Kokoşş Hatunlar Kulübü

:KK1::KK1::KK1:

hayrlısı olsun
işin olsunda inş kk da sorn olmaz cnmm:KK19:

Niye gülüyon la böcük :KK52:
Erken kalkıyorum ben artık en geç 9 da hayal gibi :KK1:
La insanın parası olması ne kötü ha zenginlik başa bela
Dün sabaha kadar uyuyamadım kabuslar gördüm :KK9::KK9::KK9:
Hatta eşim gece uyandırdı şerefs...z diye bağırıyomuşum
:KK9::KK9::KK9: Eve hırsız girmişti rüyamda
Evde 70 binlira vardı hahah
Gece 1'e kadar nereye saklasak die düşündük ordan oraya koyduk
Yok arkadaş param olmasın ben böle mutluyum.
Bugün gitti para rahatladım.
Biz 2. şubeyi açıyoruz kızçeler inşallah güzel olur bu defa
Maltep'e nin merkezinde açıyoruz kirası filan çok fazla
Korkuyorum çok nasıl olcek diye
Bende hesapları tutucam kasaya bakıcam..

Niye gülüyon la böcük :KK52:
Erken kalkıyorum ben artık en geç 9 da hayal gibi :KK1:
La insanın parası olması ne kötü ha zenginlik başa bela
Dün sabaha kadar uyuyamadım kabuslar gördüm :KK9::KK9::KK9:
Hatta eşim gece uyandırdı şerefs...z diye bağırıyomuşum
:KK9::KK9::KK9: Eve hırsız girmişti rüyamda
Evde 70 binlira vardı hahah
Gece 1'e kadar nereye saklasak die düşündük ordan oraya koyduk
Yok arkadaş param olmasın ben böle mutluyum.
Bugün gitti para rahatladım.
Biz 2. şubeyi açıyoruz kızçeler inşallah güzel olur bu defa
Maltep'e nin merkezinde açıyoruz kirası filan çok fazla
Korkuyorum çok nasıl olcek diye
Bende hesapları tutucam kasaya bakıcam..
,

komik daa:KK1::KK1:
rüyaya bak neysekı görmezsın artık daha:KK1:çok güldümmm

kocen mı açıyoo ne tükkanı
Rabbım hayırlı işler nasıp etsın utandırmasın cnm

ayy facede senı tanıyamadımmmm:KK17::KK19::KK19:öpemde barışakkk

,

komik daa:KK1::KK1:
rüyaya bak neysekı görmezsın artık daha:KK1:çok güldümmm

kocen mı açıyoo ne tükkanı
Rabbım hayırlı işler nasıp etsın utandırmasın cnm

ayy facede senı tanıyamadımmmm:KK17::KK19::KK19:öpemde barışakkk

Harbi ya :) eşimde uyuyamamış sabaha kadar.
Kredi çekti parayı çalınırsa napardık bilmiyom.
Restourant canım 1.si vardı o Kartal adliyesinin arkasında(hala açılamamadı adilye tabi mahfetti bizi)
2.de yine restourant ayn ı isimle açıcak.
Amin inşallah burda aksilik olmaz Rabbim yardımcımız olur
İlk dükkanıda adliye açılıcak diye açtık tam 3 senedir adliye açılamadı birsürü problemler çıktı şansımıza
Ve çok zarar ettik bu defa inşallah ii olur adliyede ocak ayında açılcak inşallah.
Beklerük böcük senide eşinide al gel yemeğe :KK4: kARADENİZLİYDİ GALİBA
Akçaabat köftesini filan sever.
Bahtiyar usta dükkanın adı :KK1:
Önemli değil şekerim 600 kişi var lo tanıyamamış olman normal.

$fyh0_wv3_p0019_00.jpg $ib_p002_0_5.jpg $frt8_iy1_p0019_03.jpg $p002_1_00.jpg

Bu köftemiz ve hamsi köyü sütlacı
Bunnarda ilk dükkan.
Linki verirdim ama yasak
Zaytinyaglılar başka yemekler filanda var.

