yaaa google amcaya sordum ama... oda bulamadı belkim hazal bulurr...
selam ben geldim kabul edersen tanışalım
Slm kızlar bugün acilen geri döndük ortalık karışık diye çağırdılar bizi ama moralim bozuk daha bir hafta vardı dönmemize ve biz antalyaya geçicektik otel parası uçak parası yandı hep sinir oldum yaaaa şuan evdeyim kocişte gitti işe tam bir sinir küpüyüm evlilik yıldönümümüzü antalyada kutlayacaktık bütün planlar bozuldu
Günaydın kokoşlarım!
Bugün yine güzeliz!
Etrafımıza tüm güzelliğimizle ışık saçalım hadi, günümüz de bizim gibi güzel olsun inşallah, öopüyorum hepinizi
Slm kızlar bugün acilen geri döndük ortalık karışık diye çağırdılar bizi ama moralim bozuk daha bir hafta vardı dönmemize ve biz antalyaya geçicektik otel parası uçak parası yandı hep sinir oldum yaaaa şuan evdeyim kocişte gitti işe tam bir sinir küpüyüm evlilik yıldönümümüzü antalyada kutlayacaktık bütün planlar bozuldu
slmmmm kızlarrr aranızaa katılabilirmiyimmm
kokoşuuu görünce dayanamadımm :))))))))))
Kızlar oyshonun türkçe satış yapan sitesi yok ama ingilizceniz varsa oysho.com da ürünleri var ve online satışıda var ürünlerine bakabilirsiniz ordan güzel şeyler var ama başka trendyol,markafoni o tarz sitelere geliyormu bilmiyorum bundan sonra daha dikkatli bakarım gözüme çarparsa haber veririm günlük takip ediyorum oraları çünkü
gunaydın kızlarr..
ya gene ben açtım dükkanı olmuyor böyle ama...
neysemm rutin temizliği yaptım çayı demledim...
ben çayımı alıorum birde simitleri alıversinn...
Eki Görüntüle 261636
Günaydın.......
Günaydın kokoşlarım!
Bugün yine güzeliz!
Etrafımıza tüm güzelliğimizle ışık saçalım hadi, günümüz de bizim gibi güzel olsun inşallah, öopüyorum hepinizi
gunaydın kokoşlarımmmm
ben de bugün hava serin diye ges kollu beyaz spor bir bluz giydim, altıma da dar paça gri renkte kot giydim, saçlarımı da balıksırtı ördüm, babet giydim. makyaj da bir eyeliner bir rimel. basit ve rahat olmak istedim bugün ama tabi yine de uyumu yakaladımhep güzeliz ayy