Kokoşş Hatunlar Kulübü

yaaa google amcaya sordum ama... oda bulamadı belkim hazal bulurr...

Kızlar oyshonun türkçe satış yapan sitesi yok ama ingilizceniz varsa oysho.com da ürünleri var ve online satışıda var ürünlerine bakabilirsiniz ordan güzel şeyler var ama başka trendyol,markafoni o tarz sitelere geliyormu bilmiyorum bundan sonra daha dikkatli bakarım gözüme çarparsa haber veririm günlük takip ediyorum oraları çünkü

gunaydın kızlarr..

ya gene ben açtım dükkanı olmuyor böyle ama...

neysemm rutin temizliği yaptım çayı demledim...

ben çayımı alıorum birde simitleri alıversinn...

aaa bak çok üzüldümm..

hayırlısı olsun cnm yaa üzme kendini

Günaydın kokoşlarım!
Bugün yine güzeliz!
Etrafımıza tüm güzelliğimizle ışık saçalım hadi, günümüz de bizim gibi güzel olsun inşallah, öopüyorum hepinizi

eşinin iş dolayısıylamı döndünüz??? kötü olmuş yaa oteli ödemeseydiniz girişte ödeseydiniz keşke....:44:

teşekkürler cnm bir kurcalayalım bakalım hemşoya yararmı...zaten bilsen bilsen sen bilirdin burayı...

takımda güzelmiş böle kuru kuru çay olurmu bigün kek yap getirrr ....sorma nettim bi var bi yok heran gider belki yine sıkıldım zaten şu aralara işimde yok bari burda stress atıyoruz..:82:

kızlar gelen kaçmasın herkes bugün ne kadaqr kokoş sölesin bakalım neler giydiniz bilelim ayakkabı çantaya kadar makyajınız varmı yasın bakem

açılışı ben yapom rahat giyindim haliyle cuma: krem cepli dar pantolon,pembe fırfırlı gömlek ....beyaz spor ayakkabı ...ama salak gibi siyah çanta(sabah farketmedim uyanamadığım için)
makyaj olrakda siyah kalem allık ruj..

takı olarak spor olduğum için sadece saat taktım hımm başımdada bant var oda uçuk pembe..:82:

ben de bugün hava serin diye ges kollu beyaz spor bir bluz giydim, altıma da dar paça gri renkte kot giydim, saçlarımı da balıksırtı ördüm, babet giydim. makyaj da bir eyeliner bir rimel. basit ve rahat olmak istedim bugün ama tabi yine de uyumu yakaladım hep güzeliz ayy

Son düzenleme:

çanta yokmu...:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…