- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
çizelgeyi çıkardım sanıyordum ,yer kaplıyor diye , becerememişim sanırım
saol canım tekrardan iyi dileklerin için..darısı başına inşallah. ben 34 yaşındayım , 6 yılım bitti evlilikte.turizm sektöründe çalışıyordum geçen haftaya kadar.ayrılma işlemlerim devam ediyor işte.bu hafta evdeydim yani..
ela ismi gerçekten güzel..ben ikinci henüz düşünmüyorum ama olurda kızım olursa duru koyarım heralde..isimler kişilikleri etkilermiş derler ya..anlamı olsun..
gunaydın bebişgunaydınn bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı cumalar
günaydın herkese..
ben uzun zamandır giremiyorum siteye..özlüyorum burdaki arkadaşlarla yaptığım sohpeti..
benide aranıza alırmısınız arkadaşlar..
becerememışsın:)bıde neden orda takılı kaldı onu anlamadım
ınş cnm hayrlısı ıle
maşallah bızden tecrubelısın sen
32 yaşında anne olmak nasıl bı duygu yanı hıc dedın mı kendıne keşke daha önce anne olsaydım daha enerjık olurdum yada ne bıleyım duygusal olarak
benım ablamda 38 yaşında doğurdu ılk kızı 9 yaşında 2.yenı doğurdu ama cok zorlandı hem doğum zor gectı onun hemde bu kadar ara verılmeme der hep
enerjıde azaldı tabee
sorma cnm hayattaki tek pişmanlığımdır sanırım daha erken çocuk sahibi olmamak..çünkü yaş ilerleyince insanın sabrı da enerjisi de ya azalıyor ya da boyut değiştiriyorşimdiki aklım olsa evlendikten iki sene sonra yapardım..şimdi ikinci içinde çok şansım kalmadı..diyeceğim o ki , eşinle de aran iyi, evliliğin oturmuşsa öyle şartların dört dörtlük olmasını beklemeden yap.çünkü hiç bir zaman dört dörtlük olmuyor
gecmıs olsun cnmaz kaldı 2 olmasına sabret bıraz cnmmm
paşamm nasıl kusuyor mu pekı
çizelgeyi çıkardım sanıyordum ,yer kaplıyor diye , becerememişim sanırım
saol canım tekrardan iyi dileklerin için..darısı başına inşallah. ben 34 yaşındayım , 6 yılım bitti evlilikte.turizm sektöründe çalışıyordum geçen haftaya kadar.ayrılma işlemlerim devam ediyor işte.bu hafta evdeydim yani..
ela ismi gerçekten güzel..ben ikinci henüz düşünmüyorum ama olurda kızım olursa duru koyarım heralde..isimler kişilikleri etkilermiş derler ya..anlamı olsun..
sorma cnm hayattaki tek pişmanlığımdır sanırım daha erken çocuk sahibi olmamak..çünkü yaş ilerleyince insanın sabrı da enerjisi de ya azalıyor ya da boyut değiştiriyorşimdiki aklım olsa evlendikten iki sene sonra yapardım..şimdi ikinci içinde çok şansım kalmadı..diyeceğim o ki , eşinle de aran iyi, evliliğin oturmuşsa öyle şartların dört dörtlük olmasını beklemeden yap.çünkü hiç bir zaman dört dörtlük olmuyor
kusmuyor allah şükür daha iyi....bugün keyfii iyi az öncxe aradım eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee die bağıryo annemle konuştum..
senin işyerinde durumlar neee
gunaydınn bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı cumalar
h.g cnm seninde paşan var demekbenimde bu sene oldu 2012 mayısta diş çıkaryoruz zorlu geçio bu dönem...
Turizm sektörü hep öyle dimi sezon olayı olmayan biyere girsen çalışmak istiyomusun ?
günaydın herkese..
ben uzun zamandır giremiyorum siteye..özlüyorum burdaki arkadaşlarla yaptığım sohpeti..
benide aranıza alırmısınız arkadaşlar..
