Kokoşş Hatunlar Kulübü

bana nıvea alerjı yapyır ya bır tek dıadermıne kullanbılıyorum

ala ala dr.lar çok tavsiye ediyor aslında..bence içindi bir kimyasal vardır olabilir sen diadermine den şaşmaa.

bişey düzgün olsa sanda şaşarım kızzz pimpirikli olursan herşe çıkar bende öle avon da bende alerji yaptı....

ala ala dr.lar çok tavsiye ediyor aslında..bence içindi bir kimyasal vardır olabilir sen diadermine den şaşmaa.

bişey düzgün olsa sanda şaşarım kızzz pimpirikli olursan herşe çıkar bende öle avon da bende alerji yaptı....

ya yuzummde kırmızı kırmızı noktacıklar olustuuuu sonra dıa yı aldım duzeldı cok sukur bıde badem yagına cok alerjım varrr

güneş hoşgeldin hemen kaçma dur kızz bi ruj sürseydin iyi olardı ....hımm çanta yokmu...:KK12:

hahah geldı kırmıı ruja bayılıyorum ama neden se bend eruj durmuyor yaaaa yınede suruyormm zırt bırt tazeleme ımkanım yok onlr fılmlerd e oluyor galıba yada ben becerıksızım püfff:KK43::KK43: kalıcı ruj almak ıstyrm tavsıyenız varmııı ama böle putr putr toplanmyck turlerden

güneş hoşgeldin hemen kaçma dur kızz bi ruj sürseydin iyi olardı ....hımm çanta yokmu...:KK12:

cantam var oval kucuk bır cantaaa sıyah cocuk olnca buyuk canta agırlık oluyor banaaa buarada kızlr dun gunes gozlugu aldm sezon sonu guyaaa 270 tl pahalımı aldm acaba ray ban gozlk bılgısı olanlrr bana akıl versın damla modelı iş yrndekı ark eskı model bu dedı ama soncta klasık bunlr degsmyrkı modelı:KK43: anlmdm gıttı

hahah geldı kırmıı ruja bayılıyorum ama neden se bend eruj durmuyor yaaaa yınede suruyormm zırt bırt tazeleme ımkanım yok onlr fılmlerd e oluyor galıba yada ben becerıksızım püfff:KK43::KK43: kalıcı ruj almak ıstyrm tavsıyenız varmııı ama böle putr putr toplanmyck turlerden

ya ruj surerım ama dudak yıdıgım ıcın ve yaladıgım ıcın kalmıyor bıde tenım beyaz kırmızı cok az surup yedırmek zorunda kalıyorum yoksam bagırıyorrrr

valla haa benim üsütümdeki spor bile dar paça.... Kız sen şu şalvar tipli bantolonları bilyonmu kumaş olanlar zarada var 120 liraa ama çok güzel...başka yerde varmı acaba çok geldi yaa 120 ....sen giyormusun kemerli oluyor..

bende bayramda tabudan almıstm 100 tl cok guzl ama ben fazla kumas gıymıyormmm :KK43::KK43: kemerı kendı kumasındn cok raht ama

cantam var oval kucuk bır cantaaa sıyah cocuk olnca buyuk canta agırlık oluyor banaaa buarada kızlr dun gunes gozlugu aldm sezon sonu guyaaa 270 tl pahalımı aldm acaba ray ban gozlk bılgısı olanlrr bana akıl versın damla modelı iş yrndekı ark eskı model bu dedı ama soncta klasık bunlr degsmyrkı modelı:KK43: anlmdm gıttı

bende gecen sene ındırımden osse almıstım kenarları taslı felan 120 kız kac kere yere dusurdum camı sağa sola fırladı ama tak dıye yerıne takılyor :nazar:

