Kokoşş Hatunlar Kulübü

Valahi ben Çok sevmiyorum yemek yapmayı. Dediğin gibi evde oluncaa iştee Bitmiyo:KK1::KK1::KK1:

alemsın
bende hep aklımın köşesındedır kurs ama hıc vakıt yok h sonu 1 günüm var onuda ya aılemle yada eşimle geçırıyorum

bılıyorum cunku ızınlerde manyak gıbı iş ettım ama gene hep başka işler türedı
çalışırken bı sil süpür mıs gıbı gelıoo:KK1:

Kizlar hatirliyosunuzdur belki benim saclarim sariydi, coook ama cok yiprandi kirildi hatta yandi ve kahveye boyattim, simdi oda akiyor, biraz kendi rengime dönmek istiyorum, saclarimi besleyecek bi maske tavsiye edebilirmisiniz bana

ben besleyecek olarak maske değil Argan yağı öneririm ama saç için olandan olucak (cilt içinde var)diplere değil uçlara süryosun hem uzamasına da çok yardımcı oluyor

bende sevıyrm bunlrı ama işte dızı cekmlerı yuzdn fırst vermıyr dızı olmasa omur vr nezmn sursm ya uyanr ya bısı ıster hehehe:)

catlayan ojelerdn bend eıstyrmmm dur cıkcam bakaym sımdı hehehe

ben çok seviyom ama bende süremiyorum dediğin gibi çağan çok küçük die hiç kokulu şeylere elim gitmiyo oje asiton parfüm gibi biraz geçsin

akşam cinemaya gıttık:KK6:uzun hikaye ye gerçekten güzeldı duygusal komedı dram ne ararsan hoştu zaten osman sınav cok ıyı
ınş fırsat olursa evim sensin e de gtmek ıstıyoruz
neyse 21:30 da cıktık koştur koştur ıkea gıttık
banyo için raf aldık bıde ben çekmece ıcın toparlayıcı kutucuklar aldımmm akşam olsunda düzenleyım :KK52:

İyilik Canım ne olsunn. Yalnızz takılıyorum yinee. Eşim Nöbetçi Bugünn. Off Allahım geçmez Bugünn dahaa. :KK5::KK5:

Sen Ne yapıyorsun ?? Nasıl Geçiyorr Günün ??:KK16::KK16::KK16:

yalnızlık bazen ıyıdır yapacak bişiler bulursan kendine sıkılmazsın:21:ben mesela evde olsam şuan uymk ısterım
sabah yağmurda baya ıslandım mayıştım mı ne
cok severım yağmurlu havayıda sonra uyanıp akşama kadar kıtap okumak ısterdım:KK31:
yada kendıme bakım yapardım:KK12:yada gezer para harcardım:KK6:ay amma cok şey ıstedım hee
hayallerımı sen gerçekleştırır msın:KK1:

benımde eşim sabah gttı bu gece gene yalnzıım:KK14:eve gtcem banyo ve çekmecelerımı düzenleyıp yemek yapcem
işyerinde ıse bıraz iş eder sonra sıkılırım kesın:KK37:

yalnızlık bazen ıyıdır yapacak bişiler bulursan kendine sıkılmazsın:21:ben mesela evde olsam şuan uymk ısterım
sabah yağmurda baya ıslandım mayıştım mı ne
cok severım yağmurlu havayıda sonra uyanıp akşama kadar kıtap okumak ısterdım:KK31:
yada kendıme bakım yapardım:KK12:yada gezer para harcardım:KK6:ay amma cok şey ıstedım hee
hayallerımı sen gerçekleştırır msın:KK1:

benımde eşim sabah gttı bu gece gene yalnzıım:KK14:eve gtcem banyo ve çekmecelerımı düzenleyıp yemek yapcem
işyerinde ıse bıraz iş eder sonra sıkılırım kesın:KK37:

Tamam Canımm senin yerinee hepsini yapıcammm:KK16::KK16:

Bu arada Evim Sensin 'e Ben gittim . 2 Gün Öncee. Tek Kelimeyle SÜPER Bir Filmdi.:KK9::KK9::KK9::KK9::KK45::KK45::KK45:

Bu arada Evim Sensin 'e Ben gittim . 2 Gün Öncee. Tek Kelimeyle SÜPER Bir Filmdi.:KK9::KK9::KK9::KK9::KK45::KK45::KK45:

sağol cnm hayallerımın gerçekleşeceğını bılmek güzel:KK19::KK19:

bızde gıdelım merak edıyorummm tabe bakalım kocem ne zmn döncek

bu film hatırlanacak bir anı çin filmi vardı onun kopyasıymış duyunca hevesim kaçtı çakma şeyleri sevmiyorum öylemi gerçekten?
Bende evdeyim bu arada hevuk ben tanışalım
4 YILLIK EVLİYİM 28 YAŞINDAYIM BEBİKİM YOK..

X