- 12 Aralık 2008
- 6.955
- 0
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar gelen kaçmasın herkes bugün ne kadaqr kokoş sölesin bakalım neler giydiniz bilelim ayakkabı çantaya kadar makyajınız varmı yasın bakem
açılışı ben yapom rahat giyindim haliyle cuma: krem cepli dar pantolon,pembe fırfırlı gömlek ....beyaz spor ayakkabı ...ama salak gibi siyah çanta(sabah farketmedim uyanamadığım için)
makyaj olrakda siyah kalem allık ruj..
takı olarak spor olduğum için sadece saat taktım hımm başımdada bant var oda uçuk pembe..:82:
çanta yokmu...:78:
kıs dun bayag yogundum bıde yonetım kurulu baskanı vardı.
gıydıklerıme gelınce dar paça koyu mavı kot pemve renklı cıceklı hakım yaka spor gömlek yarım kol beyaz ve mor spor aykkabı lacivet beyaz canta takı olarak nazar boncuklu kolye makyaj pembe ve lila regı far na cıceği tonunda ruj sıyah kalem ve allık saclarım duz ve acık
kıs dun bayag yogundum bıde yonetım kurulu baskanı vardı.
gıydıklerıme gelınce dar paça koyu mavı kot pemve renklı cıceklı hakım yaka spor gömlek yarım kol beyaz ve mor spor aykkabı lacivet beyaz canta takı olarak nazar boncuklu kolye makyaj pembe ve lila regı far na cıceği tonunda ruj sıyah kalem ve allık saclarım duz ve acık
aa pardon onu unutmuşuummm!
babetim krem rengi gibi olduğundan çantam da o tonlarda büyük bir çanta
günaydın kızlar valla bugn bend epaspalımm:) darpaca pantolon babet brde lacıvert dokumlu badı eheheheeh:):) hahf goz makyajı attrıdım kendıme renk olsn dıyeee yoksaaa felakt:):)bugn iş youn ama arada gelıcmm takıbeeee
yenı gelenler de hosgelmslrrr
kıslar bugunu darpaca kot gunu ılan edıyorummmmm
Henüz elime geçmedi keratin şampuanı miraycım :) Ama kargoya vermişler...
vayy baya süslemişin gızz valla kokoş omuşsun nedir bu güzellik böle hayırmı...
valla haa benim üsütümdeki spor bile dar paça.... kız sen şu şalvar tipli bantolonları bilyonmu kumaş olanlar zarada var 120 liraa ama çok güzel...başka yerde varmı acaba çok geldi yaa 120 ....sen giyormusun kemerli oluyor..
yok kızzz herzmankı halım ekstra bısey yokkk