Kokoşş Hatunlar Kulübü

evet daha akıcııı

bunlrdn sonraaaa yusuf ıle zuleyha yı okucm ben ya cok ıstyrm

kuzum aynen pek isim kullanmıyoruz düzenle olurmu işyerindekilere güven olmaz...

benim oğlan çok huysuz çok ağlıo ve mama yemiyor yafff iyiki emziryorum yoksa aç kalıcak

ay şaka gibi, o ms imde mesaj düzenle çıkmıyo canım. sorun oluştu. sen düzenleyebiliyosan değiştir. :26:

selam güzeller napğıuyonuz bakemm okuyrm sizi bi yaramazlık yokk
özledim kızlar yaaaaaaaa
işe baslasaydım bi pöfffff

yaaa askolsunn bebemmm kaybolmaa hehehehe arada gırrrr bana ındırmlerden haber ver falan ozledım yahuuu

hahahha bu aralar indirim çokkk bot çizmeee almadım henüz geçen sene almiştim ya daha hiç giymedim alamıyom şu an bi giyim hahahha

bu arada saçımı boyattım kızzz oldu biraz

merhaba bayanlar...ne zamandır kadınlar kulübündeyim anneler grubunda takılmıştım hep.buradaki konu başlığını görünce bakmadan geçemedim.kokoşş tam benlik..eşim dahil beni böyle tarif ederler de...hepinize güzel muhabbetler olsun..

hahahha bu aralar indirim çokkk bot çizmeee almadım henüz geçen sene almiştim ya daha hiç giymedim alamıyom şu an bi giyim hahahha

bu arada saçımı boyattım kızzz oldu biraz

bend ekacgundr yagmr cızmesı aryrm ama ıcıme sınmyr bırdtane buldm oda cok zuun dız ustu ondn alamadım falan bıakc gun daha arastrcamm bakalım

hosgeldn sankı daha once akrsılastık gıbı geldı bana

bend ekacgundr yagmr cızmesı aryrm ama ıcıme sınmyr bırdtane buldm oda cok zuun dız ustu ondn alamadım falan bıakc gun daha arastrcamm bakalım

hoşbulduk..daha çok anneler grubundayım ama belki denk gelmişizdir orada..

aaaa ben sana eklerim beğendiklerimi tatlımmm

34 yaşındayım evliyim bir tane 2 yaşında oğluşum var.antalyadayım.geçen haftaya kadar çalışıyordum artık çalışmıyorum, taşınıcamız için ayrıldım..kokoşş başlığını görünce atladım hemen..makyaj,giyim alışveriş benim en iyi sakinleştiricilerimdir.bilemedim daha ne anlatsam..acemilik işte..

Hg cnm, bende dun katildim bu topige

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…