Harbi ya :) eşimde uyuyamamış sabaha kadar.
Kredi çekti parayı çalınırsa napardık bilmiyom.
Restourant canım 1.si vardı o Kartal adliyesinin arkasında(hala açılamamadı adilye tabi mahfetti bizi)
2.de yine restourant ayn ı isimle açıcak.
Amin inşallah burda aksilik olmaz Rabbim yardımcımız olur
İlk dükkanıda adliye açılıcak diye açtık tam 3 senedir adliye açılamadı birsürü problemler çıktı şansımıza
Ve çok zarar ettik bu defa inşallah ii olur adliyede ocak ayında açılcak inşallah.
Beklerük böcük senide eşinide al gel yemeğe :KK4: kARADENİZLİYDİ GALİBA
Akçaabat köftesini filan sever.
Bahtiyar usta dükkanın adı :KK1:
Önemli değil şekerim 600 kişi var lo tanıyamamış olman normal.

hayırlı uğurlu bolbereketlı olsun cnm
tam ne zaman açılcak cnm gelırız bız eşimle ınş eşimde seyahette olmazda cok ısterım ınan
evt karadenızlı laz kocem var:KK17:
o valla doymaz benden demesı
Rabbım yolunuzu acık etsın
cok şık bı yere benzıyor ınş cok cok ıyı olur tatlmmm
bahtıyar kım bu arada
:KK19::KK19::KK19::KK19:cok cok sevındım valla

hayırlı uğurlu bolbereketlı olsun cnm
tam ne zaman açılcak cnm gelırız bız eşimle ınş eşimde seyahette olmazda cok ısterım ınan
evt karadenızlı laz kocem var:KK17:
o valla doymaz benden demesı
Rabbım yolunuzu acık etsın
cok şık bı yere benzıyor ınş cok cok ıyı olur tatlmmm
bahtıyar kım bu arada
:KK19::KK19::KK19::KK19:cok cok sevındım valla

Burası Kartaldaki ilk dükkanımız.
2.yapım aşamasında ama 1 ay sonra biticek hesaplarımıza göre
İnşallah beklerim yesin kız onun yiyceğinden ne olur ben size ısmarlarım hele bi açılsın 2.
İlk dükkanda kaynım duruyor orayla ne uğraşmıştık ama şimdi orada toparlanacak adliye açılcak die biraz mahvoldu resimdeki ilk dükkan 2.yi inşallah daha güzel yapıcaz

Bahtiyar benim kocem canım ilk dükkanımız aslında bir münübüstü :KK9: onun resminide koyim.

j9 :KK9:

$ib_p002_0_15.jpg

Tüllerini filan ben yapmıştım kendi ellerimle
İnşallah 1.dükkan mahvetti bizi resimdeki adliyenin geç açılmasından dolayı 2.
nin işleri güzel olur da emeğimizin kaşılıgını alırız...

Hayırlı Uğurlu Olsunn Canımm. Çok Hoş Bir yere Benziyorr. Ordaa Olsakk Gelirdik. Ama bir gün yolumuz düşerse mutlaka gelirizz:KK16::KK16:

Sağol canım Allah razı olsun.
İnşallah Maltepeye yolunuz düşerse beklerim
2. dükkan bi açılsın işlerimizde iyi olsun çok dua ediyorum baya yorulduk çünki.
Kartal'da da var bu dükkan ordan vazgeçtik duruyor tabi ama umutlarımız 2. dükkana
Allah'ın izni ile iyi iş yapıcak inşalah orası tam merkezde.

