Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben geldim Alya görünce dedim bu hatun bura uğramıştır...

günaşş kuzucuk nassın bakammmm:KK3:

cnm ımmm topık topık gezıyrm baktım bu kendı topıkıne sahıp cıkmıyor benmı ayakta tutcam burayı aldım basımıı takılıyorm orda burda hehehe,.D:KK70: sen nasılsın?

cnm ımmm topık topık gezıyrm baktım bu kendı topıkıne sahıp cıkmıyor benmı ayakta tutcam burayı aldım basımıı takılıyorm orda burda hehehe,.D:KK70: sen nasılsın?

nekle eskiden yazıştımız 2010 gelinlerinde yazışyom bende eskiden ordaydım kızları tanıom artık herkes maşallah gelio orda oturmuş orası...bura herkes biyere dağıldı bakyom kimsecikler yok deli gibide kendime yazmıom artık...

yılbaşında napcan?

canım sıkkın yaa:KK14:dün annem kalp krızı geçıyordu az kalsın gene neysekı sinir krızınde kaldı:KK5:şimdı öle kötüyümkı yanında bıle olamıyorumm
sabah berı arıom ıyyım dıo ama bakalım
yakın güzel bır ev bulsam hemen taşıncam:KK43:

taşın sen yaa olmıcak böle kirada olsa taşın:KK14:

geçmiş olsun annene cnm :KK19:

selam hatunlarrrrr
nasılsınız bakemm
ben iyiyim şükür aynı tas aynı hamam bende
bişiy sörcem size kurutma makınesi kullananız varmıı memnun musunuz ha birde marka olarak öneri var mı almayı düşünüyorumda!!!!!!!!!!!!!

esmaya sordunmu o diyodu galiba alcm die? bizim 2010 gelinlerine sor belki alan olmuştur.

ben geldim Alya görünce dedim bu hatun bura uğramıştır...
hee baktım onlinesın topikte yoksun takip ettim senii
günaşş kuzucuk nassın bakammmm:KK3:

bencede kimse olmasa bile önce topiğine yaz da öle git koket
ben net başinda olsam eski topiğe değil direk buraya yazıyorum ki aylardırda oraya yazmıyom düşün yanee vefasızzzzzzzzz kokettttt

Son düzenleme:

bencede kimse olmasa bile önce topiğine yaz da öle git koket
ben net başinda olsam eski topiğe değil direk buraya yazıyorum ki aylardırda oraya yazmıyom düşün yanee vefasızzzzzzzzz kokettttt

bacıcığım gelinde konuşalım unuttunuz beni heee:KK47:

nekle eskiden yazıştımız 2010 gelinlerinde yazışyom bende eskiden ordaydım kızları tanıom artık herkes maşallah gelio orda oturmuş orası...bura herkes biyere dağıldı bakyom kimsecikler yok deli gibide kendime yazmıom artık...

yılbaşında napcan?

nen anladık oraya yazıyrsn bınkere soledın amaaa soncta burası senn kendı topıkın bızmı ayakta utczz guncl tutcnı yenı uyeler gelsn vsss neyse sen bılınn:KK70:

bacum ben yılbasında ozel bişi yapmam cocukla ne etcmkı cocumla eglenırm tvye bakrmmm belkı arkdslrla toplasrz en fazla belkı annem gelr buraya bellı olmzz:KK70: arada ıs gunu olmasa ben oraya gıdecektım malesf yok:KK43::KK47:

nen anladık oraya yazıyrsn bınkere soledın amaaa soncta burası senn kendı topıkın bızmı ayakta utczz guncl tutcnı yenı uyeler gelsn vsss neyse sen bılınn:KK70:

bacum ben yılbasında ozel bişi yapmam cocukla ne etcmkı cocumla eglenırm tvye bakrmmm belkı arkdslrla toplasrz en fazla belkı annem gelr buraya bellı olmzz:KK70: arada ıs gunu olmasa ben oraya gıdecektım malesf yok:KK43::KK47:

hıhııı yeni üyeler bak kuyruk olmuşşşş sıra bekliiii:KK1::KK1: güneydın yazıom bi bugün yazmadım heee:KK22:

bucu nerde hastamı hala:KK47:

hımm size tatil deil doğru dion ben eşimin acfe ye giderim para harcamam dışarda evde annemlerle yemek yer ardından ora giderim dolu olcak orası...10 dan sonra güzel olur zaten:KK19:

zümrüt yeşişili kadife elbise aldım çok sexi olcimmm çatlasın kocammm:KK52:

hıhııı yeni üyeler bak kuyruk olmuşşşş sıra bekliiii:KK1::KK1: güneydın yazıom bi bugün yazmadım heee:KK22:

bucu nerde hastamı hala:KK47:

hımm size tatil deil doğru dion ben eşimin acfe ye giderim para harcamam dışarda evde annemlerle yemek yer ardından ora giderim dolu olcak orası...10 dan sonra güzel olur zaten:KK19:

zümrüt yeşişili kadife elbise aldım çok sexi olcimmm çatlasın kocammm:KK52:

ya sen ayakta tutcn bır gunaydınınaa kımse gelmez zatennn

bızede tatıl canım ama curtesı pazar pazrtesı ısbası yılbası ertesı gun salı tatıl yanı pazrtesı olsaydı 1 ocakk ozmn gıdebılrdım 3 gun:KK66: kapişşşş:KK28::KK28::KK28:

valla burada kımse yok ben kk da cırıt atıyorum gezıyorum hehehe:) tel bana gore deıl mesaı sattnde elmde tel hıc hos bır goruntu olmuyor kuzlar:KK70:

X