Kokoşş Hatunlar Kulübü

hepınızz bize gelın guzularrr...

heheheh

burcu alyann ıslerı varms gelemıcm dedıııı

ama bz burdayuk tatlum kaybolma msnde ac buaradaaa

bucu gördüm güzel hatunsun sanki tanıdığım birine çok benziyosun:KK16:

sarı çok yakışyor yaaa seni başka düşünemiom heeee:KK19:

eşinin gözlüklerini sevmedim adam şöle spor bi gözlük hediye al bakem yılbaşında ilgilen lenn adamlaa hep kendi süsleniyo avrada bakk...

sana elbise çok yakışır heee hemde açık kahve tonlarındaaa:KK42:

nen gett hep boyle dıyorsun ama bır foto bıle koymuyorsun yemezlerrrrr:KK53::KK53::KK53::KK53:

aynı fotoları koymuş gaza getirim dedim yine değişmedi fotoyu avrada baksennn...

Güneş bu avradın gideri var bak bakem yorumları bekliozzzz....sarı olsun 3 kuruş fazla ossunnnn:KK52:

ne güzel soppet edıysınız:KK31:bende çalışam eşşek gıbı

kadına dıycek bişiyim yokızın verende suç onada dıycemı dedım
ramazandan öncede kadın 10 gün tatıl edıo bıde ramazanda gelmıoo 1 ay ben bakıom çaya bu yıl dedım o gelmedığı gün ramazanda bende gelmem bılesın iş miş umrumda değil artık yeter dedım
ınsan 2 haftada 1 hasta olur mu bee bende ınsanım demı onun gıbı kapı önunde arabaya bınıp ınmıyommm
saatlerce otobus beklıom yağmurun rüzgarın altında
şerepsızler
neyse yaza kadar sabretcem ne edımmm anamların oraya taşınana kadar:KK14:
ama bugun 100 tl ıstıycem patrondan:KK53:harçlığım yok dıycemmmm ölee her işe bakmakla olmuooo

avratlara bak ıddalaa resım eklıoolar hepınız cok güzelsınız cok yakışıklısınız ben amele gıbıyımmmm:KK53::KK53:

burcum :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kkokettt süse püsü cok harcıon hee dövcem senı:KK22:

ramazandan öncede kadın 10 gün tatıl edıo bıde ramazanda gelmıoo 1 ay ben bakıom çaya bu yıl dedım o gelmedığı gün ramazanda bende gelmem bılesın iş miş umrumda değil artık yeter dedım
ınsan 2 haftada 1 hasta olur mu bee bende ınsanım demı onun gıbı kapı önunde arabaya bınıp ınmıyommm
şerepsızler
ama bugun 100 tl ıstıycem patrondan:KK53:harçlığım yok dıycemmmm ölee her işe bakmakla olmuooo

şeerepsizlerrrrrrrrrrrrrrrrr:KK47:

gıcık olyomm artık patronuna haaa ....ne kılıbık lenn ne yüz vermiş garuya böyle iste len para hakkın senin:KK19:

sen 1 kez gelmedinde ne dediydi haa unutmadık uyuz olyom yaaa şu çaycıyaa...

senin iş noldu biyer vardı:nazar:

aynı fotoları koymuş gaza getirim dedim yine değişmedi fotoyu avrada baksennn...

Güneş bu avradın gideri var bak bakem yorumları bekliozzzz....sarı olsun 3 kuruş fazla ossunnnn:KK52:

hee ben burcumu begenıyorm onu goırmedn ztn nasıl bırı oldugu gozmde canlanmıstııı...

sadelıkten hoslandıgı bellı garununnnn bend eonn fızıgı olsa oooo:):)

şerepsızler

guzumm kıyamammm sna bennnn yaaaa

hadı arada kaytr yada hasta taklıdı yap eve kac snde ders olsn onlaraaaa
buarada burcum gecne foto koy dedın baktım koyayyım dıye ama hıcc yenı fotomzzz yok:KK43: malsffff ceklmms hep oglumu cekmsım onu koyaym barı dedım buyuk geldı fotlr kucltemedm pefff

Son düzenleme:
avratlara bak ıddalaa resım eklıoolar hepınız cok güzelsınız cok yakışıklısınız ben amele gıbıyımmmm:KK53::KK53:

burcum :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kkokettt süse püsü cok harcıon hee dövcem senı:KK22:

yaff eşim dedi aneyn gelmiş çocuğa bugün baksın biyere gidem dedim tamam gidip fön ettirdim aslında herifim kırık fön sevmioo...

lüle lüle makarna saçlı gibi çıkss sevmio adam doğla seviii:KK16:

ben yılbaşına alışveriş etmicem dolapta ne varsa onu geycem ama bu ay parfüm ve bot aldım ama botu 2 aydır arıodum lazımdı lenn uzun botum yırtılmıştı artık dedim bu yılbaşı aradan böle çıktı:KK34:

şeerepsizlerrrrrrrrrrrrrrrrr:KK47:

gıcık olyomm artık patronuna haaa ....ne kılıbık lenn ne yüz vermiş garuya böyle iste len para hakkın senin:KK19:

sen 1 kez gelmedinde ne dediydi haa unutmadık uyuz olyom yaaa şu çaycıyaa...

senin iş noldu biyer vardı:nazar:

bende gıcıkoluom hepsınee
bıde dıo herkes gtsın sen kal sen benım sağ kolumsun onsuz iş olur ama sensız olmaz dıoo dedım az kaldı bende gtcemm ıyıcene sinir oldum
bend eınsanım dedım 2,5 yıldır hıc hasta olmadım 1 kez gelmedım yıllık ızın bıle kullanamadım nasıl tepem attı ya:KK47:
parayı alınca rahatlarım bırazzz belkı

orası hep var cnm buun gtsem başlarım bıde burda durumlar kötü maddı olarak bakalım belkı batarız belkı cıkarız sımdık zaten yaza kadar çalışcam ınş taşınırsam oraya gtmemede gerek kalmaz onada umut bağlatmış olmayım

yılbaşı çekilişine katıcanızmı soryom artık ALya kesin katılmaz ...esma gelmio zaten:KK19:

böcük istemiyoo:26:

ben güneş bucu 3 kişile yılbaşı çekilişi olmazki :nazar:

kısım öpten bulduk napak yenı 3 tane var sanırım
dimek giderim var haaa
kos kocem kıskanmasa neler alıp gıyerım ama napammmm

bende gıcıkoluom hepsınee
bıde dıo herkes gtsın sen kal sen benım sağ kolumsun onsuz iş olur ama sensız olmaz dıoo dedım az kaldı bende gtcemm ıyıcene sinir oldum
bend eınsanım dedım 2,5 yıldır hıc hasta olmadım 1 kez gelmedım yıllık ızın bıle kullanamadım nasıl tepem attı ya:KK47:
parayı alınca rahatlarım bırazzz belkı

orası hep var cnm buun gtsem başlarım bıde burda durumlar kötü maddı olarak bakalım belkı batarız belkı cıkarız sımdık zaten yaza kadar çalışcam ınş taşınırsam oraya gtmemede gerek kalmaz onada umut bağlatmış olmayım

bence taşınmıcan gibi yaa sen gir işte oraya burda böyle yıpranma bacıcığım yaaa kendini düşün artık:KK20:

X