Merhabaaa Bu aradaa canlarımm. Ne yapıyosunuzz yaa ?? :KK16::KK16::KK16: Sıkıldımmm:KK14::KK14::KK14:

h geldın cnm:KK19:ben çalışıyorum valla 5 te cıkcam hava yağmurlu baya
sen napıyonnn
bende sıkıldım eve gtsem keşkee
Burası Kartaldaki ilk dükkanımız.
2.yapım aşamasında ama 1 ay sonra biticek hesaplarımıza göre
İnşallah beklerim yesin kız onun yiyceğinden ne olur ben size ısmarlarım hele bi açılsın 2.
İlk dükkanda kaynım duruyor orayla ne uğraşmıştık ama şimdi orada toparlanacak adliye açılcak die biraz mahvoldu resimdeki ilk dükkan 2.yi inşallah daha güzel yapıcaz

Bahtiyar benim kocem canım ilk dükkanımız aslında bir münübüstü :KK9: onun resminide koyim.

j9 :KK9:

Eki Görüntüle 549523

Tüllerini filan ben yapmıştım kendi ellerimle
İnşallah 1.dükkan mahvetti bizi resimdeki adliyenin geç açılmasından dolayı 2.
nin işleri güzel olur da emeğimizin kaşılıgını alırız...

Rabbım utandırmasın cnm
ınş herşey yoluna gırer
maltepe ye hıc gtmedım ama sanrım yakndır koceme derım getırrı musaıt olunca:KK19::KK19:

KIZLAR SAOLUN COK YOGUNUMMM ondan ugrayamıyrm ztn gelıyrm kımse yok cıkıyorumm

meloş oglumda ıste sennkı gıbı hasta masta ıdare edıyor krese devam... kres degstrdk hbrn vrdr blkı burayada aLŞTI AMA PROBLMLRMZ VAR BEZ OLAYI KARSK BEZI BIRAKTI KRESE YENI BASLDI ILK HAFTA DEDILER BU COCUK COK AKILLI cok guzel konusyor falans asrdılr bız buna wc egıtmı verleım ııyı deıdm sevındım. sonra cocuk 1 hafta aglyrk gıttı geldı cısınıde soluyordu falan fılan derkn basladı sıze solemek ıstemyrm demeye ogrtmene solıcm demeye ogretmene de tam tersını soyluyormus. tekrar beze donduk hata ettı okldakıler krese baslr baslmz alısmadn tuvalete baslttark onlrda kabl ettılr sımdıde dıyorkı ben bezıme yapcm ama bu aralr işte arada yapıyor tuvalete yanı keyfı ne ısterse oooo oluyor cnmm bu konuda sıkıntılıyım karısık anlttım bırz ama neyse sonc ıtıbarıyle ustune gıtmemeye karar verdım...

günaydın cnm:KK48:

ömürtoş bencede çok akıllı görünyo vayy iyi taktik 2 tarafı oyalıyor :KK23:

bencede üstüne gitme ama izin alıp alabilirsen tabi onunla bu bez bırakma olayına evde oyunla alıştırma yoluna gitsen annem öyle yapmış ondan dedim izin almış bir haftada alıştırmış beni WC ye...:KK1:

giyiniyoruz ama korunamıyoruz işte :KK43: oğlana dün itibari ile külotlu çorap giydirmeye başladım. 1 haftadır da uyku tulumu giyiyor.
valla büyüdü teyzesi ben bile şaşırıyorum eski hallerine bakınca.
zuzu aramıştı beni sağolsun. seninle görüştüğünü de söyledi.
onunlada mailden yazışıyoruz oda bir kaç mesaj anca.

kızlar bu uyku tulumu ayaklı giyilenmi yoksa altı fermuarlı olandanmı daha kullanışlı bunu sorcaktım benim oğlana alıym diyorum bide hangileri iyi oluyor?

benim oğlan üstünü çok açıyo:26:

güneş bi bak sende fikir verrr:emir_bebek:

kresten cok memnun deılımmmm melodıcım aslında dıger krese gore dha profosyonel gorunuyorlar ama etıket olayı sadeceeee ıcerık bence guzl deıl aslındaaa cok aktıf bır kres ama sankı samımıyet ve sevgı yok bılemıyorum omurdeee cok hırcın aksamlrı kesıntıszzz 2 saat aglıyor yatarken aglıyor gece aglıyor sabah aglıyor cok aglak bır cocuk oldu derdı ne anlmyrm mınck bır ınat ugruna hersyeı yapıyr meselaa bu bluzuuu gıymıcemm dıyor 2 saat aglıyor yerden yere atyr kendını dun pantufumuuu gıymıcmm dedı saat 7:30dan 9 a kdr agladıı kan ter ıcınde kaldı sesı gıttı bend eıstedıgını yapmıyrm artk her ıstedıgı oldugu ıcn yapıyor dıye yanı yanlsda yapıyorm kaldım aradaaa :KK43: sabah gıtmcm ben sız gıdn dedı otrdu evde kalkmdı gıynmedı meselaa anltsam roman olrrr uzamnla falan goruseyım dıyorum ama fıyatlr cok ucuk nasıl gıdeırm bılemyrm

