Kokoşş Hatunlar Kulübü

iyim cnm sen nasilsin
nekadar cok kitap okuyosun sen ne güzel

çok hızlısın dedım yaa
bende dün otobuste başladım ama akşamları uyukluyom hemen
ama 140.sayfalardayımmmsen cok hızlıymışsın bendn
iyim cnm sen nasilsin
nekadar cok kitap okuyosun sen ne güzel

bende ıyyım cnm sağol
okumaya çalışıyorummm işte

çok yoruyorlar seni başka yerde iş bulsan olmazmı hafta sonu olan?

kuzum ben burda okdr rhtım kı memur gıbıyım normalde
ztn cumrtesı pazarımda yok 3 senende bır ılk oldu gecn pazr bu haftada mecbr kalrsk ztn aksamlrı mudr ve dıgerlerı calısyrlr benı gonderıyrlr aslnda ama acıl durum işte ıhale vs dokumanlr yetısck ondan baska yere gırsm ne burdkaı parayı alabılrm nede bukdr rhtlıgı bulabılırım:)):)

kızım sus be evde benmde vaktm olsa okumayaa ooooo:)):) kıtabı bıtrrdm 2 aksamda ben

heryerde var öyleleri cnm bosver
herkez kendine baksin önce, sinir oluyorum müdürlük/patronluk taslayanlara

kızım sus be evde benmde vaktm olsa okumayaa ooooo:)):) kıtabı bıtrrdm 2 aksamda ben

ay benım sankı vaktım var
otobuste olduğu kadar
sabah oturabılırsemkı cok zor akşam zaten 2.sayfada uykum gelıoo
evde yemek bulaşık ütü zaten 10 da yatıyorum bılıonnn ama hızlıyım demıtebrık koysana len eleştrcene

tebrık koyarım tamam ama dogru sole evde okudnmu okumadnmı 2 sayfa okusan lennn bukdr sayfa ılerlemezsın buarada benmd eotobuste okurkn uykm gelıyor bırkyrm dayıyyrm cama kafamı uyuyyrm gendle hehehe bırde ustune grıp cok halszm ztn hıhı

TEPPPRUKKK EDERIMM SENI BACUM NE DIIMM BIRDE MASALLAH DIYEYYIM

yatarken okudum cnmmmama öle cok değil hemen uydumzaten 10 olmadan sabahta 5 uyandım gerı uydumm okumadım
hızlı okuyorum bacum ben

yatarken okudum cnmmmama öle cok değil hemen uydumzaten 10 olmadan sabahta 5 uyandım gerı uydumm okumadım
hızlı okuyorum bacum ben

hehehe iii ii oku bakalım okuuu bend ehızlı okudugumu sanıyormusum ozamn böhöhöhöh:) hanı ya suraya toplayamdk kımsecklrı haa

hehehe iii ii oku bakalım okuuu bend ehızlı okudugumu sanıyormusum ozamn böhöhöhöh:) hanı ya suraya toplayamdk kımsecklrı haa

okuya okuya oldu bu bende cnmm ayy o parfumn dansıyla vakıt kaybetmışım ben
onu sana yollayım bacummmmelekler ve şeytanların bonusu olarakk hee
merak edıyordun açbıkaçsayfa okuda gör

bızm çaycıda yokbugun hem yoğunum bıde caya bakıom cnm cıkmam lazım

Güneş işin iyimiş...

cnm bişi sorcm ilk sene ömürtoş seni çok yormuyomuydu hem iş hem ev emzirme geceleri uykusuzluk sabah işe gell eve git yemek felan eşle ilgilen benim vicudum kaldırmıyo artık yaa nasıl dayandın sölesene....

Turşu gibi oluyorum saat 21:00 de

heryerde var öyleleri cnm bosver
herkez kendine baksin önce, sinir oluyorum müdürlük/patronluk taslayanlara

haklsın şimdi daha iyiyim az dışarı çıktım kahve içtim hava aldım aman beş kuruşa değmez insanlar için üzlmeye değmez.

neden yok laa çaycı?

yaa smoke işe dönsün

alya işe başlasın:126:

Esma internet sorunu yaşamsında gelsin:113::113:

bucu işleri azalsın burdan çıkmasın :102:

BRCK bebeği büyüsünde işe dönsün

güneş böcük ben april ve meloş zaten varız aradada olsa meloş var yani

hevukta var

tamam bee ztn smokdan hayr yok yola hahahaha

cnm cok yoruluyordum ama basedıyordum ozamn tempo yogundu sımdı guya rahtldm ama sımdıde omurun ınatlıkları yoruyor benı bebekken hersey daha kolaymıs...

dogru ama sabahlara kadr mızık mızk uykusz gıdyordum işe ama kcoamda bnmle aynı uykuszlugu cekıyordu.

yorucuydu ama guzeldı.

yemegımı falanda sukur yetstıryrdm ama omur bebekken sımdıkıne gore daha sakındı.

zaten kımse gelmıyor en son bendeeeeee atcam kendımıı en uzakk dıyarlaeraaa baska topikleree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…