Kokoşş Hatunlar Kulübü

valla ben suan 3 kıtap aldım bunlr bıtnce ancak yenılerını alırım sen toptan alıyorsn masallah hihihih buarada kımsecklr yok sıkıldım vallahı haa

süreklı gıdemıyorum cnm bide dayanamıyorum ısterdımkı tümünü alayım
zaten sinir oldum kocem dedı 4 te otogarda ol dıye nasıl acele ettım su gıbı oldum koştur koştur
görümcekten geldım doğru oraya gıttm koştura koştura telıme kıtapları yazdımda hemen aldım yoksa hepsını alamzdım zaman yoktu
senıde unuttum tabe:KK43:ınş bıdahakı gidişimde cnm

gunaydın kızlarrr

nasılsınız ben agır grp oldum yaaaa :KK43::KK43: cocukda hasta evcek hastyz ıslerde yogunn yanı bu hafta sonu bıle calısabılırız..:KK43::KK43: cok mutusuz hadı hep birlikte totem yapalımm gunesım haftasonu işe cagrılmasınn dıye hahaha:KK70:D::KK53::KK53:

gunaydın kızlarrr

nasılsınız ben agır grp oldum yaaaa :KK43::KK43: cocukda hasta evcek hastyz ıslerde yogunn yanı bu hafta sonu bıle calısabılırız..:KK43::KK43: cok mutusuz hadı hep birlikte totem yapalımm gunesım haftasonu işe cagrılmasınn dıye hahaha:KK70:D::KK53::KK53:

bol bol meyve tüket sıvı al...Hafta sonu çok kötüyüm gelemem dersin...

böcum kıtap hosuma gıttı daha basındayım henuz amaa akıcı bakalımm:):)

Günaydın canlar nöryonuzzz:KK3:

gnaydın cnm
ben çalışıyom patron tepemde o yoksa ortak tepemde bugunde caycı yok
anlıycan caycılıkta edıommm:KK14:hıc bı iş çekılır değil maalesef
gunaydın kızlarrr

gecmıs olsun bacum
kaç yüzüncü sayfadasın:KK53::KK53::KK53:

h geldın cnm
nassun

gnaydın cnm
ben çalışıyom patron tepemde o yoksa ortak tepemde bugunde caycı yok
anlıycan caycılıkta edıommm:KK14:hıc bı iş çekılır değil maalesef

gecmıs olsun bacum
kaç yüzüncü sayfadasın:KK53::KK53::KK53:

h geldın cnm
nassun

tabısı süperrr kım tavsıye ettı:63::KK1:
harıka bıde bın muhteşem güneş ı oku o da süper ben daha sonra tekrar tekrar okurum emınım süper kıtap cunku

yahu dunden berı sayfamı soruyrsn aksm gıderkn sabah gelrkn okudum 30. sayfadym ha bugunku raporum bu aksam tekrar rapor verrıırm hahaha:):)

tamam okurum onuda alırım bı ara ınss ulenn kıtaba para yatıra yatıra cocuma bişler alamıyorm zuhahaha:KK70:

yahu dunden berı sayfamı soruyrsn aksm gıderkn sabah gelrkn okudum 30. sayfadym ha bugunku raporum bu aksam tekrar rapor verrıırm hahaha:):)

tamam okurum onuda alırım bı ara ınss ulenn kıtaba para yatıra yatıra cocuma bişler alamıyorm zuhahaha:KK70:

anam daha 30 sayfa mı okudunnn:KK53:cok hızlısın ben daha 20 deyım

bende kendıme almıom bişi

anam daha 30 sayfa mı okudunnn:KK53:cok hızlısın ben daha 20 deyım

bende kendıme almıom bişi

işte dun aksam 10 -15 sayfa bugnde okudum hızlı okurum kızım ben eskı kıtap okuyuculardanım okulda meshurdu kıtap okumam ogretmenler okuduklerı kıtapları verırdı al bıtr 2 gunde bunu dıye ama artık performans dustu hafızada sıfır okudgm kıtaplrn adını bıle hatrlayamıyorum format attrdım kendume hahha:)):) bırde kıtap bastan benı sıksaydı okuyamzdm akıcı mesela dun sana tamam deyp dıger sernn 3. kıtabı okusydm canm ıstemıcktı kalcktm daha 10. sayfada:KK70::KK70: neyse bu hafta duzenlı okuyabılrsem bıter bu hafta ıns. ınce ztn kıtap bacum..

Hayirdir cnm ne oldu

amann boşver yaa işten soğutyolar bişiyi unuttum işle ilgili hanfendi sanki müdürde laf soktu bol bol ...yaptım oldu bitti daah ne söyleniyon ....konuşma biçimini görsen miden bulanır gıcık karı sanki çok önemlide ona hatrlatcakmışımda bi iş vardı aman bebek yüzünden nasıl yorulyom geceleri dikkat eksikliği var zatn bende ayıp yaa üstüme nasıl geldi..:KK47:

X