ben alıp yemedımmm bılemıcem bacımmm
la iyiki bir şeyi becerdınnn haaa pokunu cıkarma
hepınızz bize gelın guzularrr...
heheheh
burcu alyann ıslerı varms gelemıcm dedıııı
ama bz burdayuk tatlum kaybolma msnde ac buaradaaa
hepınızz bize gelın guzularrr...
heheheh
burcu alyann ıslerı varms gelemıcm dedıııı
ama bz burdayuk tatlum kaybolma msnde ac buaradaaa
nen gett hep boyle dıyorsun ama bır foto bıle koymuyorsun yemezlerrrrr
ne güzel soppet edıysınızbende çalışam eşşek gıbı
kadına dıycek bişiyim yokızın verende suç onada dıycemı dedım
ramazandan öncede kadın 10 gün tatıl edıo bıde ramazanda gelmıoo 1 ay ben bakıom çaya bu yıl dedım o gelmedığı gün ramazanda bende gelmem bılesın iş miş umrumda değil artık yeter dedım
ınsan 2 haftada 1 hasta olur mu bee bende ınsanım demı onun gıbı kapı önunde arabaya bınıp ınmıyommm
saatlerce otobus beklıom yağmurun rüzgarın altında
şerepsızler
neyse yaza kadar sabretcem ne edımmm anamların oraya taşınana kadar
ama bugun 100 tl ıstıycem patrondanharçlığım yok dıycemmmm ölee her işe bakmakla olmuooo
aynı fotoları koymuş gaza getirim dedim yine değişmedi fotoyu avrada baksennn...
Güneş bu avradın gideri var bak bakem yorumları bekliozzzz....sarı olsun 3 kuruş fazla ossunnnn
ne güzel soppet edıysınızbende çalışam eşşek gıbı
kadına dıycek bişiyim yokızın verende suç onada dıycemı dedım
ramazandan öncede kadın 10 gün tatıl edıo bıde ramazanda gelmıoo 1 ay ben bakıom çaya bu yıl dedım o gelmedığı gün ramazanda bende gelmem bılesın iş miş umrumda değil artık yeter dedım
ınsan 2 haftada 1 hasta olur mu bee bende ınsanım demı onun gıbı kapı önunde arabaya bınıp ınmıyommm
saatlerce otobus beklıom yağmurun rüzgarın altında
şerepsızler
neyse yaza kadar sabretcem ne edımmm anamların oraya taşınana kadar
ama bugun 100 tl ıstıycem patrondanharçlığım yok dıycemmmm ölee her işe bakmakla olmuooo
avratlara bak ıddalaa resım eklıoolar hepınız cok güzelsınız cok yakışıklısınız ben amele gıbıyımmmm
burcum
kkokettt süse püsü cok harcıon hee dövcem senı
şeerepsizlerrrrrrrrrrrrrrrrr
gıcık olyomm artık patronuna haaa ....ne kılıbık lenn ne yüz vermiş garuya böyle iste len para hakkın senin
sen 1 kez gelmedinde ne dediydi haa unutmadık uyuz olyom yaaa şu çaycıyaa...
senin iş noldu biyer vardı
aynı fotoları koymuş gaza getirim dedim yine değişmedi fotoyu avrada baksennn...
Güneş bu avradın gideri var bak bakem yorumları bekliozzzz....sarı olsun 3 kuruş fazla ossunnnn
ahahah senıde sallarız guneşle ben kalırızzzzyılbaşı çekilişine katıcanızmı soryom artık alya kesin katılmaz ...esma gelmio zaten
Böcük istemiyoo:26:
Ben güneş bucu 3 kişile yılbaşı çekilişi olmazki
avratlara bak ıddalaa resım eklıoolar hepınız cok güzelsınız cok yakışıklısınız ben amele gıbıyımmmm
burcum
kkokettt süse püsü cok harcıon hee dövcem senı
bende gıcıkoluom hepsınee
bıde dıo herkes gtsın sen kal sen benım sağ kolumsun onsuz iş olur ama sensız olmaz dıoo dedım az kaldı bende gtcemm ıyıcene sinir oldum
bend eınsanım dedım 2,5 yıldır hıc hasta olmadım 1 kez gelmedım yıllık ızın bıle kullanamadım nasıl tepem attı ya
parayı alınca rahatlarım bırazzz belkı
orası hep var cnm buun gtsem başlarım bıde burda durumlar kötü maddı olarak bakalım belkı batarız belkı cıkarız sımdık zaten yaza kadar çalışcam ınş taşınırsam oraya gtmemede gerek kalmaz onada umut bağlatmış olmayım