Kokoşş Hatunlar Kulübü

nan gunah işte biliyorum alla allaaaaa

kızım yokkk uyanamyorumm ınannn varya anlattgımla kalmıyor belkı abarttıgımı sanıyorsunz ama az bıleee anlatyrmmm mesela yanmda yatmasını gectımm cocugun sabaha kadr parmagımıı ayıryr bısıler yapıyor tırnagımı sokmeye claısyr dun gece geldıler bana zaten sırtımda tutlmstu bagrdım uykumda cocuga yeter napıyorsn dıyee ınatla hala parmagımı ıstyrrrr tovbe yarabbımm eee dogum yapıp kayganayaa verrsen cocugu olacagı bu tovbe tovbe sabah sabah ısyanlrdym napim benn:KK43:

ayy çok güldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm noldu lann çocuğa böyle ama çocuğa bağırma güneşşş:KK20::KK20::KK20:

canım sen bılıyorsunda bak bılmeyenlerr varr koket sordu onun ıcın soledım zaten yazrkende bılıyorsnzdr tabı dıyee acıklık getırdım
ben bahsettım sadeceeee sonctaaa hersy karsılıklıı yanı kokete anlatmaya calıstım kocan sana bagrıp ezıyt ettyse gunaha gırmedın dıye onu rahtlatmak ıstemıstım

:KK37::KK37:

yokkızzz be sadece sorduguna bak derkennnn kendısı bılıyoda sankı uygulyomıkı anlamında dedımmmm anadın mııı sen gıtmıyonya parıseeee nezamandır

annat bakemmmmmmmmmm söyle laaaaaa burda herseyi yazıyok zatiii

kız benim yüzümden öle düşünme bacımda
benim kocam yada ben bi şekilde paris yolunu buluruzz yane dedim ya önemli hastalık dert olmadıktan sonra
kızım paris demek mutluluk demektir ayricana

kocanda iyiliğinden ses çıkarmydur yoksa evdeki garuya yapmıyo dışardamı yapcak beeeeeeee:KK52::KK52::KK52::KK52:

ayy ne bileyim biran öyle geldi aklıma..beklememde ama erkek işte ne bileyimm..7,5 senelik evlilik 5 yaşında çocuktan sonra yapmasın artık öyle birşey yaa.bende keyfimden yapmamazlık etmiyorum yaa..analık görevlerimde var ne edeyimm..hangi birine yetişeyimm..alyacım senin kızda maşallah kocaman olmuş yaa..

bencede fiziken ruhenn aşken :KK52::KK52::KK52::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

get nannnnnn kıskanç garuuuuuu ben burda olmasamda onlarla konuşuyom hemmmmm unutmam UNUTTURMAM KENDİMİ

esma da net yok diye gelmiyo yaa msjlaşiyoz arada watsuptan onlada

kız bide paris sonrası banyosu olsaydı dadından yenmezdi keyfinin:KK52::KK52::KK52:

dene bak:KK52::KK52::KK52:

beni sevsin laa azcuk ben sevilip sevmek isterim kıskancım tabeee ....:KK1:

nie gelmion çalışmıcanmı artuk zengün garusumu oldun laaaa benide görrr:KK53:

ayy ne bileyim biran öyle geldi aklıma..beklememde ama erkek işte ne bileyimm..7,5 senelik evlilik 5 yaşında çocuktan sonra yapmasın artık öyle birşey yaa.bende keyfimden yapmamazlık etmiyorum yaa..analık görevlerimde var ne edeyimm..hangi birine yetişeyimm..alyacım senin kızda maşallah kocaman olmuş yaa..

kızım evdekı dıger ışler biraz aksarsa evlıgıne bı zarar gelmez ama parıs aksadıgında ortalık karısr nennnnn

hahhaha garu bikere yok demiş parise
onamı yansın günaha girdi onamı

ama inanın kokiş günaha diil red ettiğine yanıyodur hahahhahahaha

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: deliiiiii

heee lenn beni pişman ettriceni bilyo adam günah deyooo töbeeeeeeeeee:KK52::KK52:

keşke yok demeseydim meyillidim barışmaya arkamı döndüm amaaaa accuk daha üstüme düşsedi belki günaha girmezdimmm:KK52::KK52::KK52:

kızım ne parisi yaa..şimdi birşey diyeceğim size gözleriniz yuvalarından çıkacak,diliniz tutulacak..ben en son parise geçen ayın 18inde gittim canımm..o zamandan beri tık yok yani..kızım rahatsızlandı 2-3 haftadır onunla uğraşmaktan gözümün birşey gördüğü yok..bu adam beni yakında bırakır gider valla..kaçıncı oluyor böyle:KK50::KK50:

