sende atlama ole eyfele falan manyak garu sen yat eyfel sana atlasınnnnnn zuhahhaaa
sen kocenı değilde büllüğü sevıyon benceeeee
deli heyecan katıyım dedim
yok lee öyle olsa evlenmeyi beklemezdim hatta düşünmezdim ama kocama aşık olunca dünyam ters döndü laa ....
Kocamla herşey daha güzel ben sevmezsem mümkünatı yok midem bulanır olummm başkasından ıyyyy düşüncesi bile iiiiiiğğğğğğğğğrençççç....
Kocama hala şaşaıryom onu benim gibi tamamlayan yok heyecan eden mümkünatı yok olamaz sexü oalabilir bi bayan ama sanmıyorum memenun etsin onu ben yokken başkalarıla yazışmış yaa hakkaten sarhoşmuş bence kız geliyom deseydi bile koca dötüyle yerinden kalkmazdı o dana
kokettt laaa sen ıykıde kotu yola dusmesınsın haaaaa adamlara sana gel kızım sana büllük verecekcez deselerdı gıderdınnnn laaa senn
yok dahana neler laaa sendeee okdarda bilinçliydım herhalde cin gibiydim benn kimseye güvenmezdim üniv. 1 tane erkek arkdaşım oldu oda dişleri sarı die midem bulanyodu çocukla öpüşmedim bile
ya bacımmmmm sımdı bısey dıcem olmucak haaaaa madem okadar mutlu edıyonda nıye yazısyor kızım elın karısıyla kızıyla cunku doyumsuzzz anlıyon muuu sarhoşmusda dotunu lakdırmazmıstta yaaa bakk gunahını almıyım ama affetmezdı bence sende kendını heba etme su adma yaaaaa ucacam sımdı ustune
saka yapıyos herhallll ayyyy kokettt madem dıslerı sarıydı nıye cıktın laaaaaaaa
günde 2 paket sigara içyodu çok fena kokyodu napim enrique ıglasiasa benziyodu bide hırs yaptıydım kendime galiba benim nie sevgilim yok die
valla erkek milleti iştee
bencede afetmezdi ama işte yap geç olayı olurdu pişman olmazmıydı
kıs koket varyaaaaa acayıpsınn garu sen yaaa bırda olsan benım canım hıc sıkılmazzzzzzzzz
cimcimeye noldu görüşemedik hatunla gidş o gidiş acaba noldu rahatsızdı merakta ediom yaa :26:
gene nereye kaçtınzlaaaaaa
hastamıydı kız oooo
yumurtalıklarda sorun çöıktı allahtan çocuğum var test felan yaprıcam felan diyosu düzeldimi ikinci bebeği ettimi bilmiom:26: