Kokoşş Hatunlar Kulübü

BENDE SENU BEGENIYOMMM yahşı cazıbeeee

arada yaptr kendını ıyı hısseden ama abartmadan cok para harcamadan
bak bıdaha ınsan genç olmaz bıdaha çalışma gücü olmaz en azından bı evınız olsun onun azmıyle çalış
valla bende bu ay markette 600 orda burda kocem cenazeye gıttı uçak bılet paraları derken 1500 tl k kartı geldıonu öduycek kocem kendı bende son kredı ve kirayı sonra ınş borç yok ve para bırıktrcem yazın taşınmayı düşünüyoumm ve annemlerın oraya gıdınce bebem olsun ıstıyom bakan olacak nasılsa bebem olduktan sonra ınş sağlam bır iş bulduğum an hemen ev alcam ALLAH nasıp ederse
belkıde uyguna ev bulur dırek alırım öle taşınırım ama hayalım bu
bı mont aldım ben onuda almazdım ama eşim ısrar ettı uzun popomun altında mont aldık sağolsun diğerı popo üstü ıdı donuyordum ama hıc şkayet etmedımm 2 yıl gydım bu yıl bıle gıyerdım ama kocem aldı zorla
bu ay evlılık yıldönümümz cok pahalıya kaçmadan kullanabılcemız şeylere bakcemm

temam 4 kışı olduk işteeeee daha ne olsunnn
evet ucuz olsunnn onemlı olan manevı degerı

SAĞOL bebekımmmmm senmı amelesınnnn haaaaaaaaaaaaaaaa mannak garuu tombul memıslı senıııııı
memişler yeter dıyekkayy nazar etcenız haa
kocemde mıncıklayıp duruoo göze gelcem dıye korkuyommmm
yok yok ben sızın gıbı değilim valla bı kot bı kazak tmm hopp işe sacımı hep topluyomm makyaj yok ölee

bence taşınmıcan gibi yaa sen gir işte oraya burda böyle yıpranma bacıcığım yaaa kendini düşün artık

taşınmak zorundayım cnm
olmuyo ınan bölee aıleme özlem her geçen gün artıyooo artık paranın önemı yok
belkı böle iş maaş bulamam ama napım yaa az kazanır ama mutlu olurumyoksa burda kalırsam ev almak zorunda kalırım 10 yıl bu işebağlı kalırım mutlu olmam en önemlısı kv gelır cocuk bakmaya bende bırakır evı barkı kaçarım cocumla bunların olmaması ıcınde benım taşınmam şart

kısım öpten bulduk napak yenı 3 tane var sanırım
dimek giderim var haaa
kos kocem kıskanmasa neler alıp gıyerım ama napammmm

lenn kocan pervanedir arkanda kıskanmasın napsın klasik bir elbis bile sende sexü durabilir ayyy sana sexü ciciler pek yakışır adamın gönlünü et yafrum al şu fırfırlı cicişlerden

haklısın ben bazen kaybediom kendimi:26: bende ev isiyom evler çok pahalı yaa bende kutu gibi istemiomki

bende kredi ödyom bilyon ...kredi kartı derken bebeğe bişiler bitiyo zaten maaaş yışbaşı için eşine bişi alırsın işte oda sna alsın ihtiyacı olduğu bişi.

sen ist.beykoz tarafınamı taşıncan ne taraf olyo senin taşıncan yer?:44:

kaybetme kendını
bu zamanda aldın aldın hem cocuğun var hem ona bakan var ılerde emeklı olabılcen mı o maaş sana yetcek mı kira ıken evın öle düşün

evt ne zmn btcek senın kredı
benım evlılık yıldönümüm 27 aralık cnm alırsamda eşime ufak bişi alırım yılbaşında almazsamda zaten evlılık yıldönümünde almışolcemm duruma göre bakcem artık

sen ist.beykoz tarafınamı taşıncan ne taraf olyo senin taşıncan yer?:44:

ben esenler e taşıncam cnm annemlere yakın yoksa taşınmam zaten aynı yer olcak co yakın olcakkı sabah cocuğumu bırakıp işe gıdem anladın
ablamın karşı daıresı şuan boş cok güzelmş ev ama şuan durumum yokkı taşınımmm
abımlerın sokağına bı ev yapıldı görsen muhteşem ama 200 bın tlben cok bişi ıstemıom sonra satar daha güzelını alırım ınş sımdılık kiradan kurtulum da

daha 1 sene var benim krediye eşimin durumu belli olmuyoki bazen kazanıyo bazen elden gidiyo masraflı esnaf olması işletmeci olması..1 gün iyise 2 gün kötüye gidebilyo çalışanı maaş bekliyo müşteri olmasada yani bizim bu süreçte borçlarla ev almamız hayal bence seneye bile hayal

inş. kurtulursun cnm ben inanyom sen alırsın bi ev esenler asyamı avrupamı ben asyadan bi beykozu bilyom arkadşımın ansının evi tam denize garşıdı hemde gemileri izliyodum odamda yatarken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…