Kokoşş Hatunlar Kulübü

geçen ay araştırmıştım bu neutrogena yı kendimi tuttum almadım evdekileri kullanayım öyle alırım dedim ama bugün alıcam sanırım,,

yüzünüze sabun sürüyormusunuz ????

asla ve asla sabun surmem lan cıldım zaten kuru bıde sursem zıpara kagıdı gıbı olur sen sakın surme uzmanlar tavsıye etmıyor sabah kalkınca buz gıbı suyla yıkar nemlendırıcımı surerım mısss gıbı olur

loreal ve maxfaktor rujları üzünsüre kalanlar var ..ben koyu renkleri kullandım kahve,koyu nar çiçeği,vişne bunlar uzun süre kaldı bende...

ya ben hastnde çalışıyorum ya dr.. önermişti bana sebamed diye bi sabun 18 lira vermiştim bi sabuna dr. önerdi diye aldım kullandım evet çok kurutuyo ama benim cildim normalde karma zaten T bölgem yağlı biraz

loreal ve maxfaktor rujları üzünsüre kalanlar var ..ben koyu renkleri kullandım kahve,koyu nar çiçeği,vişne bunlar uzun süre kaldı bende...

yaaa sorma canım eşim karslı azerıııı ben hec getmedım karsa nasıl bıyer

Ne sen sor ne ben söyleyeyim Küçük bir yer gezilecek bir yeri yok etrafta hep tezek dağları var

Bu arada kızlar hem süsleniyorum hem evi topluyorum hemde bir yandan kısır yapıyorum valla canım çekti ne hamaratım demiii

cnm o modeller değişmiyor hep moda sussun o arkdaş bence ben 450 TL ye aldım hem damlaya benzio ozman öledi napim mayısta almıştım...çok iyi almılşsın çünkü Ruy-bun lar o fiyatlara sezon sonu düşüyor ama hiç 100-150 oldunu hayatımda görmedim zaten...

güle güle kullan:82:

sadece senın mı sıncık benımde canım cektııııı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:

loreral rimeli berbat ben sevmedim...hiç güzel yapmıo bozuk değildir öyle kendileri...

seba med ıyı marka gunes kremı ıcın kullanıyodum ben bı ara ama genelde yuze sabun pek ıyı gelmez bacım ya sen daha ıyı bılırsın ama gul suyuyla tonık yapıyodum ben bıra nasıl ıyı gelıyor varya anatamammmm

gül suyunu çok kullandım ama sanki hiç faydası olmadı gibi,,,,

geçen ay araştırmıştım bu neutrogena yı kendimi tuttum almadım evdekileri kullanayım öyle alırım dedim ama bugün alıcam sanırım,,

yüzünüze sabun sürüyormusunuz ????

sürmüyorum bence sende sürme..ben bi araalar dore sabun kallanmıştım silcelendi aman sürmem ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…