Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendd ıyım cnm sağol
güle güle kullasın ulbatlınkırmasa barıı
ayy bılmem mı cnm boşuna ertelemıyorummm ahh ahh
hahahha kk da birinden bişiy istedimi kaybolunuyodu dimi ölemiydi
smnok da uymuş bu akıma
heee yakın yakın başlicam nasipse
ama burda olabilirmiyim bilmiyom yaaaaaa sorun olmz inş.
günaydın cnm
ömürtoş bencede çok akıllı görünyo vayy iyi taktik 2 tarafı oyalıyor
bencede üstüne gitme ama izin alıp alabilirsen tabi onunla bu bez bırakma olayına evde oyunla alıştırma yoluna gitsen annem öyle yapmış ondan dedim izin almış bir haftada alıştırmış beni WC ye...
anam bunlar büyünce sakinleşmezmiiii???
bunları bende yaşıyacam ama bi sorum var bari büyünce erken yatıcakmı çok yorulyorum 11 de yatmak istiyorum benim paşa 12 ye kadar uyumuyor yafff :26:
senin bütün çeyrekleri çatur çatur yicek bebişin olunca
kurban olsun onane için bırıktırıyomkı evladım için
güneş garusu h geldın
h sonu 3 tane pantolon aldım 200 tl bayıldım koceme ayakkabı aldım 120 tl bayıldım daha 1 ay önce bı ayakkabı aldık yeşil den 150 tl bayıldık kocemın ayaklarını mafettı 100 tl ılaca verdk
baktım yüremıyoo napım canı sağlsun dedım aldım
bu ay bıraaz zrlu gececek
haha evet kusum hemde kendı teklıf ettı beni cok sevıyormusss:):)
yok tatlımmm ızın alma gıbı bır luksum yok benmmm ozel sektor nede olsa
yok canım öle bişi kuckkkn nasıl alsıtrrsan ole gıder omur yatagnda uyurdu geceelrı babası bugn alallm koklayalm hadı bugnde dıye dıye cocuk sımdı yatagını ıstemyr ben m ustmde yatyrrr mahvoluyrzz. oyuzdn derımkııı sımdıden sıkı tut ısı sata 9:30 oldummu ısklrı sondur karanlkda falan otrn erkn yatmaya alısana kdr bırzck sıkntı cekn sizde
GUNAYDUNN BACULARUMMM HEPINIZEEE COK YOGUNUZ BIZZ COK NEFES ALAMIYORUZZZ
kurban olsun onane için bırıktırıyomkı evladım için
güneş garusu h geldın
h sonu 3 tane pantolon aldım 200 tl bayıldım koceme ayakkabı aldım 120 tl bayıldım daha 1 ay önce bı ayakkabı aldık yeşil den 150 tl bayıldık kocemın ayaklarını mafettı 100 tl ılaca verdk
baktım yüremıyoo napım canı sağlsun dedım aldım
bu ay bıraaz zrlu gececek
h sonu ne ettınız
oooo bocummmmm massa zammı aldın ohh harca harca bıtmezz allah daha cok artırssn ınsss... tabee
kızzz kokett sen bılmıyormusn ben cılt bakımına gıttım bana tedavı basladılr derma rolelr dıyeee:)):heheh eskı yontemmıs ama gıtmedım 2. seansaaa bıara gıderım hehe cok para yaa:):)
slmmmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr napaysunuz bakemmmmmmmmmmmmmmmmm
bıtmeyen para olsa keşke :)ama bıtıyoo hemenoooo bocummmmm massa zammı aldın ohh harca harca bıtmezz allah daha cok artırssn ınsss... tabee
kızzz kokett sen bılmıyormusn ben cılt bakımına gıttım bana tedavı basladılr derma rolelr dıyeee:)):heheh eskı yontemmıs ama gıtmedım 2. seansaaa bıara gıderım hehe cok para yaa:):)
slmmmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr napaysunuz bakemmmmmmmmmmmmmmmmm
her ay 200 TL bana kalıyor küçük altın alam kenara atam diyorum ama olmuyor harcıyorum
ancak eşimle birlikte dolar atıyoruz kenara her ay 60*70 dolar atıyoruz işte ilerde bebek falan olursa diye işte
valla bacum ayakkabıya verilen paraya acıma bence ayak önemli ben butigo.com dan alyom akkap çok kaliteli hemde pahalı değil kadın için var ama sadece üye ol bak güzel şeler var
laa yarın evim sensine gitcem hafta sonu paşamlaydım salıncak almaya gettik haa dünde avm de dolaştık kız arkimle paşamı sevdi durdu ...
