ben 1 kere marsmelow ile denedim heryer battı bir daha da yapmam dedim.
hazır bulman kolay ise 1 kg 12 TL falan ben öyle aldım daha kolay olur senin için
yolumun üzerinde var ama ben pastayı sadece çocuklar yiyecek diye kendim yapmayı düşündüm. bakalım deneyip göreceğim. netten baktım tarif buldum. ganaj kreması yapmış. ama içine krem şanti ve pasta dolgusu da koymuş.
bir de pinyata hazırlayacağım.
hepsinin fotosunu çeker koyarım burdan.
eğer becerebilirsem.
şurda var kuzum özeti, benim ilgimi çekti alıcam inş
ufff çıkmıyo kopyala yapıştır da olmuyo Özgenin oltası diye bir blogta var
hoşgeldiiiiinnnnnn
naaa olemıydıı tuh ah salak kafam bınımmmm
burcum nerdesn sen yaaa yazdm msndede yoksun
işlerim vardı bebişim bıde ozum hanım geldı ofise onunla ilgilendimmm bole durumlarad çağrı bırak asgummm
haaa tamam ozamnnnn aklıma geldı cagrı ama sonra atmadım nıyeyseee
sen ıhmal etme bını bakemmm
temam yavru kuşummmmmm napannnn bakemmm
ben sadece ganaj ve muz koydum pinyata çocuklar için çok eğlenceli olur resimleri paylaşırsın
ganaj kremasının içine koymuş zaten. hepsini beraber çırpmış.
bende muz ile yapacağım. beyaz olacak kenarına papyon düşündüm.
ama üzerine nasıl figür yapıcam bilmiyorum. kurabiye kalıpları var annemde.
neler var bilmiyorum.
araba kalıbı olsa süper olur.
canımmmm hayırlı olsun bebeğimm sağlıkla al kucağına bebişiniiii bu arada cok pis gaza geldim haaaaaaaaaaa
1 millyoncu gibi yerlerde basit kalıplar var öyle bişey yapabilirsin yada kendin elinle hamurdan basit araba da yapabilirsin
araştırayım bakalım. kendim beceremem ki...
Aminn, inşallahhhcanımmmm hayırlı olsun bebeğimm sağlıkla al kucağına bebişiniiii bu arada cok pis gaza geldim haaaaaaaaaaa
hevuk benm fecede yoksn dımı sen ay karstryrm kızlr hangı hangısydı dıye
HEVUK eşinle noldu canım? ben yoktum konuya yabancı kaldım. kaza geçirmişti onu biliyorum. yazdıklarına baktım bişey anlamadım.
KOKET çağan sıkıntıya gelmeyen bir çocuk olacak belli.
benimkide düğme sevmiyor. meyme diyor yelek hırka giymeyecekmiş.
bende diyorum bak benimde var bende giydim. o zaman giyiyor.
SPEDY sen şeker hamurunu hazır almıştın değil mi? peki kalanını nasıl saklıyorsun?
birde pastayı yapınca buzdolabında mı sakladın? netten baktım dolaba koymayın diyor ama kreması erir o zaman. şeker hamurunu pazar günü yapmayı düşünüyorum ondan sordum.