fena asılyodu bi hürmet bi hürmet bende hizmette kaliteye giderim yane hep ora gidyorum iyi olyor iskendurunu özledim bee....
tatlım bunun fiatı ne kadar????????????
ikiside 15 tL..yani biri 15 diğer 15 TL toplam 30 TL fiyat...
eşinin iş dolayısıylamı döndünüz??? kötü olmuş yaa oteli ödemeseydiniz girişte ödeseydiniz keşke....:44:
kızlar gelen kaçmasın herkes bugün ne kadaqr kokoş sölesin bakalım neler giydiniz bilelim ayakkabı çantaya kadar makyajınız varmı yasın bakem
açılışı ben yapom rahat giyindim haliyle cuma: krem cepli dar pantolon,pembe fırfırlı gömlek ....beyaz spor ayakkabı ...ama salak gibi siyah çanta(sabah farketmedim uyanamadığım için)
makyaj olrakda siyah kalem allık ruj..
takı olarak spor olduğum için sadece saat taktım hımm başımdada bant var oda uçuk pembe..:82:
evliyim, çocukluyum ve kokoş olmak istiyorum kızlar, yardımlarınızı-önerilerinizi bekliyorum :)) nerden başlamalıyım? :))
geldim cnm selamlar herkesee
hımmm... adını hatırlasan kız keşkee...
yusuf amcanın sakızlı dondurmaları var onun yanında ahmet var....
kesim konusnda güvenemiom çok saçım uzun eşim uzun sevior kat verdirmeye gidiom tumunu alırorlar eşimle papaz oluyorum...
o yuzden guvenemıorum
iyiymiş fiyatı nerden aldın,, ben sadece yıkama jelini kullnasam olur mu toniği kullanmasam ??
Evet canım eşimin işi dolayısıyla Allahtan ets turla almıştık bir kısmını iade ettiler sorunu halletik
Ben henüz işe başlamadım bugün evdeyim eşofmanlarım var ama birazdan arkadaşım gelicek kahveye süslenicemmmm saçımı yapıcam hafif bir makyaj üzerimi değiştiricem kokoş olurum yine
hadi iyisn iyi olmuş iade etmeleri eTs iyi bu konuda..süslen tabee bizde kahve isteriz...
miray ben bunu almayı düşünüyodum,,, Eki Görüntüle 261696
ama şimdi kafam karıştı senin söylediğini mi alsam bunu mu ???:26:
kızlar kendi kullandığım göz kremini öneriyorum size müthiş sonuç göz altı halka ve morlukları yorgun görünümünü kaldırıyor ..:82:
Eki Görüntüle 261681
ben 18 TL ye aldım ama 2 ay oluyor şuanki fiyatı ne bilmiyorum...
Hemen atlayın gelin kızlarrrr
cnm yakından göremedim ne marka loreal yüz bakım saç bakım ürünleri ile çok haşır neşirim bazzı makyaj ürünlerinden bile memnunum seçim senin tabii fiyatlar da hangisi uygun bilemem..
cnm yakından göremedim ne marka loreal yüz bakım saç bakım ürünleri ile çok haşır neşirim bazzı makyaj ürünlerinden bile memnunum seçim senin tabii fiyatlar da hangisi uygun bilemem..
bana nıvea alerjı yapyır ya bır tek dıadermıne kullanbılıyorum