Kokoşş Hatunlar Kulübü

günaydın kızlar ..
böcük lan kitabı beğenmemişsin :18:
güneş ve böcük haftaya işe başlıcam size yılbaşı hediyesi olrak çok seveceğiniz kitaplar yolluyacam sözz..
kızlar ya ben haftaya pxzt.işe başlıyacam pztesi bomba gibi gitmek istiyorum işegardroptan 3 5 elbise giyinip foto yükleyecem yardımcı olun hangisi diye..gerçi bazısı tam bomba oluyo az sonra patlıyacak gibi..saçıma ne yapayım boyatmıyacağımda kestirecem yamuk küt hoşuma gidiyo ama hetrkesde ondan var ne yapsam..kokoş bacılar yardım edün hele..

sen tavsıye etmıştındemıulaa zamnıma yazık be 1 hafta uğraştım en fazla 200 sayfa okudum
neresı güzel bee
kesın sonundada parfumn keşfi vardır sıkıldım bunaldım cıxx hıc beğenmedımm

canım sağolasunnn bızde senı kaçtı sandıkne zaman bırınden bişi ıstesek kaçıyor yaasağol bacumm
bana almana gerek yok bu güneş garusu hep dedıkodunu edıyy ona al
bak ben ona melekler ve şeytanları alcam bıde parfumn dansını ona hedıye etcem
bana cok oku oku dedı bakalım kendı ne kadar okuyabılcekk

hadı yükle bacummmmo yamuk küt herkeste var evt
sen kendını ekle bakem ben derım saa

çok özledim sizi 6 ay oacak nerdeyse bu akşamçekerimbana bir imaj belirleriz..pztsi paso burdayım inş.evden tadı olmuyo pek..
kitabın sonuyok pek düzenli bir olay anlatılmıyo
haa haa alacam güneşe kitap ama oturduğum semtde kitapçı yokçarşı uzak bebeküçük bahane çokk..

kütten kısa accık kenar uzun rihanne gibi diğer yan kısa olsunn sexü olur valla

bende ayşe kulin nefes nefese aldım umarım güzeldir...

alara napıo ayy pazrtesi sana zor gelir şimdi ...

valla bende senı özledım essah dıommptesı olsun toplaşakkkk
nasıl sonu yok lenn berbat ötesı benceee gt masal kıtabı oku daha yararlı
say say bahanelerı bende bu hafta alcem garuyu ınşş karşıdan alıomya tee karşıalara gtcemmm

burcu

vay vay vay herksler bura ugrms bugn zahmet olms hepınızsee kustum len koy bakem tontıs resmlerını bakım ben sana fıkr verrm zuhahaha:)
buarada kısa sacta tek modelım var arkalr kısa baya katlı onler uzun hep kestrdgmde ole yapıyormmm herkste olsada herkste aynı durmaz bebemm sana yakısr bırde guzl kesen bır yer bulll fonude guzl durr dagınıgıda hihihih:)):

burcum

buarada sanrm bu haftasonu calıscmız kesnlestı cocuga bakck bırını bulmam lazm hihihih:):) yandım kı ne yandım(

güneş msjımı aldın mı lenben bıtrdım kıtabı akşammmm 19.11 başladım 21.11 bıttı hatta 20.11 oluoo demıııyaçasınnn
bugun LEYLA ya başlıycammm

güneş msjımı aldın mı lenben bıtrdım kıtabı akşammmm 19.11 başladım 21.11 bıttı hatta 20.11 oluoo demıııyaçasınnn
bugun LEYLA ya başlıycammm

Bizim mahallede bi teyze vardı böcük.
Ramazanda hatim yapıyorduk bi gün gelmedi
10 SAYFA BİR CÜZ
Gelemeyneler vardı onların cüzlerini okuyodum
Baktı ona sıra gelmiycek açtı cüzü 5 dakikada okudu kapattı
Ben 1 saatte zor okuyom
Kız ne çabuk okudun dedim
Gözleriyle hepsine bakmış satırların ama okumamış tabi öyle eksik cüzü kapatmış 4
Hhaha ne gülmüştüm ya
Sendemi öle ediyom kızçem
Nasıl bukadar çabuk okuyorsun
Hızlı okuma teknikleri var evet ama kitaplar 700 sayfalık diyodu
Evet evet sen bu tezenin teknigi kullanıyon dimi
Yada giriş gelişme sonuş hepsinden 10 ar sayfa tamamdır

cok komıkmiş lennvalla ben hıc bı işi yarım bırakmam aklım kalır
onun taktığı cok ıyı ama öle bişi yapmam asla
kıtap cok akıcıydı cnm ve 400 sayfa kadardı
bıttı yanı
evdede okudum akşam otobuste hatta otobus beklerken durakta
ve bıtrdım
azimle mıçan taşı delermış mısalı

bıde şu var ben cümlenın başına bakınca sonuna bakmasamda tamamlıyorum cok okumanın taktığı bu
onun dışında bişi yok
maşallah de

Yani hızlı okuma tekniklerini kullanıyon.
Maşallah böcüşüm.
Komik kadındı zaten baya
Ben kitap okumuyorum bıraktım herşeyi ya
en son 8,9 ay önce okumuştum Elif şafak
Mahrem kitabını sezonu kapattım.
Aslında çalışmaya başlayınca alıyım müşteri olmadığı zaman okim bende
Geliştirim kelime dağarcıgımı.
He çok ezimlisin len mıçmadığın taş kalmadı kırdın geçirdin

yanı

anam nasıldurdun 8 9 ay ben duramazdım yada dururdum tabı başka sorunlarım olursa
kalmıştır cnm kaşmıştır
mahrem nasıl onuda almak ıstıyorum

hah bana bunlarla gel bocummmmm
evdede okudm deee cunku ben sabah gelırken 15 dk metroda okuyorum en fazla 10-15 sayfa aksamda gıderken otobuste okuyorum ortala 15 sayfaaa toplm 30 sayfa mak. ama daha azda okuyabılrm yorgn oldgm gun evde hıc acmam mesela:):) sen sabah aksm okurk 400 sayfa okuyorsn demekkı cok hızlı oteıs bısı okuyorsn
haberlere bı kız cıkmıstı bıara goz gezdırrk tum kıtabı okuyablryrms anlıyrmsda kıtapcıya gıdp kıtabı ınclyrms gıbı yapıp okuyp cıkıyormus hepsını:):) sende ole yap barı sende 2 gun ugrsn kıtapcıya bıtrrsn orda 1 kıtabı hihuuuhuhuhuh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…