- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
34 yaşındayım evliyim bir tane 2 yaşında oğluşum var.antalyadayım.geçen haftaya kadar çalışıyordum artık çalışmıyorum, taşınıcamız için ayrıldım..kokoşş başlığını görünce atladım hemen..makyaj,giyim alışveriş benim en iyi sakinleştiricilerimdir.bilemedim daha ne anlatsam..acemilik işte..
selam canım hoşbulduk...ben daha yeni yani keşfediyorum sanırım kadınlar kulübü topiklerini ama buarası bana çok sıcak geldii...
2010 dogumlumu oglun yoksaaa
buaradaa eskıden daha sıcaktık kalabalıktı ortam doguran kactı doguran kactı:):)
hıc duymamıştımmnazan bekıroglununn anlatımını onerıyorlr bend eonnkını alcam okucamm :)
töbe töbeeeekendı kendıne cek ahahahahhahahha
selam güzeller napğıuyonuz bakemm okuyrm sizi bi yaramazlık yokk
özledim kızlar yaaaaaaaa
işe baslasaydım bi pöfffff
Kızlar Günaydınnnn
Hatırladınız Mı Beniiii ?????
goood morning .......
bugün kw dem geliyo yaşasın alaraya o bakar ben sabah uyurum trilom trilom ilk defa kw geldiğine sefiniyom....
herkese günaydınlar
herkese günaydınlar
günaydın cnm h geldın aramıza
hoşbulduk canım...doruk paşamız ekim doğumlu canım atlattık ikinci yaşı..şimdi iki yaş sendromunu yaşıyoruz çok saol iyi dileklerin için...senin de varmı evde minik bir canavar..
slm kızlar hasta gibiyim çok fena midem bulanıyor
Gece kalk emzir çağan bey ishali azaldı gibi sabah 4:00 te kalktı uyku haramdı bana yine:26:
Gaaa Gaaaaa Gaaaaaaaaaaaaaaaaaakk öğrenmiş sabahın 4 ünde gaklıyordu nerden öğrendi evimizde kuşta yok miyav dese anlıcam
saat 2 olsa gitsem midem berbat üşüttüm galiba:26:
adıda cok güzelmiş paşanın
sanırım en zorlanacağım zaman doğum ve isim konusu olur benımcok kararsızımdır o konuda
kızlarda duru cok hoş erkeklere aras doruk cok hoş gelıo ama cokta fazla bu isimler
eşimde erkek olursa mert aras yada yiğit aras dıoo kız için ise ben cok kararsızm geçen yıl yeğenım oldu Ela koydum kendı bebem olsa sanırm bı hafta düşünrüm