- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
bucu nekk hamileee bilyonmuuuu
sıra sendeeeeeeeeeeeeeeeee
yaaaaa ne gusel nannnnnn beklıyordummm ondan ole bır haberrr bu arada avatarı değişmissin tanıyamdım ulennn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bucu nekk hamileee bilyonmuuuu
sıra sendeeeeeeeeeeeeeeeee
laa yarın evim sensine gitcem hafta sonu paşamlaydım salıncak almaya gettik haa dünde avm de dolaştık kız arkimle paşamı sevdi durdu ...
arkim rustur ama Türk oldu müslüman oldu eşimin arkisi ile evlendi hatta bu ramazan oruç bilem tuttu hemde hepsini yalnız kız 35 çocuk 26 yaşında aralarında 9 yaş ar ama çok seviyo çocuğu onun için müsliman oldu pek bi süslü kendine bakar güzellik uzmanı kızz tiolar alyom ondan bende...
çocuk sevdiği için benle geldi avmye benim oğlana baktı bende finkkkk attımmm
bende sızlerı osledım bacummmm kıs sane msj attım nıye donmedın laaaaa kaç gun gectı
yıllık ızındeydım canummm yaaaaa
aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşkımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aaaaaaaa sen yaznca dusndum ne zamann dıyeeee ama jeton dustu harbı cvp yazacktım sana ben cok ozur bebekımmm ama vallahıı halm harappp işler felakt suan gıryrm meselaaa ama kacak gocek ozledm sızı dıyee affet biniiihatt arcm dıye msj atmmstm hay benm kafamaa tukurem
oyyyyy yırım yırımmmmmmm yavrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm paşam ne yapıyorrrrrr ya neıycem sabaha karıs bı ruya gordummmm hayırdır İNŞALLLAAHHHH oğlum omuş ruyamda anneme dıyorumkı cok sukur ıkımzde sağlıklıyıs bebemde sağlıklı ama nıye kıs olamdıkı dıyorum bebekde kucagımda somna bırden 3-4 yasında bı oğlan cocugu olum buyujmus sankı anıden ama kucagımdakı duyor dıyorkı bana o lafımdan sonra anneee sev benı dıyorrrr cok etkılendım yaaaa
gecen bende ruyamda hamısmısm dıyorumkı ulen 1 aylık bebek bırde arada sıgara ıcyrm cok zararlıu hemn bırkmalıyım dıyorum:):) sabah kalktm gerck sandm ama dıılms hehehe...
omur oldgndada hamıle oldugumu gormstm demekkı sennde oglusun olacak hehe hayrlısylaa
Günaydın kızçeler
Burcuuuuumm hoşgeldiinnnnnnnnnnn..
Koket ben yiğeneime ilikli kemik haşlıyodum sonra unun suyunda sebzelerden çorba yapıyodum biraz terayağı bi cincik tuz küçük kavonozlara koyup benmari ısıtıp yediriyodum
İçine ekmekte koyuyodum.
Sabah kahvaltıda yumurta peynir yediriyodum
İkindidide meyveli yoğurt.
Gece yatarkende muhallebi yapıyodum.
hevukum canım hos bldummmm sen napuyonnnn bakemmmm pis kocennnnle aran nasıl
Geçenlerde yine yazmıştım
Ben iyiyim şükür aynı yani yatıyom kalkıyom pc başındayım
Koceme mesaj geldi bi kadın dan Ben Aysun beni ararmısın özelimden die yanındaydım hemen sildi kavga
Ettik elaman olarak alacamış falan filan cart curt bişeler dedi
Kendi haline bıraktım.
Dükkan açıyo şimdi orda sürekli görmüyorum bu aralar sabah gidiyo gece geliyo yemek yiyiyp hemen yatıyo.
