Kokoşş Hatunlar Kulübü

güzellik salonlarında var cnmm ama herhalde400-500 arası değişyor die bilyorum burda öle...

cnm 35 tl ye yaptırdım keratın bakımı normal bakımda 20 tl falandı kuaformdeee ole kıyrk bır yer dııl yanı sanmıyorm daha paahalı olsun ama brezılya fonu öle pahalı sanırım acaba ole bişimi senın dedıgın oda keratın setle mı ne yapılıyormus
kizlar ellerinizin kisin yumusacik olmasini istiyorsaniz

bir kabin icine seytin yagi dökün mesela 2-3 yemek kasigi ve ona göre 1-1,5 kasikta toz seker ekleyip karistirin ve bununla bir 1-2 dakika ellerinizi ovun..

elleriniz pamuk gibi olacak:KK34:

hehe ben bunun hazırını almıstım yag kokulu guzl bısı denız tuzumu ne var demslerdı ıcnde harıka yapıyor olu derıyı atıyor elden

tükkanı ben açimmm dedim... masaları temüzledimmm...çayımı demledim..

hepinize günaydın kokoş hatunlarr.....

Eki Görüntüle 260877 Eki Görüntüle 260878

afiyetler olsunn :KK1:

günaydınlar olsun hanımlar :KK12:afiyet şeker olsun ellerine sağlık vallahi çok hoş görünüyorlar bitenecik poğoça aldım :KK56:

hepinize gunaydınlar olsunnn kızlarrrr

topiğimde kokoş olmayan hamişşş ler var buyrun kokoş kıyafetlere....sizide düşündüm...:82:

$Gebe-Baskılı-Hamile-Sweatshirt-Modelleri-2011-2012-2.jpg $hamiişş 3.jpg $hamiiş elbise.jpg $hamiiş 2.jpg $Gebe-Sonbahar-Kış-Hamile-Giysileri-2011-2012-3.jpg $Gebe-Sonbahar-Kış-Hamile-Giysileri-2011-2012-2.jpg $Gebe-Giyim-Hamile-Elbise-Modelleri-2011-2012-1.jpg $Gebe-Bol-Kesim-Hamile-Gömlek-Modelleri-1.jpg $Gebe-Baskılı-Hamile-Sweatshirt-Modelleri-2011-2012-6.jpg $Gebe-Baskılı-Hamile-Sweatshirt-Modelleri-2011-2012-5.jpg $Gebe-Baskılı-Hamile-Sweatshirt-Modelleri-2011-2012-4.jpg $hamiişş 4.jpg

cok guzeller yaa bende bu tişortlerden almıstım cok pratık ve sık duruyor hihihihih
günaydın güneeşşş :KK71:

saol cnm cok guzl cicekler gel öppcemm kaçmaa:):):KK4::KK4::KK53:

çok tattluuuuuuuuuuuuuuuuuu:KK19: yesin onu hemşosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:nazar::nazar::nazar: kız tecrübeleri alırım senden artık hamiş olayımda...:82:

buarda bayramda gelince mıncırcam onu ona göreee ısırcam hattaa ben çocuk çok severim...:emir_bebek::emir_bebek:

maşalahhh bebekin çok güzel allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...:KK31:

sağol cnm darısı sana inşallah.. harika bir duyguu...

ısır teyzesii alıştı çocuk hırpalanmaya :KK1:

canım inanılmazz hareketlii gündüz teyzesi bakıor ben akşamları belirli saatlerde bakıorum ama çok kilo verdim..

doğum yaptığıma inanmıor kimse süzüldüm resmen .. yüzüm çöktü yaaa :84:

EFET AYNEN BENDE COKUNTU YASADIMM 49 KILOYA DUSTUM BENDEE AMA HEDEFIM 55 :):) K.V BAKIYOR BENIMMM AMA AKSMLRI CANIMI OKUYOR

kayınvalidem 5 ay baktı sonra kolu ağrıyınca ablama verdim..

eşim istemişti kayıvalidemin bakmasını.. bende tmm dedim daha sonra kendi rızaları ile ablama geçtii

BENDE KREŞ DUSUNUYORUM AMA BIKAC AY DAHA GECSIN BAKALIM HYRLISIII TASINMA DURMUMUZ VAR ONA GORE EVIN EN YAKINNDA BIR KRES İSTYRM BÖLE COK YORULUYORUM YAAA:KK43::KK43:

BENDE KREŞ DUSUNUYORUM AMA BIKAC AY DAHA GECSIN BAKALIM HYRLISIII TASINMA DURMUMUZ VAR ONA GORE EVIN EN YAKINNDA BIR KRES İSTYRM BÖLE COK YORULUYORUM YAAA:KK43::KK43:

bn henüz kreşe güvenmiorum cnmm...

daha çok küçük diye ama senin el mahkumm hayırlısı olsun güzelim..

burcucum resimleri ben koydum... oğluşun ve saç rengiminn

X