Kokoşş Hatunlar Kulübü

Öyle olsa bilirdim cnm battaniye kötü die bişi demiyorum insan temizini seçer ayrıca oğlum büyüdü napim bebek battaniyesini anladınmı olayı kapişşş??
yaff bukdarmı umursmaz olnur amann boşver yaa kızz grup dağılmıştı zaten hediye sonra geldi :KK19:

bızde okulda cekliş yapardık ben gıder ozenle bıseyler alırdım bana gele gele bıblo ve ya takı geelırdıkkk hanı parası onemlı değil durumlar vs ama ben bıblodan nefret edrım yanı

saçlar aynı ama kestirecem inşallah ilk fırsatda koketcim..senin hediye gelmiş ben yolladım ama bakalım benim hediye gelir mi? grup dağıldı..burcu zayıfladım ama daha 5 kilom var onu da bir vereyim..totomda etek giyeceğim..:KK52:
güneş kız sen olabileceğini tahmin ettim ben diğer güneşin facedeki zati.:KK76:ne akıılıyım karıyım ,,
böcük başınız saolsun.. çok yoğundum giremedim yarım saate çıkacam zati...öppptüüüm...

gel nan artık topıckeeee duzenliiii olarak

bızde okulda cekliş yapardık ben gıder ozenle bıseyler alırdım bana gele gele bıblo ve ya takı geelırdıkkk hanı parası onemlı değil durumlar vs ama ben bıblodan nefret edrım yanı

yaff kız sordu zatende insan hiçmi bakmaz kirli lekeler var battaniyeyi adam bodrumundanmı çıkarıp satmış acaba resmen küf kokyodu yaa bukdar olmaz aman tanımadıklarımla hediyeleşmeyide sevmiom bacım kızla ne bi sohpetim var ne kız hakkaında azcuk bilgim anneciklere sonra girmiş bi kız bana çıktı mecburen işte bişi demedim.

yaff kız sordu zatende insan hiçmi bakmaz kirli lekeler var battaniyeyi adam bodrumundanmı çıkarıp satmış acaba resmen küf kokyodu yaa bukdar olmaz aman tanımadıklarımla hediyeleşmeyide sevmiom bacım kızla ne bi sohpetim var ne kız hakkaında azcuk bilgim anneciklere sonra girmiş bi kız bana çıktı mecburen işte bişi demedim.

ahahahaa şimdı sen burdaki çekilşede katılmazsınnnn

ben burdayım mayıs anneciklere girmeye başladım burda daha iyi bacım yaa facete çok samimiyet tez ayrılık getiryomuş anneciklerde garip şeler oldu tartışmalar felan:KK19::KK19:

annecıkler ne beeeeee gıttın topıklere buldun kuflu battanıyeyı karaborsadan almıstır hehehheheheh merdıven altındann

geldımcnmm koketımmmm:KK48:

arada sev laa beni gel mıncıklaaa $kurtsoftsmiley0852ld.gif

üffs iş yerinin tadı yok pek giremiyom ben girince de kimseyi bulamıyorum ...
koket inamıyorum kirli bir battaniye yollayarak ayıp etmiş 2 çift çorap yolla güzel bişey al aman berde elbise aldım yolladım bakalım..ama banada yollayacak kız gruptan çıktığı için hediye yollamaz..bende hiç girmiyom gruba artık gerçi kimse girmiyo ama..
siz ne ediyonuz bakalım..

koket inamıyorum kirli bir battaniye yollayarak ayıp etmiş 2 çift çorap yolla güzel bişey al aman berde elbise aldım yolladım bakalım..ama banada yollayacak kız gruptan çıktığı için hediye yollamaz..bende hiç girmiyom gruba artık gerçi kimse girmiyo ama..

hedıye mağdurları sızıııııı

h geldın cnmm bende pek gıremıyorummm hem tat yok kk da hemde patron yanımda oluyo pc yanıma taşıdı:KK43:

ya neyse kapatalım boşverın ben zaten sevmıyorum öle çekılış falan yanlış anlaşılmasın ama beğenmez laf eder ben cok beğeneerek alırım falan üzülmek ıstemem en güzelı bende olan bişiyi beğenır ıster ben yollarım karşılık beklemeden

bacımmmm debelenıp duruyom ofısteeee sen napıyosun asgummmm gunesım gelemedı herhal

aynen bende cnm
debınıyok ama ortada para yok
şirketım para sıkıntısı cekıoo şükür bız maaşı alıoz ama bölede üzülüyorum 3 gündür canım patronum hastanelerde tansıyon sorunu cıktı kafasından yara cıktı düşünmekten
karışık yanı
ınş bıan evvel düzelır

X