Kokoşş Hatunlar Kulübü

SLMMM GÜZELLERRRRRRRRRRRR

WUUUUU HERKES BURDA NETTE İŞİM VARDI BAKEM DEDİM BUCUMM GELMİŞ HOŞGELMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

GÜNEŞŞŞŞ YEMEĞEMİ GEDİYON YAFSSSS:KK14::KK14:

süreklıde dışarsaydık sınema yeme içme derken bıde gratıs e cok harcadık kozmetık :KK31:kaldık çıplakk:KK1:
bu hafta kira ve kredı var artık ben haftalığı kocem aylığını bırleştırıp öderık
Rabbım sağlık versın ödenır amann

yok cnm ayağı cok kötü olmuştu kıyamadım aslında öle özel günede gerek yok geçen haftada 400 tl verdım traş mak.falan aldı dedım bak bu d günü hedıyen hee daha sıteme ama ayakkabıda aldım
işler arasında zamanın bı önemı yok zaten:KK69:
bı plan yapmadım cnm:26:param olsun plan kolay dıyorum evlılık yıldönümü daha muhım sızden bişiler rıca ederım artık

daha var düşünürüz cnm:KK19:

:

siz bu ay kotayı iyi doldurmuşşsınız. azcık sıkışık geçer ama sonuçta geçiyor. b
bizimde 16 sı kredi günü hesapta para yok o ayrı :KK17: benim 20 sinde yatacak kalanı artık ek karta giricez gelenle yine kapatırız.
24 ünde sınav var ya bakalım nasıl geçecek :KK1::KK1:

benimde henüz plan falan yok ihtiyacı olan bişey alır veririrm belki belki de hiç almam bakcaz artık :KK34:

siz bu ay kotayı iyi doldurmuşşsınız. azcık sıkışık geçer ama sonuçta geçiyor. b
bizimde 16 sı kredi günü hesapta para yok o ayrı :KK17: benim 20 sinde yatacak kalanı artık ek karta giricez gelenle yine kapatırız.
24 ünde sınav var ya bakalım nasıl geçecek :KK1::KK1:

benimde henüz plan falan yok ihtiyacı olan bişey alır veririrm belki belki de hiç almam bakcaz artık :KK34:

kesınlıkle artık 1 ay aç gezerız:KK1:neysekı ben haftalık alıyorumda açığı azcık kapatıyoruz

sınav ınş cok ıyı geçer cnm:KK19::KK19:borçlarınızda krednızde hemencık bıter ınş
mısırda falan dayı yok mu sızın:KK1:

bende ıhtıyacı olan bişi alırım sanırım

Kızlarr Merhabaa. Napıyosunuzz ?? Görüşemedik hafta sonu pek giremedim netee ?? Nasıl Geçiyorr Gününüzz ??

kızlarrr huhuu kokett bızı cagryrsn kayboldun yıne valla bak gıtcmm baska topklere hahaha:) hep böyle tehdıt edıyorum ama kımse benı cıddıye almıyor tabeee:KK70::KK70:

X