dıkkat ettım tmm
2 kıtap ayrı hıkaya 2 kıtap ayrı öle daha akıcı gelmıştr sana belkı
bende kukla yı okuyorum bıraz sıyası ama hoş merakla sayfa açıyorumm
ahmet ümit işi bılıyoo
kuzum aynen pek isim kullanmıyoruz düzenle olurmu işyerindekilere güven olmaz...
benim oğlan çok huysuz çok ağlıo ve mama yemiyor yafff iyiki emziryorum yoksa aç kalıcak
evet daha akıcııı
bunlrdn sonraaaa yusuf ıle zuleyha yı okucm ben ya cok ıstyrm
Okuyun okuyun aferınnnnnn
hıc duymamıştım kim yazarı
napak koca yok diziçekemıyom barı kıtaba verım kendımı
hıc duymamıştım kim yazarı
napak koca yok diziçekemıyom barı kıtaba verım kendımı
kendı kendıne cek ahahahahhahahha
selam güzeller napğıuyonuz bakemm okuyrm sizi bi yaramazlık yokk
özledim kızlar yaaaaaaaa
işe baslasaydım bi pöfffff
assgummmm nerdesınn sennn
evdeyimmmm de evde duramıyom pek bakma balımmmm şimdide kahv geldim yemek yapcam size bakem dedimm
yaaa askolsunn bebemmm kaybolmaa hehehehearada gırrrr bana ındırmlerden haber ver falan ozledım yahuuu
hahahha bu aralar indirim çokkk bot çizmeee almadım henüz geçen sene almiştim ya daha hiç giymedim alamıyom şu an bi giyim hahahha
bu arada saçımı boyattım kızzz oldu biraz
merhaba bayanlar...ne zamandır kadınlar kulübündeyim anneler grubunda takılmıştım hep.buradaki konu başlığını görünce bakmadan geçemedim.kokoşş tam benlik..eşim dahil beni böyle tarif ederler de...hepinize güzel muhabbetler olsun..
bend ekacgundr yagmr cızmesı aryrm ama ıcıme sınmyr bırdtane buldm oda cok zuun dız ustu ondn alamadım falan bıakc gun daha arastrcamm bakalım
hosgeldn sankı daha once akrsılastık gıbı geldı bana
bend ekacgundr yagmr cızmesı aryrm ama ıcıme sınmyr bırdtane buldm oda cok zuun dız ustu ondn alamadım falan bıakc gun daha arastrcamm bakalım
hosgeldn sankı daha once akrsılastık gıbı geldı bana
hoşbulduk..daha çok anneler grubundayım ama belki denk gelmişizdir orada..
ekle bebemm zevkını begenıyorm sennde fıkrım olsunaaaa ben sana eklerim beğendiklerimi tatlımmm
merhaba bayanlar...ne zamandır kadınlar kulübündeyim anneler grubunda takılmıştım hep.buradaki konu başlığını görünce bakmadan geçemedim.kokoşş tam benlik..eşim dahil beni böyle tarif ederler de...hepinize güzel muhabbetler olsun..
Hg cnm, bende dun katildim bu topige