doğru rimel seçimi
■rimel, bakışlarınıza yoğunluk, anlam ve güç kazandırır. Yorgun görünümü bir anda yok eder, canlılık verir. Seçtiğiniz rimelin özelliğine göre, kirpiklerinizi uzatabilir, kıvırabilir ya da onlara hacim kazandırabilirsiniz. Seçim sizin!
■rimelinizin fırçasını düzenli olarak temizleyin. Böylelikle daha önceki kullanımlarınızdan kalmış olan artıklar kirpiklerinizin üzerinde topçuklar oluşturmaz.
Uygulama
■ rimelin iyi tutması için kirpikleriniz temiz ve kuru olmalı. Eğer lens kullanıyorsanız, rimeli sürmeden önce lenslerinizi takmayı unutmayın.
■ uygulamaya üst kirpiklerden başlayın. Aşağıdan yukarı yani köklerden uçlara doğru fırçayı sürekli döndürerek ilk katı sürün.
■ kirpiklerinizin kurumasını bekleyin, daha sonra ikinci katı uygulayın.
■ alt kirpiklerinize hacim kazandırmak istiyorsanız, fırçayı kirpik diplerinde yatay olarak gezdirin. Eğer uzun görünsünler istiyorsanız, fırçayı dik olarak tutup kirpikleri tek tek boyayın.
■ kirpik fırçası ile fazlalıkları alın ve kirpikleri birbirlerinden ayırın.
■ uygulama sırasında göz çevrenize rimel bulaştırdıysanız bir kaç saniye bekleyin ve bir pamuklu çubuk yardımıyla temizleyin.

Kızlar hangi marka rimel kullanıyorsunuz ben maybelline kırmızı olandan aldım çok iyi tavana vuryo kirpikler...Eki Görüntüle 261658

sizler hangi rimel kullanıyorsunuz

max faktor kullanıyordm degısklık yaptım loreal aldım amaaa memnun kalmdm bozukmu cıktı ne anlayamadmmm sıkyt ettım kavga ettım bıldgm markdn sasmamalıymsm bunu anladm hehe buarada sıryla bole cvp veryrm ama kızlrkusra bakmyn:)

neutrogena nın canım ,, fiyatı da aynı,,,,

ben makyaj sevmem pek hatta çantamda makyaj çantası bile taşımam ama yüz temizliğine ,, el ayak bakımına ,, saç bakımına çok önem veririm

bi ruj açık tonda bir allık sürsende olur olmazmı??:KK69: neutrogena al cnm lorealla kıyaslanmaz o...onu kallan bakalım belki bizede tavsiye edersin..:81:

bi ruj açık tonda bir allık sürsende olur olmazmı??:KK69: neutrogena al cnm lorealla kıyaslanmaz o...onu kallan bakalım belki bizede tavsiye edersin..:81:

allığı çok nadir kullanıyorum evden çıkarkende bi sürme çekiyorum gözlerime bide hafif renkli parlatıcı tamamdır akşama kadar böyle,,,

ya ruj surerım ama dudak yıdıgım ıcın ve yaladıgım ıcın kalmıyor bıde tenım beyaz kırmızı cok az surup yedırmek zorunda kalıyorum yoksam bagırıyorrrr
efet işte ben dudak yemesmde ınce oldugndn sanrm duzgn durmyr gıdyr ucyr hehehe
bende gecen sene ındırımden osse almıstım kenarları taslı felan 120 kız kac kere yere dusurdum camı sağa sola fırladı ama tak dıye yerıne takılyor :nazar:

yaa osse begenmstm son ra damla modleı kullanaym bırzda dedım kemık olmasn bu defaaa tabı onlrdada rayban suratıma gıttı bılmem yaaa pahaalıı aldm artk ama :KK43::KK43: yormlr kotu olnca uzluyrm:KK43::KK43:
eskı gozlugum kemık tı garbıno oglum camını yere surtmus bırsuru cızık var :KK43::KK43: cam degstrmek 50 tl cıvarıyms bende alaym dedım ztn 3 senedr kullnyrdm onu

geçen ay araştırmıştım bu neutrogena yı kendimi tuttum almadım evdekileri kullanayım öyle alırım dedim ama bugün alıcam sanırım,,

yüzünüze sabun sürüyormusunuz ????
:KK12:

X