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: anam bunlar büyünce sakinleşmezmiiii???

bunları bende yaşıyacam ama bi sorum var bari büyünce erken yatıcakmı çok yorulyorum 11 de yatmak istiyorum benim paşa 12 ye kadar uyumuyor yafff :26:

günaydın canm nassunnn
paşa nasulll suratsız paşa:KK1:

şimdık ben işlerımı hafıflettıp gelıyorum:KK55:

iyi cnm sen nasılsın...

suratsız paşa hafta sonu ana dizi varya hani yerde sallanan onu kırdı (ulu batlııımmm hasanım):KK53:

bizde gittik salıncak aldık sallanıyor yatıyor oturur oluyor pilli kademeli kendi sallıyor içine koydum oyuncakçıda denedim pek sevdi hihihiii diye bi gülüyorrr görmezn lazım:KK52:

pek sevdi müzikli felan bide anne karnındaki sesler felan var oturur oluyor yatar oluyor çok hoşuna gitti keşke baştan öyle bişi alsaymışım ana kucağı felan aldıydım ben..

laa bu veletlerin masrafı bitmiyor herşey çok masraflı rapor paramı aldıydım gittim parayı salıncağa verdim 279 TL ama bu uygun fiyatlıı..normalde araştırdım 325 felandan başlıyor adamın elinde tek kalmıştı şanslı oğlummm:nazar::emir_bebek:

ben salıncak bakarken sası bi kadın geldi oğluna akülü araba bakyodu bi jip vardı 1000 TL bin onu aldı ve gitti kaynana diyo anam nekadar para saydı jipe nere koycak okdar büyük şeyi dedim onu alanın evide büyüktür ona göre evi vardır sende dedim :KK9:

böcük çocuk etmeden masrafları düşün derim çocuk mağazasımı açsam laa işletsem fena para dönüyoo :KK51:

iyi cnm sen nasılsın...

suratsız paşa hafta sonu ana dizi varya hani yerde sallanan onu kırdı (ulu batlııımmm hasanım):KK53:

bizde gittik salıncak aldık sallanıyor yatıyor oturur oluyor pilli kademeli kendi sallıyor içine koydum oyuncakçıda denedim pek sevdi hihihiii diye bi gülüyorrr görmezn lazım:KK52:

pek sevdi müzikli felan bide anne karnındaki sesler felan var oturur oluyor yatar oluyor çok hoşuna gitti keşke baştan öyle bişi alsaymışım ana kucağı felan aldıydım ben..

laa bu veletlerin masrafı bitmiyor herşey çok masraflı rapor paramı aldıydım gittim parayı salıncağa verdim 279 TL ama bu uygun fiyatlıı..normalde araştırdım 325 felandan başlıyor adamın elinde tek kalmıştı şanslı oğlummm:nazar::emir_bebek:

ben salıncak bakarken sası bi kadın geldi oğluna akülü araba bakyodu bi jip vardı 1000 TL bin onu aldı ve gitti kaynana diyo anam nekadar para saydı jipe nere koycak okdar büyük şeyi dedim onu alanın evide büyüktür ona göre evi vardır sende dedim :KK9:

böcük çocuk etmeden masrafları düşün derim çocuk mağazasımı açsam laa işletsem fena para dönüyoo :KK51:

bendd ıyım cnm sağol:KK19:
güle güle kullasın ulbatlın:KK1:kırmasa barıı :KK53:
ayy bılmem mı cnm boşuna ertelemıyorummm ahh ahh:KK14:

X