çok günaha girdin dimekkkk günah çıkar çabıkkkkk:KK52::KK52::KK52::KK52:

lenn olurmu bakkk şimdi sen bizim güneşi de geçtin leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

heee lenn beni pişman ettriceni bilyo adam günah deyooo töbeeeeeeeeee:KK52::KK52:

keşke yok demeseydim meyillidim barışmaya arkamı döndüm amaaaa accuk daha üstüme düşsedi belki günaha girmezdimmm:KK52::KK52::KK52:

koketttt azcıkk yok desen ıyı olacakkkk okadar gunahdan korkuyorsan baska seylerde yaptıgın gunahların ustune dusebılrsın bence

cnme rkekler solemms bunu dınen var boyle birşey ama tabıkııı erkeklerındeeee davranısları onemli bununla ılgılı dını bır kıtap okumustum evlendıgım sene:) kocamada sorrm arada bıldıgı kadr bahseder ama erkeklerınnn tavırlarınnda cok onemli oldugunu ıfade eder hep
mesela ıcen sapıtn karısını doven erkek vs bunlra hayır demen cok norml yanı erkegındee kadına ınce davranmasınn onelı oldugunu herzaman belrtır:):) ay cok uzun dıle dokemem sımdı bılıyorsnzdr az cok sızdee

heeeee eh işte bıracck bend ehoca garusu:KK53::KK53::KK53:

dövmüyo sövmüyo içmio ve ben nayırrr dedim :KK53::KK53::KK53: nayır nolamaz keşke demeseydimmm günah çıkarıyım ben bugün $frozen2xc0qt0.gif

annat bakemmmmmmmmmm söyle laaaaaa burda herseyi yazıyok zatiii

kız benim yüzümden öle düşünme bacımda
benim kocam yada ben bi şekilde paris yolunu buluruzz yane dedim ya önemli hastalık dert olmadıktan sonra
kızım paris demek mutluluk demektir ayricana

kocanda iyiliğinden ses çıkarmydur yoksa evdeki garuya yapmıyo dışardamı yapcak beeeeeeee:KK52::KK52::KK52::KK52:

yani gittm guzl oldu anlamında kuzum hihihi ara verıncede ıyı olii yaniii:KK66:

ayy çok güldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm noldu lann çocuğa böyle ama çocuğa bağırma güneşşş:KK20::KK20::KK20:

kızm uykmda kendımdemydımkııı delü isteyerk bagrmdn ama cıldrttı

yokkızzz be sadece sorduguna bak derkennnn kendısı bılıyoda sankı uygulyomıkı anlamında dedımmmm anadın mııı sen gıtmıyonya parıseeee nezamandır

hımm sen onları bızde bılıyrz deynceee bnde ne bılım koket sordu ackldım işte muhbt olsun dıye
yahuuu uygulamayıu cok ısterdım ama ınanınn benım totm yer gormuyor eve gıdnceeee yemek derdı bır yandn omurun derdi bıryandn zaten cocuk gece olunca oluyor bır cakı uyku ıstemıyor dun tam uyuyackkn basım agrıyor dedı kustu evde gece gece koltk kanepe sıldık camasır yıkadık falan:KK43:
yani surda bır anacım olsa cok ıyı olurdu yada yaknbır akrabam :KK43: benm agda yapacak zamanımmm bıle olmuyor ınanın:) yıneee sıkıntılarımı ıkı arada bır derede dıle getırdım amaaa :KK53::KK53::KK53::KK53:

evt cnm büyüdü
beni sevsin laa azcuk ben sevilip sevmek isterim kıskancım tabeee ....:KK1:

nie gelmion çalışmıcanmı artuk zengün garusumu oldun laaaa benide görrr:KK53:

heeee sen bilmiyom ben evdeykene ikinci evliliğimi sabancılardan biriyle yaptım töbeeeeeeeee

kız haber bekliyomya leylaaaaaaaaaaaa

yani gittm guzl oldu anlamında kuzum hihihi ara verıncede ıyı olii yaniii:KK66:

kızm uykmda kendımdemydımkııı delü isteyerk bagrmdn ama cıldrttı

hımm sen onları bızde bılıyrz deynceee bnde ne bılım koket sordu ackldım işte muhbt olsun dıye
yahuuu uygulamayıu cok ısterdım ama ınanınn benım totm yer gormuyor eve gıdnceeee yemek derdı bır yandn omurun derdi bıryandn zaten cocuk gece olunca oluyor bır cakı uyku ıstemıyor dun tam uyuyackkn basım agrıyor dedı kustu evde gece gece koltk kanepe sıldık camasır yıkadık falan:KK43:
yani surda bır anacım olsa cok ıyı olurdu yada yaknbır akrabam :KK43: benm agda yapacak zamanımmm bıle olmuyor ınanın:) yıneee sıkıntılarımı ıkı arada bır derede dıle getırdım amaaa :KK53::KK53::KK53::KK53:
bende muhabbett olsunnnn dıyeeeee ti ye aldımmm yanı ebemde bılyorr ama uygulayormu acaba dıye nesse boş gecccc
zaten kokettt de anlamadııı espiriyi boşvirrrrrrrrrrrrrrrrrr

X