Kokoşş Hatunlar Kulübü

34 yaşındayım evliyim bir tane 2 yaşında oğluşum var.antalyadayım.geçen haftaya kadar çalışıyordum artık çalışmıyorum, taşınıcamız için ayrıldım..kokoşş başlığını görünce atladım hemen..makyaj,giyim alışveriş benim en iyi sakinleştiricilerimdir.bilemedim daha ne anlatsam..acemilik işte..

selam canım hoşbulduk...ben daha yeni yani keşfediyorum sanırım kadınlar kulübü topiklerini ama buarası bana çok sıcak geldii...

2010 dogumlumu oglun yoksaaa

buaradaa eskıden daha sıcaktık kalabalıktı ortam doguran kactı doguran kactı:):)

nazan bekıroglununn anlatımını onerıyorlr bend eonnkını alcam okucamm :)
hıc duymamıştımm
kendı kendıne cek ahahahahhahahha
töbe töbeeee:KK53:
selam güzeller napğıuyonuz bakemm okuyrm sizi bi yaramazlık yokk
özledim kızlar yaaaaaaaa
işe baslasaydım bi pöfffff

h geldın cnm
ınş güzel bı iş bulur aramıza dönersınnn senı beklıyoruz

Kızlar Günaydınnnn:KK16::KK16::KK16:

Hatırladınız Mı Beniiii ?????:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

hatrladımm hatrladım:KK9:

goood morning .......
bugün kw dem geliyo yaşasın alaraya o bakar ben sabah uyurum trilom trilom ilk defa kw geldiğine sefiniyom....:KK52:

goood morning .......
bugün kw dem geliyo yaşasın alaraya o bakar ben sabah uyurum trilom trilom ilk defa kw geldiğine sefiniyom....:KK52:

godd neymış len:KK22:gevurca adam gıbı hayrlı sabahlar de besmele ıle başlasana:KK22:
anamm bende şoklardayım bı gelin k v gelıo dıo havalarda:KK53::KK53:

hoşbulduk canım...doruk paşamız ekim doğumlu canım atlattık ikinci yaşı..şimdi iki yaş sendromunu yaşıyoruz :KK52::KK52: çok saol iyi dileklerin için...senin de varmı evde minik bir canavar..

takvım öle gösterınce:KK1:neyse ıyı dılek kötü bişi değil cnm
kaç yaşındasın çalışıyorsun sanırım ne iş yapıyorsun ne kadarlık evlısın

ben 25 yaşındaım bu ay 3.yılımız bıtıyo
bebeğım yok cnm
2 yıl sonra düşünüyorum
oto sektöründe çalışıyorum ölee

adıda cok güzelmiş paşanın
sanırım en zorlanacağım zaman doğum ve isim konusu olur benım:KK1:cok kararsızımdır o konuda
kızlarda duru cok hoş erkeklere aras doruk cok hoş gelıo ama cokta fazla bu isimler
eşimde erkek olursa mert aras yada yiğit aras dıoo kız için ise ben cok kararsızm geçen yıl yeğenım oldu Ela koydum kendı bebem olsa sanırm bı hafta düşünrüm:KK1:

slm kızlar hasta gibiyim çok fena midem bulanıyor :KK5::KK5:

Gece kalk emzir çağan bey ishali azaldı gibi sabah 4:00 te kalktı uyku haramdı bana yine:26:

Gaaa Gaaaaa Gaaaaaaaaaaaaaaaaaakk öğrenmiş sabahın 4 ünde gaklıyordu nerden öğrendi evimizde kuşta yok miyav dese anlıcam

saat 2 olsa gitsem midem berbat üşüttüm galiba:26:

böcüğümmm peşinden geldim bak bende :)))..
nasılsın canım benimm..gelemiyorum ne zamandır,bizim topik çok sessizleşmiş yaa..

slm kızlar hasta gibiyim çok fena midem bulanıyor :KK5::KK5:

Gece kalk emzir çağan bey ishali azaldı gibi sabah 4:00 te kalktı uyku haramdı bana yine:26:

Gaaa Gaaaaa Gaaaaaaaaaaaaaaaaaakk öğrenmiş sabahın 4 ünde gaklıyordu nerden öğrendi evimizde kuşta yok miyav dese anlıcam

saat 2 olsa gitsem midem berbat üşüttüm galiba:26:

gecmıs olsun cnm:KK19:az kaldı 2 olmasına sabret bıraz cnmmm
paşamm nasıl kusuyor mu pekı

adıda cok güzelmiş paşanın
sanırım en zorlanacağım zaman doğum ve isim konusu olur benım:KK1:cok kararsızımdır o konuda
kızlarda duru cok hoş erkeklere aras doruk cok hoş gelıo ama cokta fazla bu isimler
eşimde erkek olursa mert aras yada yiğit aras dıoo kız için ise ben cok kararsızm geçen yıl yeğenım oldu Ela koydum kendı bebem olsa sanırm bı hafta düşünrüm:KK1:

çizelgeyi çıkardım sanıyordum ,yer kaplıyor diye , becerememişim sanırım :KK1::KK1:

saol canım tekrardan iyi dileklerin için..darısı başına inşallah. ben 34 yaşındayım , 6 yılım bitti evlilikte.turizm sektöründe çalışıyordum geçen haftaya kadar.ayrılma işlemlerim devam ediyor işte.bu hafta evdeydim yani..
ela ismi gerçekten güzel..ben ikinci henüz düşünmüyorum ama olurda kızım olursa duru koyarım heralde..isimler kişilikleri etkilermiş derler ya..anlamı olsun..

günaydın herkese..
ben uzun zamandır giremiyorum siteye..özlüyorum burdaki arkadaşlarla yaptığım sohpeti..
benide aranıza alırmısınız arkadaşlar..

X