Kokoşş Hatunlar Kulübü

evliyim, çocukluyum ve kokoş olmak istiyorum kızlar, yardımlarınızı-önerilerinizi bekliyorum :)) nerden başlamalıyım? :))

hımmm... adını hatırlasan kız keşkee...

yusuf amcanın sakızlı dondurmaları var onun yanında ahmet var....

kesim konusnda güvenemiom çok saçım uzun eşim uzun sevior kat verdirmeye gidiom tumunu alırorlar eşimle papaz oluyorum...

o yuzden guvenemıorum

eşinin iş dolayısıylamı döndünüz??? kötü olmuş yaa oteli ödemeseydiniz girişte ödeseydiniz keşke....:44:

Evet canım eşimin işi dolayısıyla Allahtan ets turla almıştık bir kısmını iade ettiler sorunu halletik

Ben henüz işe başlamadım bugün evdeyim eşofmanlarım var ama birazdan arkadaşım gelicek kahveye süslenicemmmm saçımı yapıcam hafif bir makyaj üzerimi değiştiricem kokoş olurum yine

miray ben bunu almayı düşünüyodum,,,

ama şimdi kafam karıştı senin söylediğini mi alsam bunu mu ???:26:

nevet AHMETTTTTTTTTTTTTT................kız söle sen uçlarını kesinde yoksa kestirmem de ama ahmet kessin yoksa kestirme..

hadi iyisn iyi olmuş iade etmeleri eTs iyi bu konuda..süslen tabee bizde kahve isteriz...

cnm yakından göremedim ne marka loreal yüz bakım saç bakım ürünleri ile çok haşır neşirim bazzı makyaj ürünlerinden bile memnunum seçim senin tabii fiyatlar da hangisi uygun bilemem..

neutrogena nın canım ,, fiyatı da aynı,,,,

ben makyaj sevmem pek hatta çantamda makyaj çantası bile taşımam ama yüz temizliğine ,, el ayak bakımına ,, saç bakımına çok önem veririm

cnm yakından göremedim ne marka loreal yüz bakım saç bakım ürünleri ile çok haşır neşirim bazzı makyaj ürünlerinden bile memnunum seçim senin tabii fiyatlar da hangisi uygun bilemem..

tatlım loreal kozmetık urunudur yanı nası dıyeyım market urunudur bır nevı nıvea garnıer gıbı oyuzden cok fazla etkısı yoktur aslında en ıyı urunlerden bırı lancome urunlerı ama cok pahallı oluyor

bana nıvea alerjı yapyır ya bır tek dıadermıne kullanbılıyorum

ala ala dr.lar çok tavsiye ediyor aslında..bence içindi bir kimyasal vardır olabilir sen diadermine den şaşmaa.

bişey düzgün olsa sanda şaşarım kızzz pimpirikli olursan herşe çıkar bende öle avon da bende alerji yaptı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…