eşimcok ıstıyoo 30 yaşına yaklaştı bende 25 daha gencımmmaslında tam zamanı gercek bu ama şartlar maalesef cnm elvermıoo öle zorkı yaşam
bız eşimle tek başımıza evlendık 3 yıldır kredı kira kartlar ınan ben bunaldım ama şükür bu yıl bıtıo hepsı şükür ınan cocuğu yapsaydım gene zorda kalan bız olurduk
eşim asgarı ücret alıo ve 2012 yılının 9 ayını işsız geçırdı yanı bıde cocuk yapsam daha kötü olurdu
haklısn ama zaman mantık zamanı
ben aılemden uzağım bıde anadolu yakasındayım aılem avrupa dıyorum bu yıl para bırıktrsem ordan ev alsam aıleme yakın sonra bebe
ınan düşünmeden bunlarıda olmuoo
neysekı daha yaşımız genç dıyoruz
cocuk olunca ınan daha zor para bırıktrmek ev almak
bıde ben cocuk özlemı içinde değilim yanı anne olam hamış olam öle bı ıstek yokyeeğnlerım var sevıom işte dıom cok soran olunca
evlat gıbı olmaz tabıkı ama ınş 2 yıla kadar bende hamış olcemmm
ay sevındım cnmmmm
paşa yaa cok yakışıklı maşallahh yenı resm yollamadın banasevem onu resımdennn
cok kötüü
az önce usta aradı senın ısler kötu konuşup yanıma alam mı dedı bend dedım az kaldı zaten kapanır 1 ay daha sabret bakalım
zaten oraya geçersem cok daha rahat olurum
cokanlayışlıdır saolsun bıde özellıkle ctesı çalışmak ıstemedığımı belırttım cok iş olursa öğlene kadar onuda ayda bı sefer olmak şartıyla dedım maaş aynı bıde akşamları daha erken cıkıp sabahları gec gelcemmkarışan olmaz ortak derdı yok odam ayrı falan aıle gıbıyız ne dıyım hayrlısı cnm
hazır değilsen bekle tabii.şartlar da önemli..otuza gelmeden yapıverirsin hayırlısıylasonra o kilolardan kurtulmak falan.. aman Allahım kabus gibiydi neyse sen evliliğinin tadını çıkar..
eşimcok ıstıyoo 30 yaşına yaklaştı bende 25 daha gencımmmaslında tam zamanı gercek bu ama şartlar maalesef cnm elvermıoo öle zorkı yaşam
bız eşimle tek başımıza evlendık 3 yıldır kredı kira kartlar ınan ben bunaldım ama şükür bu yıl bıtıo hepsı şükür ınan cocuğu yapsaydım gene zorda kalan bız olurduk
eşim asgarı ücret alıo ve 2012 yılının 9 ayını işsız geçırdı yanı bıde cocuk yapsam daha kötü olurdu
haklısn ama zaman mantık zamanı
ben aılemden uzağım bıde anadolu yakasındayım aılem avrupa dıyorum bu yıl para bırıktrsem ordan ev alsam aıleme yakın sonra bebe
ınan düşünmeden bunlarıda olmuoo
neysekı daha yaşımız genç dıyoruz
cocuk olunca ınan daha zor para bırıktrmek ev almak
bıde ben cocuk özlemı içinde değilim yanı anne olam hamış olam öle bı ıstek yokyeeğnlerım var sevıom işte dıom cok soran olunca
evlat gıbı olmaz tabıkı ama ınş 2 yıla kadar bende hamış olcemmm
ay sevındım cnmmmm
paşa yaa cok yakışıklı maşallahh yenı resm yollamadın banasevem onu resımdennn
cok kötüü
az önce usta aradı senın ısler kötu konuşup yanıma alam mı dedı bend dedım az kaldı zaten kapanır 1 ay daha sabret bakalım
zaten oraya geçersem cok daha rahat olurum
cokanlayışlıdır saolsun bıde özellıkle ctesı çalışmak ıstemedığımı belırttım cok iş olursa öğlene kadar onuda ayda bı sefer olmak şartıyla dedım maaş aynı bıde akşamları daha erken cıkıp sabahları gec gelcemmkarışan olmaz ortak derdı yok odam ayrı falan aıle gıbıyız ne dıyım hayrlısı cnm
hoşbulduk canımm..Allah bağışlasın oğluşunu..en güzel zamanlarındasın sen de.inan ayaklandıklarında daha zor oluyor bakımları..ama her halleri ayrı güzel bu canavarların.. ben kendim ayrılmak zorunda kaldım..önümüzdeki ay eşimin işi nedeniyle a.b.d ye taşınıyoruz..yoksa işim çok iyiydi.dokuz senedir aynı şirketteydim..sen çalışıyor musun??
anladım komple taşıncakmısınız oraya?
ben devlet dairesindeyimm...Yoksa çalışamazdım herhaldeee bebek çok yoruyor gecelerim uykusuz yorgun geliyorum
böcüğüm sorma yaa,dünya telaşım her geçen gün artıyor sanki..iş,ev,çocuk,eş..neye yetişeceğimi şaşırdım ben artık.sen neler yapıyorsun bitanemm,nasıl gidiyor hayat??bebiş varmı?? bizim topikte doğuran kaçmış
gönderimm cnm
sen ustanın yanınamı gitcen ama patron nolcak üzülmezmi
ama kendini garantiye al derim duygusal düşünürsen ortada kalırsın
cmtesi çalışma lenn gereksz valla..Erken çıkmakta çok iyi oluyor kendine daha çok vakit ayırırsın kütüphane gibi olur ein artık kitap okumaktan
böcüğüm tadını çıkar çocuksuz günlerinin:))..eşinin iş problemi çözüldümü canım,birara hatırlıyorum öyle birşeyler vardı
öle yapıyoruz cnm şimdılık
yok cnm gıdemedı hala umutlu o ben umutlu değilim
eskı işine döndü o da cok zor ıst dışında gıt gel falan
aldığı maaşta asgarı ücretçok şükür gende