tatlım loreal kozmetık urunudur yanı nası dıyeyım market urunudur bır nevı nıvea garnıer gıbı oyuzden cok fazla etkısı yoktur aslında en ıyı urunlerden bırı lancome urunlerı ama cok pahallı oluyor
geçen ay araştırmıştım bu neutrogena yı kendimi tuttum almadım evdekileri kullanayım öyle alırım dedim ama bugün alıcam sanırım,,
yüzünüze sabun sürüyormusunuz ????
Lancomeeeeeeeeeeeeeee
hahah geldı kırmıı ruja bayılıyorum ama neden se bend eruj durmuyor yaaaa yınede suruyormm zırt bırt tazeleme ımkanım yok onlr fılmlerd e oluyor galıba yada ben becerıksızım püfffkalıcı ruj almak ıstyrm tavsıyenız varmııı ama böle putr putr toplanmyck turlerden
asla ve asla sabun surmem lan cıldım zaten kuru bıde sursem zıpara kagıdı gıbı olur sen sakın surme uzmanlar tavsıye etmıyor sabah kalkınca buz gıbı suyla yıkar nemlendırıcımı surerım mısss gıbı olur
hahah geldı kırmıı ruja bayılıyorum ama neden se bend eruj durmuyor yaaaa yınede suruyormm zırt bırt tazeleme ımkanım yok onlr fılmlerd e oluyor galıba yada ben becerıksızım püfffkalıcı ruj almak ıstyrm tavsıyenız varmııı ama böle putr putr toplanmyck turlerden
yaaa sorma canım eşim karslı azerıııı ben hec getmedım karsa nasıl bıyer
cantam var oval kucuk bır cantaaa sıyah cocuk olnca buyuk canta agırlık oluyor banaaa buarada kızlr dun gunes gozlugu aldm sezon sonu guyaaa 270 tl pahalımı aldm acaba ray ban gozlk bılgısı olanlrr bana akıl versın damla modelı iş yrndekı ark eskı model bu dedı ama soncta klasık bunlr degsmyrkı modelıanlmdm gıttı
bende bayramda tabudan almıstm 100 tl cok guzl ama ben fazla kumas gıymıyormmmkemerı kendı kumasındn cok raht ama
Hemşo çıktık bak
sonunda hemşolar topiği olcak haa..
kızkardeşim enişte iyi bakıomu sana...
Ne sen sor ne ben söyleyeyimKüçük bir yer gezilecek bir yeri yok etrafta hep tezek dağları var
Bu arada kızlar hem süsleniyorum hem evi topluyorum hemde bir yandan kısır yapıyorum valla canım çekti ne hamaratım demiii
max faktor kullanıyordm degısklık yaptım loreal aldım amaaa memnun kalmdm bozukmu cıktı ne anlayamadmmm sıkyt ettım kavga ettım bıldgm markdn sasmamalıymsm bunu anladm hehe buarada sıryla bole cvp veryrm ama kızlrkusra bakmyn:)
ya ben hastnde çalışıyorum ya dr.. önermişti bana sebamed diye bi sabun 18 lira vermiştim bi sabuna dr. önerdi diye aldım kullandım evet çok kurutuyo ama benim cildim normalde karma zaten T bölgem yağlı biraz
allığı çok nadir kullanıyorum evden çıkarkende bi sürme çekiyorum gözlerime bide hafif renkli parlatıcı tamamdır akşama kadar böyle,,,
sadece senın mı sıncık benımde canım cektııııı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:
neutrogenın vucut ve el kremı harıkaaaa
seba med ıyı marka gunes kremı ıcın kullanıyodum ben bı ara ama genelde yuze sabun pek ıyı gelmez bacım ya sen daha ıyı bılırsın ama gul suyuyla tonık yapıyodum ben bıra nasıl ıyı gelıyor varya anatamammmm
geçen ay araştırmıştım bu neutrogena yı kendimi tuttum almadım evdekileri kullanayım öyle alırım dedim ama bugün alıcam sanırım,,
yüzünüze sabun sürüyormusunuz ????