Kokoşş Hatunlar Kulübü

koket bı tanesını gerı yükledım len ne şanslısın
dün cektım saçlarım yağmurda ıslanmıştı ve topladım onlarda bukle olmuş normalde pırasayım ben

maşaallah süper nazar değimesin pırıl pırıl boyatrsan kırılır bunlar benim eski saçlar böyleydi siyahken mıçtım içine :26:

nenemin resmi var çağanın küçülük resmi ilee haaa koyummi

kız sen bari komuşuyu ara o çıksın sen giderken olmazmı korktum yaaa nasıl gitcen

kocan nerdeydi yine unuttum ben yafff:26:
koysana lenn

len hrgun komşumu aranır 30 da manyak garuu
aman ben başımn çaresıne bakarım en fazla ölürüm
sonra ne kira nede kredı derdım olur ohhh

kocem seferde ya len
şişmanda sanki ne zayıflıcak

koşamam ben valla isteyen koşar aman zaten kçm çıktı iş yapmaktan yetişmiyo işler bugün yine bi sürü iş beni bekliyo :26:

göbeklı ama

bende koşmam yaa delı mıyımmmm soğuk havada aman aman kalsın

Canım Resimmi attın. Ben Göremedimm amaa :44::44::44:

valla ozman hırsız kışkırtıp yatak odasına çekmek için soyunmak lazım ozman tecaüz olursa nolcak peki...Türkiyenin haline bak

valla ozman hırsız kışkırtıp yatak odasına çekmek için soyunmak lazım ozman tecaüz olursa nolcak peki...Türkiyenin haline bak

Ya Başka odada öldürrüm sonra yatak odasına götürrüm. Yatak odasında öldürdüm derim yani çokmu zorr. Herkes Böylee yapar bencee tatlım.

maşaallah süper nazar değimesin pırıl pırıl boyatrsan kırılır bunlar benim eski saçlar böyleydi siyahken mıçtım içine :26:
boya mafeder cnmm hemde süreklı boyaman lazımmm kaşıntı yapıo akınca demi
güzel garusun vesselam saçlarada boncuk
sağol cnmmm
aslında cok acele oldu ve saçlarım kötüydyy
sevıyomm ben saçlarımı bıde memışlerımı
Canım Resimmi attın. Ben Göremedimm amaa :44::44::44:

arkadaşlık yolladım kabul et öle bakabılırsın cnm

polyana gıbımm ıyıkı ağda yaptrmışız dıycenn
Ya Başka odada öldürrüm sonra yatak odasına götürrüm. Yatak odasında öldürdüm derim yani çokmu zorr. Herkes Böylee yapar bencee tatlım.

sankı o an aklına gelcekk
delıller nolcekkkkan ızlerı
Anammmmmmmmmmmmm:18:

tam elma yıyordum öle bı güldümkı elma fırladı

Son düzenleme:

pohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahaahaha

laa sohpeti özledim sizlerle bucu garusuda gelse ahh ahh eski sohpetlerrr

ben kaçyom süt izni hade pakem bye

resim attım nenemin çağanın ....yeni hali var FB li olan bakın bakalım

Domestos'la Herşeyi Silerim Bir Güzel Yok Ederimm herşeyi. Ondan sonra Polise haber veririrm . Hahahaha Azcık Psikopatlık var bendee haa şimdi çözdüm.

hahaahhhahha
gel len tamda ısınmıştık heeee
neyse msjla devam ederıkkkkdu bakem resımlereeeee
Domestos'la Herşeyi Silerim Bir Güzel Yok Ederimm herşeyi. Ondan sonra Polise haber veririrm . Hahahaha Azcık Psikopatlık var bendee haa şimdi çözdüm.

reklamda yaptın heee

görüsürüz canim bakem hemen resimlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…