bencede fiziken ruhenn aşkenaynennnn karsılıklı memnun etme durumu olmalıı yanıa adam ban sovmus saymış dumduz gıtmıs dıyelım peşine paris istıyecek bend eyok deyınce gunahmı olacak pekı benım kırılan onurum gururum o
nolacak bedenımı kullandırmam arkadassss yokkkkk yokkk hem parıs ısı fızıken ve ruhenn olan bısıy
get nannnnnn kıskanç garuuuuuu ben burda olmasamda onlarla konuşuyom hemmmmm unutmam UNUTTURMAM KENDİMİni egeldin mannak garuEki Görüntüle 573772
ben bucunun koketanın bucusu olcaktım dedim gelmio nasılsa sil dedim hahahahahaha
esma nie gelmio konuşyonmu
iyiyim alyacım,sen nasılsın?..sabah sabah kalktım banyo yaptım iyi geldi bugün sanki..ama yanlış anlamayın yani parsi sonrası bir banyo değil
Dini bütün insan goncası hacıı leeeeeEki Görüntüle 573773
hahhaha garu bikere yok demiş pariseallah afetsin ozaman :26:
bencede fiziken ruhenn aşken
get nannnnnn kıskanç garuuuuuu ben burda olmasamda onlarla konuşuyom hemmmmm unutmam UNUTTURMAM KENDİMİ
esma da net yok diye gelmiyo yaa msjlaşiyoz arada watsuptan onlada
kız bide paris sonrası banyosu olsaydı dadından yenmezdi keyfinin
dene bak
canım benim yaaa ben ona inanmıyorum,erkeklerin uydurduğu birşey o,işlerine öyle geliyor
nan gunah işte biliyorum alla allaaaaa
kızım yokkk uyanamyorumm ınannn varya anlattgımla kalmıyor belkı abarttıgımı sanıyorsunz ama az bıleee anlatyrmmm mesela yanmda yatmasını gectımm cocugun sabaha kadr parmagımıı ayıryr bısıler yapıyor tırnagımı sokmeye claısyr dun gece geldıler bana zaten sırtımda tutlmstu bagrdım uykumda cocuga yeter napıyorsn dıyee ınatla hala parmagımı ıstyrrrr tovbe yarabbımm eee dogum yapıp kayganayaa verrsen cocugu olacagı bu tovbe tovbe sabah sabah ısyanlrdym napim benn
canım benim yaaa ben ona inanmıyorum,erkeklerin uydurduğu birşey o,işlerine öyle geliyor
ahahahahhahahh kısssss 21 aralıkta yaklaşıyor koket parıse yok demısss alamet mı bunlarrrrrr
kızım ne parisi yaa..şimdi birşey diyeceğim size gözleriniz yuvalarından çıkacak,diliniz tutulacak..ben en son parise geçen ayın 18inde gittim canımm..o zamandan beri tık yok yani..kızım rahatsızlandı 2-3 haftadır onunla uğraşmaktan gözümün birşey gördüğü yok..bu adam beni yakında bırakır gider valla..kaçıncı oluyor böyle
kız hastalık falan neysede önemli bişiy olmadıktan sonra ihmal etme kocanı yazık kızzzzzzkızım ne parisi yaa..şimdi birşey diyeceğim size gözleriniz yuvalarından çıkacak,diliniz tutulacak..ben en son parise geçen ayın 18inde gittim canımm..o zamandan beri tık yok yani..kızım rahatsızlandı 2-3 haftadır onunla uğraşmaktan gözümün birşey gördüğü yok..bu adam beni yakında bırakır gider valla..kaçıncı oluyor böyle
cnme rkekler solemms bunu dınen var boyle birşey ama tabıkııı erkeklerındeeee davranısları onemli bununla ılgılı dını bır kıtap okumustum evlendıgım sene:) kocamada sorrm arada bıldıgı kadr bahseder ama erkeklerınnn tavırlarınnda cok onemli oldugunu ıfade eder hep
mesela ıcen sapıtn karısını doven erkek vs bunlra hayır demen cok norml yanı erkegındee kadına ınce davranmasınn onelı oldugunu herzaman belrtır:):) ay cok uzun dıle dokemem sımdı bılıyorsnzdr az cok sızdee
haklısın bacımm kadınlarada köle gibi davranılmıcak tabe birde seks ibaresi gibi yaniii
heeeee eh işte bıracck bend ehoca garusu
ahahahah adam hacı degıl nan ama dur parıse gıltmeye gıtmeye hacı oldu dogru ahahahahahhahahahhaha
hahhaha garu bikere yok demiş parise
onamı yansın günaha girdi onamı
ama inanın kokiş günaha diil red ettiğine yanıyodur hahahhahahaha
deliiiiii
aynennnn karsılıklı memnun etme durumu olmalıı yanıa adam ban sovmus saymış dumduz gıtmıs dıyelım peşine paris istıyecek bend eyok deyınce gunahmı olacak pekı benım kırılan onurum gururum o
nolacak bedenımı kullandırmam arkadassss yokkkkk yokkk hem parıs ısı fızıken ve ruhenn olan bısıy
aynan dünyanın sonmu gelio lann hayatımda hiç dememiştim ...
şirnceden yer ayırtıo millet bizde gidelim laaa denize karşı olsun paris ederik karanlıktaaa
kız hastalık falan neysede önemli bişiy olmadıktan sonra ihmal etme kocanı yazık kızzzzzz
bişiy demiyomu beeeee
yadab sen istemiyonmu
nan sizin duygularınız alınmış beeeeeeeeee Ruhsuz garularrrr az canlanın
yirim seni yirimmmmm
ama dun parisss otesııı uzak dıyarlardaydıkk nan sus sussss ara verınce daha bı tatli oliii illa soylettırcen haaa):):)
haha bencede guzummm
kızlarrrrrrrr ben kızıma kahvaltı yaptıram da gelem kaçmayın biyere heeeeeeeee
laaaaaaaaa millet kıyamet deyo bu pariss
sen de parise giderken uçarsın artıkk kıyamete
kıs onu ebemde bılıyorrrrrrrr
şincik benım koceme sorsan daha neler neler der 4 karı hakkım var dıyerek soze baslarrr ahahahhahahah
ama dun parisss otesııı uzak dıyarlardaydıkk nan sus sussss ara verınce daha bı tatli oliii illa soylettırcen haaa):):)
annat bakemmmmmmmmmm söyle laaaaaa burda herseyi yazıyok zatiiii
haha bencede guzummm
yok valla içimden gelmiyor açıkçası,,çünkü aklım zihnim hep kızımla oluyor yaa,birde hasta olunca çok huysuz oluyor çocuklar,uyku uyumuyorlar falan,çok yorgun oluyorum..heves falan kalmıyor bende..oda alıştımı ne ses etmiyor,yada beni aldatıyormu ne bee..cidden çokta hırlamıyor yani olmuyor diye..normaldede çok anlayışlıdır her konuda ama,ne bileyimm yaa,bak kurt düştü içime şimdi