Kokoşş Hatunlar Kulübü

TAVSİYE: makyajı makyaj temizliyicilerle temizledikten sonra mutlaka yüzü yıkayın yok kış soğuk yıkamam diosanız ben NİVEA bebek temizleme mendili kullanıyorum yüzü bebek gibi nemlendiriyor ve çok hoş koku bırakıyor tavsiye ederim....sivilce yapmıyor bilginize hemde makyaj temizliciden tasarruf ediorsunuz..

şunu kulanıyorum..

ben Diadermine hassas ciltler için olan serısını kullanıyorum

kızlar şimdide vücut bakım için bişyeler paylaşayım...

teyzemin kullandığı ROC selülüt krem müthiş sonuç alımış merak edenlere duyrulur...

incelmek sıklaşmak isteyenler ayrıca nemlendiryor...sıkılaştırıcı NİVEA

ya elektirk zırt pırt gidiyor katılamıorum sohbete...

bende saçlarıma kat verdirecem.. artık açık bırakabilir havalar soğuor yavaş yavaşş

fönlerrr başlasınn....

YÜZ BAKIMI

Pure Zone 2, yağ oluşumunu azaltma ve rahatlama özelliklerine sahip Sebo-Calmyl ile arındırıcı ve peeling etkisi olan Salisilik asidi birleştiren, sürekli etkiye sahip ilk arındırıcı bakım serisinin tonik etkili losyonudur. Özellikle yağlı ve karma ciltlerde oluşan cilt kusurlarına karşı etkinlik için özel olarak geliştirilmiştir.
- Cilt kusurlarını, sebum fazlalığını ve ölü deriyi uzaklaştırmak için cildi derinlemesine temizler.
- Cildin yeniden yağlanmasını geciktirir.
- Cilt kusurlarının yeniden oluşmasının önüne geçer.
- Cildi anında derinlemesine arırndırır.
- Gün boyu cilt temiz ve mat kalır.
- Cilt günden güne daha net, sağlıklı ve pürüzsüz görünür.
200 ml
Kullanımı:Cilt Pure Zone 1 ile temizlendikten sonra Pure Zone 2 arındırıcı tonik sürülür

BU SERİ YORUMLARI POZİTİFTİRR...

ya elektirk zırt pırt gidiyor katılamıorum sohbete...

bende saçlarıma kat verdirecem.. artık açık bırakabilir havalar soğuor yavaş yavaşş

fönlerrr başlasınn....

kız kuförün varmı yoksa iskenderundaki kuaförümü tavsiye edimmii...?

kızlar kendi kullandığım göz kremini öneriyorum size müthiş sonuç göz altı halka ve morlukları yorgun görünümünü kaldırıyor ..:82:

ben 18 TL ye aldım ama 2 ay oluyor şuanki fiyatı ne bilmiyorum...

Son düzenleme:
var şekerim.. sen söyle bakem kimi tavsiye etcenn...

bülent var orası iyi hem kaş hem kesim konusunda ama mithatpaşanın orda

asıl benim kuaför nedi adı nan...dordurmacı var yaa..ne dondurmacıdı o? onun tam yanında zaten ...uzun saçllı bi gavat var orda süper kesio onun yeri bana fena asılyodu bi hürmet bi hürmet bende hizmette kaliteye giderim yane hep ora gidyorum iyi olyor iskendurunu özledim bee....

tatlım bunun fiatı ne kadar????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…