Umrumda değil artık
asssgummm nerdesın yahuuu özleıdm senı cokkkk
vallahi cnm unuttum ama ozmn cok aarastryrdum nette havus patates sebze ıspanak vs yanı hepsınınn sıraylaaaa corbasını yaptımm baslngıc once 1 taneıs sonra 2 sonra 3 karısm yogurt corbası ve mercımek devam ettım oyleee hepsındn yedı az yaglı salcsz herseyı verdım oglumaaa :):) yenı basladıgı donem kahvaltıyı hıc karısm vermedım hep tek tek attm agzına peynırı yumrtası vs bazılrı karısm verıyr cocuk oyle alısyr buyyncede ole ıstyr falan ama bebege gorede degısr tabe hepsı aynı olmaz:):) ama cevız fındık fıstık karısımı rondodan gecırıp corbalarına muhallebılerıne ve yogurtlarına hep kattım meyveyıde kucuk kuck dograyıp yogurdun ıcıne karısm yapıp verdım seftalı muz kıvı cok severdı ... yınede verıyorum meyvesuyu sıkıyordum halada sıkıyorum portokal vs sulandırp verıyrdum halada sulandırmaya devam esıtı yuzunden vs vs:):)
ya 1 kere temzlık ıcn gıttım goznkler ıcın derma roller etkılı baslayalım dedı cılt rengımdede matlasma vardı neyse hosumada gıttı ama cok para daha 4 seans gıtmem lazm ama vaktte yok okdr paramda yok.
urun satmadı normlde satıyrms ama bana deıdkı sendekı urunler hep profosyonel zaten bırde ben urun varkn urun satma taraftrı deılım elindekılerı bıtır oncelıkle dedı...
noluyor len o binim aşkım bir kerem hoyttt
Geçenlerde yine yazmıştım
Ben iyiyim şükür aynı yani yatıyom kalkıyom pc başındayım
Koceme mesaj geldi bi kadın dan Ben Aysun beni ararmısın özelimden die yanındaydım hemen sildi kavga
Ettik elaman olarak alacamış falan filan cart curt bişeler dedi
Kendi haline bıraktım.
Dükkan açıyo şimdi orda sürekli görmüyorum bu aralar sabah gidiyo gece geliyo yemek yiyiyp hemen yatıyo.
Umrumda değil artık
yaaaaa ne gusel nannnnnn beklıyordummm ondan ole bır haberrr bu arada avatarı değişmissin tanıyamdım ulennn
Burcum 2 aylık filan hamiş nek Maşallah En son gördüğümde güzel gidiyodu hamişliği inşallah hala öyledir.nek nekadrlık hamısmıss nasıl gecıyor hamıslıgııııı
canım bi ara olumsuz şeyler düşünüyordun. sormak istemedim ama kararını değiştirdin mi ?
son bir şans daha verdin galiba
o tüyolardan bizede versene
hımm milupa tariflere bakyomda hepsine Aptamil koyuluyor nerdeyse ara öğün ve yemek kahvaltı bilemm neye laa kutusu 20 TL bir haftada biter böyle olursa herşeyine koy hep aptamil al bize katkıda bulun derdindeler töbeeeeeeeeeeeeee
sebze çorba tarifleri alyom netten tabii paşama önce teker teker sevdireyim doğru diyon sonra az az karıştırırm ...sütaş baby mix yoğurt çıkarmış 6. ay için kendim mayaladım yemedi bende gittim onu aldım yuttu hazırcı ben anası gibi valla ne kendimi yorduysam yok tuttu tutmadı sevdi hem katkısızmış öyle yazıo diğer benim yaptığım tadını ben bile sevmedim bide sütçüyü bekle dairede dolaba koy eve götür mayala tuttu tutmadı yok sulu oldu alcm bundan sonra sütaşınkini
ceviz fındık fıstık hiç görmedim ama bende öyle bir muhallebi hazırlarım onu 8. ayda başlarımm ...yüklenmeyelim birden...
kahvaltı tarifi aldım milupadan kendi sütüm le yapcam peynir pekmez yumurta felan yazıyorda pekmez demiri yok etmiyormuydu içine girince bunlar bunu düşünememişmi anlamadım:44:
neyse yumurtasına pekmez karıştır dedi benim salak doktor ıyyyy yermi onu çocuk bilmem
hımm bence her ay gitme zaten 2-3 ayda bir git temizletip bakım yaptır cirlopp gezzz cilt önemlii yaaa..
bende şu lazere devam ediyim bitsin artık azalmıştı hamileyken bıraktırdı kadın tekrar gidim diom ama para ayırmak lazım ufff ama iyi oluyor haa ağdaya vermişiz haa ona bir bitseee
Speedyim canım hala aynı aslında olumsuz düşünüyorum ama
Nereye gidicegimi bulamadım ailemin yanında kalamadım onlar daha beter.
Yanındayım işe giricektim
Eşim dükkan açıyo girme gel benim yanımda çalış kasaya bak maaşını vericem dedi kabul ettim
Çalışıp para biriktiricem sonra düşünücez.
Eşimde biliyo düşüncemi zamana bıraktık...