Kokoşş Hatunlar Kulübü

hımmm ben netten genelde almıyorum cnm bakarak alıyorum benim bazı şeyleri görmem lazım kıyafettede genelde mağazalardan deneyerek alırım tabii çorap denenmiyor ama deseleri çok incelerim

hırslı hatunsun anladım ben seni...:13:

bende almazdım ama aldımmm:)
ama sonra anladımkı bazı mağazalarda varmış belkı sende bulursun sana yakın mağazası vardır cnm
coraplar hoş desenler güzel

:KK51::KK51:

kalınlarını al ozman sende ayyy çorap benim vazgeçilmezim pentiye girince kendimi kaybediyorum yafff...

aakkap ve çanta olayındada aynısı...haa bide makyajjjj:KK4:

yaa hakkaten yaa güneş yeni topik açsam ordanmı devam etsek yeni katılanlarda olur bişiler yapalım kızların geleceği yok baksana:KK19:

yok kuzm kalın ınce farktmez cok kasınıyorummm:):)bend eanlamdm neden hehehee:KK70::KK70:

buarada ıstersen ac ıse yararmı bılmem aktıf olurmu ama harbıdn gelen gıden yok sole ılgınc bır ısım bul:) hahaha:KK1::KK1::KK1:

Selam kızlarr :)

Bende kişisel bakımıma çok önem verdiğim için banada bazen kokoşsun derler , halbükü kokoşlukla ne alakası var dimi yanii :KK1: :)

Ask tesadufleri sever :KK1:

banyomu yaptim ohh rahatladim simdi:)) sen napiyorsun cnim:) kac yasindsin ? Nerde yasiyosn tanisalim :) :KK52:

Saatler olsun canım. Tabiki tanışalım..:KK16::KK16:
Ben Beray. Evliyim 21 Yaşındayım. Antalyada yaşıyorum. Normalde Adanalıyım ama eşimin işi nedeniyle Gurbetteyiz..

yok kuzm kalın ınce farktmez cok kasınıyorummm:):)bend eanlamdm neden hehehee:KK70::KK70:

buarada ıstersen ac ıse yararmı bılmem aktıf olurmu ama harbıdn gelen gıden yok sole ılgınc bır ısım bul:) hahaha:KK1::KK1::KK1:

valla deli gibi tek başıma takılıyorum:KK14:

buarada günaydın:KK51:

X