Kokoşş Hatunlar Kulübü

bende önceden çok kokoştumm..bakardım kendime ne güzel..ama anne olduktan sonra çok saldım kendimi..özlüyorum eski günlerimi ne yalan söyleyeyim..

özleme canım yaa..devam et..bende doğumdan sonra ilk altı ay kendimi salmıştım biraz..ama mutsuzluk hat safhadaydı..şaka bir yana insanın kendi için vakit ayırıp iyi hissetmesi lazım..ben mutsuzsam bunu oğlum da hissediyor eşim de..ben de zamanım olmuyor artık diyenlerdendim ama insan planlı yaşayınca inan fırsat yaratıyor kendine..

ahaha hayatta bısey alırken dırek alamam corap bile buna dahıl evırır cevırrırım kırk saat

aynennn..bizim için normalde..yanımızda alışverişe gelenlerin ruh sağlığını bozuyoruz..bknz. eşim:KK1: ve bana yeter artık seç diyen bayan arkadaşlarım :KK1:

bende önceden çok kokoştumm..bakardım kendime ne güzel..ama anne olduktan sonra çok saldım kendimi..özlüyorum eski günlerimi ne yalan söyleyeyim..

kıssss bakacan kendıne lamı cımı yokkk daha anne degılım ama bakımlı olmak lasım dıye dusunuyorummm ayna karsında cok vakıt harcarımm ben ole ılla dallı gullu seyler gıymekten pek haz ettmem zaten bence kokoşluk pembiş olmak yada dallı gullu olmak degıldır bee bana uymaz benım ıcın aldıgım kıyafet veya kombın sole tarz olmalı daha cok spor kıyafet gıyınıyorum ben ama evdede sole gusel suslu corap ustune mını kot etek falan gıyerımm yanı bazende eşofman tışört ama en azından renklerı uymalı

özleme canım yaa..devam et..bende doğumdan sonra ilk altı ay kendimi salmıştım biraz..ama mutsuzluk hat safhadaydı..şaka bir yana insanın kendi için vakit ayırıp iyi hissetmesi lazım..ben mutsuzsam bunu oğlum da hissediyor eşim de..ben de zamanım olmuyor artık diyenlerdendim ama insan planlı yaşayınca inan fırsat yaratıyor kendine..

nasıl beceriyorsun güzelim öyle planlı yaşamayı..ne kadar çabalasamda olmuyor,doğumdan sonra 2,5 ay evdeydim ne güzeldi..işe başlayınca bende film koptu..bir başladım koşturmaya hala devam işte..bukadar koşturmayada sorsan birşeye tam yetişemiyorum..bazen aynaya bakınca bu benmiyim diyorum..

aynennn..bizim için normalde..yanımızda alışverişe gelenlerin ruh sağlığını bozuyoruz..bknz. eşim:KK1: ve bana yeter artık seç diyen bayan arkadaşlarım :KK1:

ben tek çıkıyorummm zaten artıkkk,yada yenı tanıstıgımı arkadaslarımla yane kurbanlarımlaaa kocem tovbelii gelmıyor

nasıl beceriyorsun güzelim öyle planlı yaşamayı..ne kadar çabalasamda olmuyor,doğumdan sonra 2,5 ay evdeydim ne güzeldi..işe başlayınca bende film koptu..bir başladım koşturmaya hala devam işte..bukadar koşturmayada sorsan birşeye tam yetişemiyorum..bazen aynaya bakınca bu benmiyim diyorum..

kesın parıs durumlarınada ara vermıssındırr ahahahahahha

hoşgeldin manolya..ben de dün keşfettim burayı..kokoşşş kelimesini görünce balıklama atladım:KK14::KK14:

günesimm valla orjinal mi bilmiyorum ama modeller aynı..ben buradan bakıp model belirliyorum kafamda sonra da gidip alıyorum.yoksa nettden bir çorap almışlığım yoktur :KK1::KK1:
illa üzerimde görmem lazım hem de uzun uzun...
bence en iyisi sen mağazaya git , dene.. en iyi öyle içine siner..

bu arada kokoşluk içinden gelecek heralde yaa..ben küçüklüğümden süslüydüm.hala daha markete bile giderken üst baş değiştiririm..diğer türlü bakımsızken kendimi mutlu hissetmiyorum..ama şükür öyle alışveriş çılgını değilimdir..

hoşbuldum böle gidersem evde kalıcam galiba bakımsız diye..

Son düzenleme:

sabah erken kalkarım zaten..bazı işlerimi sabahtan hallederim.işyerinde öğle aralarını mutlaka değerlendiririm.kuaför işim falan varsa özellikle ya ada alışveriş..akşam yemeklerini bir gün önceden yaparım.akşam oğluşum uyuyunca da yatana kadar iki saatim falan kalıyor.eşimle genelde film izleriz..

sabah erken kalkarım zaten..bazı işlerimi sabahtan hallederim.işyerinde öğle aralarını mutlaka değerlendiririm.kuaför işim falan varsa özellikle ya ada alışveriş..akşam yemeklerini bir gün önceden yaparım.akşam oğluşum uyuyunca da yatana kadar iki saatim falan kalıyor.eşimle genelde film izleriz..

benım koce hayatta bır gun onceden yapılmıs yımegı yımezzzzzzzzzzzz:KK24::KK24::KK24::KK24:gunluk yaparım market yemek

allah iyiğini versin:KK1::KK1:
ayy doğru dedinn ama onada ara verdim..içim geçti benimm yaa..

bacım bız burda ona parıse gıtmek dıyossss ben ve gunes bu konuda pek bı ıstıkrasızız ama koketa yanı konu sahibemız bır fııll parıste zaman gecırır
böcük hanımmm tam bır ates topu temızlık yemek tutumluluk parıssss onun elıne kımse su dokemez

Son düzenleme:

maşallahhh sana canımm :nazar:

X