Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben 1 kere marsmelow ile denedim heryer battı bir daha da yapmam dedim.
hazır bulman kolay ise 1 kg 12 TL falan ben öyle aldım daha kolay olur senin için

yolumun üzerinde var ama ben pastayı sadece çocuklar yiyecek diye kendim yapmayı düşündüm. bakalım deneyip göreceğim. netten baktım tarif buldum. ganaj kreması yapmış. ama içine krem şanti ve pasta dolgusu da koymuş.
bir de pinyata hazırlayacağım.
hepsinin fotosunu çeker koyarım burdan.
eğer becerebilirsem.

ben sadece ganaj ve muz koydum pinyata çocuklar için çok eğlenceli olur resimleri paylaşırsın

şurda var kuzum özeti, benim ilgimi çekti alıcam inş
ufff çıkmıyo kopyala yapıştır da olmuyo Özgenin oltası diye bir blogta var

hoşgeldiiiiinnnnnn

canımmmm hayırlı olsun bebeğimm sağlıkla al kucağına bebişiniiii bu arada cok pis gaza geldim haaaaaaaaaaa

ben sadece ganaj ve muz koydum pinyata çocuklar için çok eğlenceli olur resimleri paylaşırsın

ganaj kremasının içine koymuş zaten. hepsini beraber çırpmış.
bende muz ile yapacağım. beyaz olacak kenarına papyon düşündüm.
ama üzerine nasıl figür yapıcam bilmiyorum. kurabiye kalıpları var annemde.
neler var bilmiyorum.
araba kalıbı olsa süper olur.

burcu naber? bebiş mi istiyorsun. sıra sende zaten hadi bakalım.
bi güzel haberde sen ver.

1 millyoncu gibi yerlerde basit kalıplar var öyle bişey yapabilirsin yada kendin elinle hamurdan basit araba da yapabilirsin

canımmmm hayırlı olsun bebeğimm sağlıkla al kucağına bebişiniiii bu arada cok pis gaza geldim haaaaaaaaaaa
Aminn, inşallahhh
e gel zaten, sıra sende şimdiiii
gittin mi sen son kontroller için doktora.. Benimkisi ilk aydan gol oldu inş senin bebiş de bekletmeeeezz

Melodi'cim şekerim sıkı dur anlatıyorum.
Kocam beni aldattı yataktan kalkar kalmaz (ameliyat olmuştu ya)
Bende boşanmaya karar vermiştim ama yapamadım.
1,2 ay Annemde kaldım sonra geldi aldı şimdide aramız limani işte böyle

nekcimm h geldunn
dün facede resimlerıne baktımne kadar güzel gözlüsün sen öle eşinde maşallah cok yakışmışsınız sızın bebe kesın rnklı gözlu olcak gıbı
daha öncede görmüştüm senı
saçların cok güzel olmuş ıyıkı salık yapmışsın düğünde
baloncularına bıttımo arkadaşlarımız olmasa napardık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…