Kokoşş Hatunlar Kulübü

gunaydın kızlarr nasılsınızz?

habernz ola faceımı kapattım bır sure yokummmm belkı baska acr ole katılırım aranızaaaa ben ve faceden uzak durmaaa cokzr olacka benm ıcın ama mecburııııı

aman bırak o zaman kocene cnm
yat kalk sen zaman ayır kendıne öle yat yat gündzleı olmaz kı
neyse nasılsa yakında işe başlayınca düzenlı olursun

amın cnm herkes ınş ev sahıbı olur sızde cok verıyormuşsun be cnm ben 450 tl verıom içim gıdıyoo
herşeyden önce ev derım ben dükkan iş yada araba sonra koceme kalsa hemen araba alcekk
yapmadım cnm h sonu hep gezmedeydım ondan
1 rula derken bı tane yufkadan mı yapcemm nasıl yapcemm

Kızlar Bu saatte Yoksunuzz dimi. Şimdi Hepiniz Uyuyosunuzdur. Neysee Uyuyun hadii
bencede kımse olmazdı o saate uymasalarda işlerı vardır
slm kızlar nasıl geçti hafta sonu ...

ben parise gittim yihuuuuuuuuuuuuuuu

ooben valla anamdaydım kocemde şte ama dün telafı ettık
gunaydın kızlarr nasılsınızz?

habernz ola faceımı kapattım bır sure yokummmm belkı baska acr ole katılırım aranızaaaa ben ve faceden uzak durmaaa cokzr olacka benm ıcın ama mecburııııı

len cebe baksana sana bısıler yzıommm

ne yazdın yıruummmm sarjda telım

ya cnm ben kıtapcıya gıttım ama senın kıtabı unuttumaffet yaa h sonu gene gtcemm sen benı ara hemı pazar sabah:)unutmayımmm
cok mahçup oldum sımdı yaaa
valla
kendıme onca kıtap aldım senı unuttum hatta kendımınkılerın çoğu yoktu brazını aldımm
eşim aradı cabuk servıse yetişmem gerektı ınan kendıme bıle ıyıkı not almışım yoksa alamazdımmm unuturdum bakım derken servısı kaçırırdım

cnm baklava yufkası hazır alcan 28 tanelik var mesela üç tane alcen üst üste koycan harcı her yerine sürcen bol cevizli olan sonra rula etcenn çatladım laaaa size anlatcam die ...

çok nefisss ama bol ceviz kodum çıtır çıtır yedim 28 yufkanın hepsini yaptım ben siz 3 er rulo yapabilirsiniz kalır yenmez die sanıyosanız aldanıyosunuz:130:

niye kapadın laaa

heee guzummm bu kdr dert etme alırsn kıtabı ztn soz verıyorsnz ortada kıtap mıtap yok bnm sıprslerım geldı onlr bıtene kadrr smok ve sennn kıtaplarımı yollayın tamammı hehee

koket sorma karısık mevzu yaa herks facede herks takıpcm fln twıtım vr ztn ınstagrm fln ordn devm etcm sonra baska ısmle face acrm sızı eklerım dıye dusnyrmm...

niye kapadın laaa

kızzz dert etme okadar yenı kıtaplrım geldı ztn onları okuyana kdr smok ve sn kıtaplrımııı yollayacksn z ona gore hahaha beklyıorumm..

koket kv fln hep orda olmuyor sıkldm twıt ınstgrm devam edıyrm bıara aıledn kımseyı eklemedgm bır face acıcm ozaman szıleır eklıcem mujk

28 tane mı cokmuşş
pekı 3 er 3 er dızıp aralarına mı harç
ayy kız valla kafam karıştı bıdaha anlat:)

valla cnm tam oturdum servıse aaa dedım güneşe unuttum benkusura bakma h sonu alcamm ama olmadı benden yollarım kendıme alırmm
kımseye yapmam hee kendıme yollamam
ama ınş unutmam
eşim aradı cabuk servıse yetiş dıye o ara unuttum ınan

olun olsun affettım senııı hahaha benmde geldı acym bakym kıtaplrıma send ebırsuru almıssn masllh bukdr kıtabı kacgunde okucan len heheheh

olun olsun affettım senııı hahaha benmde geldı acym bakym kıtaplrıma send ebırsuru almıssn masllh bukdr kıtabı kacgunde okucan len heheheh

valla cnm ben bugun bit palas a başladım ortalama 1 hafta sürüyoo
ama mesela arı kovanına comak sokan kız 3 kıtaptan oluşuyo daha 2 tanesını alcemm ve bı tanesının ortalama sayfası 800
çılgın türkler ve diriliş desen sanırım 900 var belkıde yukarı o yüzden ben sanırm 1 yıl sürelı almışım:)daha alcaklarım var cok eksık vardı ayırtcaklar bana

valla ben suan 3 kıtap aldım bunlr bıtnce ancak yenılerını alırım sen toptan alıyorsn masallah hihihih buarada kımsecklr yok sıkıldım vallahı haa

aa neden yaa bişey mi oldu konusalım ben sana mesaj yazamıyorum kotayı aşmammı ne lazımmış bana mail at msn adresini ben seni ekliyim canım bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…