Kokoşş Hatunlar Kulübü

aynen izmirli kızlar afett... sen bebişi kreşe ver bencede hem rahat edersin çalışyosunda...

hoşbukduk canım teşekkür ederim.

trend derken :26:
fotoğraf mı paylaşılıyor burda annamadım ki biraz lönk diye indimdi topiğin ortasına pardon yani

Almak istediklerimiz yada aldıklarımız beğendiklerimiz hoşumuza gidenlerin resimlerini paylaşıyoruz sende istersen sende paylaşabilirsin illa resim şart değil sohbette olur

Kıss bizimde annemin karşı komşusu iskenderunluydu çok güzel yemek yaparlardı biberli ekmek falan bak canım çekti şimdi.... Nar ekşisi falan verirlerdi bize çok güzel olurdu markettekilerde o tat yokkk

evet cnm buraların acısı ekşisi salçaları meshurdur...

bekleriz her zman.. belkide ileride birbirimizi tanıdıkçaa biberli ekmek buluşmaları yaparızz

hoşbukduk canım teşekkür ederim.

trend derken :26:
fotoğraf mı paylaşılıyor burda annamadım ki biraz lönk diye indimdi topiğin ortasına pardon yani

ne markalar giyersin çantanda neler taşırsın yok foto çok gerekli diil sonra çalışyomusn kokoşluk uğruna neler yaparsın...

Kıss bizimde annemin karşı komşusu iskenderunluydu çok güzel yemek yaparlardı biberli ekmek falan bak canım çekti şimdi.... Nar ekşisi falan verirlerdi bize çok güzel olurdu markettekilerde o tat yokkk

su katıolar biz katmıyoruz has ekşi ondan burda olsan verirdim uzaksın cnm gel yamacıma biberli yaptırrırz anneme...künefede yapar hemm...

ne güzel yakınmışız yaaa... çok sevindim... burda bir iki kişiye rast geldim memleketimdenn...

arsuz başkadır cnm... biz yazın maliyede yada gülcihandayızz..

maliyeye bizde giderdik..sonra yalığı aldıkta rahat ettik derken ben evlendim 2 ay anca keyif yapabildim zati hep antalyadaydım okumaya gelince burda kaldım..ama bayramlarda gelirim hemşo ekliyim seni unutmadan..

kimse istememiş henüz sanırsam :)) yeni keşfettim burayı..arada koyan olursa gözümüz gönlümüz açılır

heheh bilgi paylaşımı yapıyoruz iştee:):)

aynen izmirli kızlar afett... sen bebişi kreşe ver bencede hem rahat edersin çalışyosunda...

efet kafam rahat ede rozmn ayrıca en ksıa zamnda ıng kursunada gıtmem gerkıyor mecburı benı youn bır donem beklıyor

buarada kızlar sordum ama gozden akctı sanırm sac bakım yaptıran varmı hıc özellıkle keratın bakım

su katıolar biz katmıyoruz has ekşi ondan burda olsan verirdim uzaksın cnm gel yamacıma biberli yaptırrırz anneme...künefede yapar hemm...

Künefeyi ben sevmemde eşime alabilirim çok uzaksınız yahuuu az bu tarafa gelinnn neyse bekleyin 2 sene batıya döncessss o zaman artık

bırı acı salça ve ekşimı dedi ayyyyyyyyyyyy kardes nerdesın sennnnnnn

gel şekerim iskenderundayımm..

misss gibi yemeklerimizden nasipleninn...

burcucum sana denk geliordum arada topiklerden sen beni tanımasanda ben az çok tanıorum senii:):))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…