Kokoşş Hatunlar Kulübü

hımm efet hangi allığı kullanıorsun sen...

hem senin modem olmadımı hala :)

flomar gül kurusu kullanıyorum çok güzel ama makyaja ve saç rengine göre değişir kahve tonu maxfactor allık aldım şimdi ona dadandım süper tavsiye ederim..ama flomar gül kurusu sana daha güzel gider gibi beyazsın dene az sürsen kafii fiyatıda uygun hemide..

yaaa çok şıklar..

hemşom olarak söyle bahalum ben bunnarı nerden bulucam hanımefendii...

yaaa çok şıklar..

hemşom olarak söyle bahalum ben bunnarı nerden bulucam hanımefendii...

anamm orda yokk prime all'da yok internette ara bulursun kesin kargoyla gönderiolar cnm..

ben sana burdan bişi seçerim hediyeni hemşo gelirken :KK19:

anamm orda yokk prime all'da yok internette ara bulursun kesin kargoyla gönderiolar cnm..

ben sana burdan bişi seçerim hediyeni hemşo gelirken :KK19:

evet yaa burda yok primaldede yoook... netten bakim bakalım.. sen online satış sitesini biliormusun..

hemşo hazal gelsin ona sor o iyi bilir nette hangi sitede nerde ne var...zilli bugün gelmedi hıh:63:

Son düzenleme:
evet yaa burda yok primaldede yoook... netten bakim bakalım.. sen online satış sitesini biliormusun..

yarın bakim cnm şimdi çıkcam mesai bitti..senin için bulalım şu aysho yu belki kokoşlardan biri yardımcı olur bilen varmı kızlar aysho internetten alınabilyomu sayfası varmı..:KK36:

yarın bakim cnm şimdi çıkcam mesai bitti..senin için bulalım şu aysho yu belki kokoşlardan biri yardımcı olur bilen varmı kızlar aysho internetten alınabilyomu sayfası varmı..:KK36:

tmm canoo görüşürz benm mesaide
bitio yarına görüşürzz...

cnm önce siyah kalem çek üstünden git süper olur..bide ayna çok yakın olsun kafanı sok iyice...sonra el alışıyor çok güzel duruyor..:KK31:

kızlar elektrıkler gıttı yaa daha yenı geldıı mıray karsılasamadık senınle bugun.
bunu bende dıkkate alıcam

allık barbara bort bonbay 15 şeftali gıbı bişii rengı kullanıyorum cok memnun kaldım avanon toplrındn kullanyrdum ucyordu hemencecıkk

Slm kızlar bugün acilen geri döndük ortalık karışık diye çağırdılar bizi ama moralim bozuk daha bir hafta vardı dönmemize ve biz antalyaya geçicektik otel parası uçak parası yandı hep sinir oldum yaaaa şuan evdeyim kocişte gitti işe tam bir sinir küpüyüm evlilik yıldönümümüzü antalyada kutlayacaktık bütün planlar bozuldu :KK50::KK50::KK50::KK50:

X