yaa ben calısmadannda evde yapmammkıııı
ama işte boyle durmlarda zor oluyor pazr gunude geldım 5saat falan calıstım
gnaydın cnm
ben çalışıyom patron tepemde o yoksa ortak tepemde bugunde caycı yok
anlıycan caycılıkta edıommmhıc bı iş çekılır değil maalesef
gecmıs olsun bacum
kaç yüzüncü sayfadasın
h geldın cnm
nassun
işte dun aksam 10 -15 sayfa bugnde okudum hızlı okurum kızım ben eskı kıtap okuyuculardanım okulda meshurdu kıtap okumam ogretmenler okuduklerı kıtapları verırdı al bıtr 2 gunde bunu dıye ama artık performans dustu hafızada sıfır okudgm kıtaplrn adını bıle hatrlayamıyorum format attrdım kendume hahha:)):) bırde kıtap bastan benı sıksaydı okuyamzdm akıcı mesela dun sana tamam deyp dıger sernn 3. kıtabı okusydm canm ıstemıcktı kalcktm daha 10. sayfadaneyse bu hafta duzenlı okuyabılrsem bıter bu hafta ıns. ınce ztn kıtap bacum..
iyim cnm sen nasilsin
nekadar cok kitap okuyosun sen ne güzel
çok yoruyorlar seni başka yerde iş bulsan olmazmı hafta sonu olan?
çok hızlısın dedım yaa
bende dün otobuste başladım ama akşamları uyukluyom hemen
ama 140.sayfalardayımmmsen cok hızlıymışsın bendn
bende ıyyım cnm sağol
okumaya çalışıyorummm işte
amann boşver yaa işten soğutyolar bişiyi unuttum işle ilgili hanfendi sanki müdürde laf soktu bol bol ...yaptım oldu bitti daah ne söyleniyon ....konuşma biçimini görsen miden bulanır gıcık karı sanki çok önemlide ona hatrlatcakmışımda bi iş vardı aman bebek yüzünden nasıl yorulyom geceleri dikkat eksikliği var zatn bende ayıp yaa üstüme nasıl geldi..
kızım sus be evde benmde vaktm olsa okumayaa ooooo:)):) kıtabı bıtrrdm 2 aksamda ben
ay benım sankı vaktım var
otobuste olduğu kadar
sabah oturabılırsemkı cok zor akşam zaten 2.sayfada uykum gelıoo
evde yemek bulaşık ütü zaten 10 da yatıyorum bılıonnn ama hızlıyım demıtebrık koysana len eleştrcene
tebrık koyarım tamam ama dogru sole evde okudnmu okumadnmı 2 sayfa okusan lennn bukdr sayfa ılerlemezsın buarada benmd eotobuste okurkn uykm gelıyor bırkyrm dayıyyrm cama kafamı uyuyyrm gendle hehehe bırde ustune grıp cok halszm ztnhıhı
TEPPPRUKKK EDERIMM SENI BACUM NE DIIMM BIRDE MASALLAH DIYEYYIM
yatarken okudum cnmmmama öle cok değil hemen uydumzaten 10 olmadan sabahta 5 uyandım gerı uydumm okumadım
hızlı okuyorum bacum ben
hehehe iii ii oku bakalım okuuubend ehızlı okudugumu sanıyormusum ozamn böhöhöhöh:) hanı ya suraya toplayamdk kımsecklrı haa
kuzum ben burda okdr rhtım kı memur gıbıyım normalde
ztn cumrtesı pazarımda yok 3 senende bır ılk oldu gecn pazr bu haftada mecbr kalrsk ztn aksamlrı mudr ve dıgerlerı calısyrlr benı gonderıyrlr aslnda ama acıl durum işte ıhale vs dokumanlr yetısck ondan baska yere gırsm ne burdkaı parayı alabılrm nede bukdr rhtlıgı bulabılırım:)):)
kızım sus be evde benmde vaktm olsa okumayaa ooooo:)):) kıtabı bıtrrdm 2 aksamda ben
heryerde var öyleleri cnm bosver
herkez kendine baksin önce, sinir oluyorum müdürlük/patronluk taslayanlara
okuya okuya oldu bu bende cnmm ayy o parfumn dansıyla vakıt kaybetmışım ben
onu sana yollayım bacummmmelekler ve şeytanların bonusu olarakk hee
merak edıyordun açbıkaçsayfa okuda gör
bızm çaycıda yokbugun hem yoğunum bıde caya bakıom cnm cıkmam lazım
okuya okuya oldu bu bende cnmm ayy o parfumn dansıyla vakıt kaybetmışım ben
onu sana yollayım bacummmmelekler ve şeytanların bonusu olarakk hee
merak edıyordun açbıkaçsayfa okuda gör
bızm çaycıda yokbugun hem yoğunum bıde caya bakıom cnm cıkmam lazım
Güneş işin iyimiş...
cnm bişi sorcm ilk sene ömürtoş seni çok yormuyomuydu hem iş hem ev emzirme geceleri uykusuzluk sabah işe gell eve git yemek felan eşle ilgilen benim vicudum kaldırmıyo artık yaa nasıl dayandın sölesene....
Turşu gibi oluyorum saat 21:00 de
neden yok laa çaycı?
hastaymışş:131:kulahıma anlatsın 2 3 haftada bı gelmıoo bana gelınce 1 saat erkn cıkamıyom
onun işinide ben edıom napam kolay iş yok ekmek yokk
güneş tmm bacumm