- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
Ben iyiyim Canım ne olsun. Evin İşi gücü Uğraşıp duruyorum
evde durunca ev işide bıtmıyo demı
ben evde olsam yemek kursuna falan gtmekısterdım cok sevıyorum mutfakta zaman gecırmeyı aslında ama işten fırsat buldukça ancak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iyiyim Canım ne olsun. Evin İşi gücü Uğraşıp duruyorum
evde durunca ev işide bıtmıyo demı
ben evde olsam yemek kursuna falan gtmekısterdım cok sevıyorum mutfakta zaman gecırmeyı aslında ama işten fırsat buldukça ancak
Valahi ben Çok sevmiyorum yemek yapmayı. Dediğin gibi evde oluncaa iştee Bitmiyo
Calisiyorum ayni devam cnm
Senin bebegin de gelmis masallah
Resimleri smoker mi ekliyor arkadaslik teklif ediyim de bende göriyim bari
Kizlar hatirliyosunuzdur belki benim saclarim sariydi, coook ama cok yiprandi kirildi hatta yandi ve kahveye boyattim, simdi oda akiyor, biraz kendi rengime dönmek istiyorum, saclarimi besleyecek bi maske tavsiye edebilirmisiniz bana
3 yıldır evliyim erzurumda yaşıyorum 25 yaşındayım çocuğum yok çalışıp açıktan tde 3. sınıf öğrencisiyim
bende sevıyrm bunlrı ama işte dızı cekmlerı yuzdn fırst vermıyr dızı olmasa omur vr nezmn sursm ya uyanr ya bısı ıster hehehe:)
catlayan ojelerdn bend eıstyrmmm dur cıkcam bakaym sımdı hehehe
günaydınnnnnnnnnnnnnnn koket ve berayy nassunuz
İyilik Canım ne olsunn. Yalnızz takılıyorum yinee. Eşim Nöbetçi Bugünn. Off Allahım geçmez Bugünn dahaa.
Sen Ne yapıyorsun ?? Nasıl Geçiyorr Günün ??
Günaydın kızçeler
pek gelmedin gitmedin yoğunmuydun?
yalnızlık bazen ıyıdır yapacak bişiler bulursan kendine sıkılmazsınben mesela evde olsam şuan uymk ısterım
sabah yağmurda baya ıslandım mayıştım mı ne
cok severım yağmurlu havayıda sonra uyanıp akşama kadar kıtap okumak ısterdım
yada kendıme bakım yapardımyada gezer para harcardımay amma cok şey ıstedım hee
hayallerımı sen gerçekleştırır msın
benımde eşim sabah gttı bu gece gene yalnzıımeve gtcem banyo ve çekmecelerımı düzenleyıp yemek yapcem
işyerinde ıse bıraz iş eder sonra sıkılırım kesın
Tamam Canımm senin yerinee hepsini yapıcammm
Bu arada Evim Sensin 'e Ben gittim . 2 Gün Öncee. Tek Kelimeyle SÜPER Bir Filmdi.
bUNU GERÇEKTEN DUYMAK İSTİYOMUSUN İİ DEĞİLİM
Tamam Canımm senin yerinee hepsini yapıcammm
Bu arada Evim Sensin 'e Ben gittim . 2 Gün Öncee. Tek Kelimeyle SÜPER Bir Filmdi.