arkim rustur ama Türk oldu müslüman oldu eşimin arkisi ile evlendi hatta bu ramazan oruç bilem tuttu hemde hepsini yalnız kız 35 çocuk 26 yaşında aralarında 9 yaş ar ama çok seviyo çocuğu onun için müsliman oldu pek bi süslü kendine bakar güzellik uzmanı kızz tiolar alyom ondan bende...
çocuk sevdiği için benle geldi avmye benim oğlana baktı bende finkkkk attımmm
asssgummm nerdesın yahuuu özleıdm senı cokkkkslmmmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr napaysunuz bakemmmmmmmmmmmmmmmmm
valla uyumuyor güneş çok gittim yatak odasında yatağına yatırdım saat 10:00 da nasıl inatçı nasıl bağıryo beşiğin içinde direniyor yine saat 11:30 buluyor yatması ben tabi nenniler türküler sırtım ağrıyo artık 1 buçuk saat uğraş dur yatsın diye yatmıyor..
sen hangi çorbaları yapyodun ömürtoşa de bakam çorbalara başladımda...
benim oğlan yumurta yiyişini görsen önce yüzü buruştu sonra ımmm ımm diyişi varr
yaff sizlede bişi konuşamıyoruz koptuk getti yaaa tecrübeli annelersiniz azcık deyin neler yedirdiniz ne ye başladınız 6. ayda?
hımmm nasıl peki yararını göryomusun değişiklik felan aslında kışın git cilt kuruyorda öyle pahalı olmasın bide seni bağlamak için bisürü ürün satmalarına izin verme yüze ayrı bilemm neye ayrı 10 tane ürün satyolar
ne güzel bende para tükendı dıye kumbaramı açtım 1 tllık 100 tl aldım bütünlettım bu hafta ıdare etcem:)
kocemınde d günü yaklaşıoo
bıdahakı ayda evlılık yıldönümümz
hepsı üst üste gelıoo
bende sızlerı osledım bacummmm kıs sane msj attım nıye donmedın laaaaa kaç gun gectıasssgummm nerdesın yahuuu özleıdm senı cokkkk
vallahi cnm unuttum ama ozmn cok aarastryrdum nette havus patates sebze ıspanak vs yanı hepsınınn sıraylaaaa corbasını yaptımm baslngıc once 1 taneıs sonra 2 sonra 3 karısm yogurt corbası ve mercımek devam ettım oyleee hepsındn yedı az yaglı salcsz herseyı verdım oglumaaa :):) yenı basladıgı donem kahvaltıyı hıc karısm vermedım hep tek tek attm agzına peynırı yumrtası vs bazılrı karısm verıyr cocuk oyle alısyr buyyncede ole ıstyr falan ama bebege gorede degısr tabe hepsı aynı olmaz:):) ama cevız fındık fıstık karısımı rondodan gecırıp corbalarına muhallebılerıne ve yogurtlarına hep kattım meyveyıde kucuk kuck dograyıp yogurdun ıcıne karısm yapıp verdım seftalı muz kıvı cok severdı ... yınede verıyorum meyvesuyu sıkıyordum halada sıkıyorum portokal vs sulandırp verıyrdum halada sulandırmaya devam esıtı yuzunden vs vs:):)
ya 1 kere temzlık ıcn gıttım goznkler ıcın derma roller etkılı baslayalım dedı cılt rengımdede matlasma vardı neyse hosumada gıttı ama cok para daha 4 seans gıtmem lazm ama vaktte yok okdr paramda yok.
urun satmadı normlde satıyrms ama bana deıdkı sendekı urunler hep profosyonel zaten bırde ben urun varkn urun satma taraftrı deılım elindekılerı bıtır oncelıkle dedı...
yıllık ızındeydım canummm yaaaaaburcum h geldın
nereledesınnnn bacum senn bülükçü
aşkımmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşkımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn