Kokoşş Hatunlar Kulübü

Günaydınn Canımmmmmmmmmmmm..

Ne Yapıyorsunn ?? Görüşemiyoruzzz ??

günaydın cnmmmm
evt bu sabah yoğunum
sende ortalarda yoktun kavuşamadık

valla ben ptesıne cok yoğun başladımm kaza yapan yapana araçlara bakıyorum cnm
sen napıyorsun

koketımmmmmmm

günaydın cnmmmm
evt bu sabah yoğunum
sende ortalarda yoktun kavuşamadık

valla ben ptesıne cok yoğun başladımm kaza yapan yapana araçlara bakıyorum cnm
sen napıyorsun

koketımmmmmmm

Sağol Canımm Bendee iyiyim. Ne olsun iştee. İdare ediyoruz. Allah Kolaylık Versinn seninkisi Zor İş

Sağol Canımm Bendee iyiyim. Ne olsun iştee. İdare ediyoruz. Allah Kolaylık Versinn seninkisi Zor İş

zor ama işimi sevıyorum bıde sabahın köründe gelmeseler daha cok sevıncem kahvaltımı zor ettımdün evdeydım ben hep cok sıkıldım sen nasıl zaman geçırıyosun cnm

yaff rüyamda alya ile konuşyodum düşün gerçek gibi ...kafayı yedim herhalde...

böcük boğazım ağrıyo tyafff ben kendime iyi bakamadım yaaa şişti bademcikler ada çayı içcem şimdikk:2:

alla senı elınden tel düşmüyoo tabee
bende cok güzel rüya gördummm cok değişik

dün ne ettın cnm
soğuk bişiler falan mı içtınnn dıkkat et annecık paşanada geçer

zor ama işimi sevıyorum bıde sabahın köründe gelmeseler daha cok sevıncem kahvaltımı zor ettımdün evdeydım ben hep cok sıkıldım sen nasıl zaman geçırıyosun cnm

bende dün evdeydim sıkılcak zman bulamadım bebek tüm zamanımı aldı kahvaltı etceğimde saat 12 di düşün...bebeği uyutttumda dizimi izledim ev pek güzel geldi işe gidince evin kıymeti arttı bende...

laa smoker ile buluştuk cmtesi starbucks gettik resim çekildik bebelerle hemde...

zor cnmmmm cok zor ama paşanla zaman geçirmişsin ne güzelcok yakışıklı olmuş yaa gülüyorda suratsız:)

ooo hanım efendıye bak hanı len resımler bana yolla cabıkkkk

alla senı elınden tel düşmüyoo tabee
bende cok güzel rüya gördummm cok değişik

dün ne ettın cnm
soğuk bişiler falan mı içtınnn dıkkat et annecık paşanada geçer

ne gördün laaa

dün evdeydim bütün gün pek güzeldi öğleden sonra oğlanı koydum arabasına dolaştırdım park var evime yakın gezdirdim çocuklara gitmek için nasıl çırpınyodu görsen kendini atcak sandım arabadan...

boğazlarım gece duş aldım yattım acaba ondanmı şişti antibiyotik kullanmakta yasak minoset içtim ada çayı felan içyom iştee...Allahtan süttün geçmiyomuş nefesimi vermiyom çocuğa

Bendee Evdee Zaman Geçiriyorum canım. Artık Alışmışımm ben o yüzden sıkılmıyorum. Tabi sen alışkın değilsin o yüzdenn Evde sıkılıyosun.. Bu aradaa Çocuk Varmıydı senin ??

papağan gördüm yavrusunu gördum cok güzel bı bahçe gördum falannn

ayy kuzum büyyo artık bıde yürüse ıyıcene yandın

belkıde ama ondanda olacak gıbı deılkı ben sabahın köründe falan hep olurum dün boğazın açık mı gezdın fark etmeden rüzgar çarpmış olmasınnn

Bendee Evdee Zaman Geçiriyorum canım. Artık Alışmışımm ben o yüzden sıkılmıyorum. Tabi sen alışkın değilsin o yüzdenn Evde sıkılıyosun.. Bu aradaa Çocuk Varmıydı senin ??

haklısın
çalışamaya alışan için zor
annemlerede gıdemedımkarşıya)oturdum temızlık ütü çamaşır yaprak falan sardım ama cıx gene zaman gecmedı sonra kıtap okudm baya sonra uydum hala saat 4 bende dışarı cıktım
dolaştım para harcadm rahatladım bıraz

yok cnm bebekım

defacto da cok güzel badyler vardı 3 tane aldım 20 tl tanesı ama beğendım tam bu havalrda gıylcek gıbı kalın değil incede değil.uzn kollu hoş şeyler vardı

zor cnmmmm cok zor ama paşanla zaman geçirmişsin ne güzelcok yakışıklı olmuş yaa gülüyorda suratsız:)

ooo hanım efendıye bak hanı len resımler bana yolla cabıkkkk

resimler smokerda gelsin yüklesin die sıkıştırırız.....

hee valla gülüyor artık ama sinirlendimi sanki cimcik atmış gibi çığıryoo korkarsın

güneşliydi ama boğazıma rüzgarmı vurdu bilemedim yaa her yanım ağrıyoo

valla yürüsün die dua ediyom ama peşinde koşturursam iyice kuru bamya olurum :26:

yakın olsaydık keşke paşamı sevmeye gelirdin havuçlu kek ederdim saaaaa

laa altın düştümüçeyrekleri satcmda çağanın nezman satıp hesba aktarım?

defacto da cok güzel badyler vardı 3 tane aldım 20 tl tanesı ama beğendım tam bu havalrda gıylcek gıbı kalın değil incede değil.uzn kollu hoş şeyler vardı

yaff trikolar mı var yoksa hepp ben triko çok seviom yaa yünden güzel yün giymekten nefret ediyom boğuyor sanki beni

resimler smokerda gelsin yüklesin die sıkıştırırız.....

hee valla gülüyor artık ama sinirlendimi sanki cimcik atmış gibi çığıryoo korkarsın

tmm gelsın garuu tabe gelırse
msj at la gelsınnn

aboww bellı zaten tipszz cocuk
güneşliydi ama boğazıma rüzgarmı vurdu bilemedim yaa her yanım ağrıyoo

valla yürüsün die dua ediyom ama peşinde koşturursam iyice kuru bamya olurum :26:

rüzgar var mıydı belkıde fark etmeden cereyanda kaldınn

bence yürümesın ınan daha cok yorulcann
yakın olsaydık keşke paşamı sevmeye gelirdin havuçlu kek ederdim saaaaa

laa altın düştümüçeyrekleri satcmda çağanın nezman satıp hesba aktarım?

keşke cnmm keşkee yerdım onu valla keke gerekkalmazdı

şuan kaç bılmım ama 170 tl falan olunca sat derım cnm
yaff trikolar mı var yoksa hepp ben triko çok seviom yaa yünden güzel yün giymekten nefret ediyom boğuyor sanki beni

yün değil cnm penye tarzı ama hoş lşeyler vardı
gratıstende rujlar oceler aldımmm cok güzellrdı

vayy sende bi kokoşluk gördümmm sonmzanalar dha bi bakımlı olmuşun

goncan napiyo hala eyyi bakıonmu adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…