ben pek sev mıyorum hayatım ya aslında basklarının uzerınde hosuma gıdıyor ama kendımde dusunemıyorum nıyeyse
maybelıne
The Falsies Waterproof Maskara
TAVSİYE: makyajı makyaj temizliyicilerle temizledikten sonra mutlaka yüzü yıkayın yok kış soğuk yıkamam diosanız ben NİVEA bebek temizleme mendili kullanıyorum yüzü bebek gibi nemlendiriyor ve çok hoş koku bırakıyor tavsiye ederim....sivilce yapmıyor bilginize hemde makyaj temizliciden tasarruf ediorsunuz..
şunu kulanıyorum..Eki Görüntüle 261659
BUCUUU waterpoof benim kirpikleri döktü çıkarcam die...çıkmıo nan o....
kullan bakalım menun kalırsan resmiyle paylaşırsın kızlar saç konusunda çok şikayetçi..
enammm miray kız sen kokoşmuşun böleee helal olsun sana,,,
ya elektirk zırt pırt gidiyor katılamıorum sohbete...
bende saçlarıma kat verdirecem.. artık açık bırakabilir havalar soğuor yavaş yavaşş
fönlerrr başlasınn....
kız kuförün varmı yoksa iskenderundaki kuaförümü tavsiye edimmii...?
var şekerim.. sen söyle bakem kimi tavsiye etcenn...
YÜZ BAKIMI
Pure Zone 2, yağ oluşumunu azaltma ve rahatlama özelliklerine sahip Sebo-Calmyl ile arındırıcı ve peeling etkisi olan Salisilik asidi birleştiren, sürekli etkiye sahip ilk arındırıcı bakım serisinin tonik etkili losyonudur. Özellikle yağlı ve karma ciltlerde oluşan cilt kusurlarına karşı etkinlik için özel olarak geliştirilmiştir.
- Cilt kusurlarını, sebum fazlalığını ve ölü deriyi uzaklaştırmak için cildi derinlemesine temizler.
- Cildin yeniden yağlanmasını geciktirir.
- Cilt kusurlarının yeniden oluşmasının önüne geçer.
- Cildi anında derinlemesine arırndırır.
- Gün boyu cilt temiz ve mat kalır.
- Cilt günden güne daha net, sağlıklı ve pürüzsüz görünür.
200 ml
Kullanımı:Cilt Pure Zone 1 ile temizlendikten sonra Pure Zone 2 arındırıcı tonik sürülür Eki Görüntüle 261677 Eki Görüntüle 261678
BU SERİ YORUMLARI POZİTİFTİRR...