ayyy kakılmıştır benim adııımmm demeye başladım .. :) benim de silkelenme vaktim geldi.. of benim adam saçını boyama diyo keşke ben de öyle bi değişimle başlasamm silkelenmeye ..
ıddaya gırdık kazandım cnm
ehlıyetı alamazsın dedı bende ılk sınavlarda geçerım dedım
eğer geçemeseydım ben 1 ay maaş almıycaktım ben kazanırsam o 1000 tl vercektı hala vercekk
asgum denk gelmedıkk bir yaaahuu nerelerdesınnn burcuda yok msnde fln kacgundr hayr olsn msj attm baklm cvp yazr heralde
Günaydın...
laaaa adam safmı beee sende performansı görmüyomu bu adam ben bile girmezdim iddaya seni okdar tanımışım yani..
günnayydınn napıyonuz nen...çalışıyonuz mu..
çallııışıınn çalışın...
neeek bebiş yola çıkmış maşallah hayırlı olsun..
koket bakıyom adapte olmuişun işe..kokoş seni..özledim ben seni be...
öpüyoom kocaaman hepinizi..
len hoşşık tek koketımı özledınn
bıde haav yapıyy evde dıyeeenıye gelmıyordunnn manyakkkkk
haa haa hepiniz benim bebeklerimsiniz yaa..
aslında koketide özlemedim paşasını ösledim çok tatlı yaa..küçük adam..
muabbeti iice harlayın gelecem daha pek bir action yok..
bende memnun oldum kokoşmusun? evlimisin,çalışlyormusun,nerde yaşıyorsun?
bucu yaaa söle saçını başını yolucamm nie gelmiyo buraya
kızlar bende yeni bir hastalık başladı çorap hastalığı pentinin beğendiğim çorapları sizinle paylaşıyorum...
içinde gündüz ve gece giyilcek olarak beğendiğim çoraplar ....bazısı çok sexü duruyor geçin artık sade çorap giymeyi pantolon bile giyilse ayakkabıdan görünen veya biyere dildiğinde ayakkaplar çıkınca görünen ayacıklarımız daha hoş zarif alımlı görünsün die...Eki Görüntüle 543734 Eki Görüntüle 543748 Eki Görüntüle 543747 Eki Görüntüle 543746 Eki Görüntüle 543745 Eki Görüntüle 543744 Eki Görüntüle 543743 Eki Görüntüle 543742 Eki Görüntüle 543741 Eki Görüntüle 543740 Eki Görüntüle 543739 Eki Görüntüle 543738 Eki Görüntüle 543737 Eki Görüntüle 543736 Eki Görüntüle 543735 Eki Görüntüle 543749
HEHEHE aradım canım ızındeymıs ooo donunce gelck kk ya ıns gelmezse getırtrm ben ama ztn cok yogun yazmıyr kımse yahuuu
bende bayılıyorum coraplara kızlar ama tul coraplar benııı kasındıryrrr yahuu alısamadnnn eskıden berı mecbr kalnca gıyyrm ama kasntıdan oluyorum huyluyum sanırım:)
Canım Bu Çorapların hepsi Birbirindenn Güzell. Gerçekten hepsinee bayıldımm ❤ ❤ Şimdii Benimdee alasım geldiii
kendı kaşındı valla dedım ben kazanırım bugun ö.s.s gırsem gene kazanırım ama adam anlamıo aman kazanan ben oldum gene
ben daymod tan aldım cnm netten en son ve harıka desenler var belkkı zevkler uymaz ama bı bak ıstersen ordada güzel çoraplar var
ben kız ve erkeklı bıraz cocuksu bı corap var orda 2 renk aldım
d.zkapağında kalp olan aldım
leopar aldım
taşlı kelebeklı olanlardan aldım
bı bak ıstersen
günnayydınn napıyonuz nen...çalışıyonuz mu..
çallııışıınn çalışın...
neeek bebiş yola çıkmış maşallah hayırlı olsun..
koket bakıyom adapte olmuişun işe..kokoş seni..özledim ben seni be...
öpüyoom kocaaman hepinizi..
haa haa hepiniz benim bebeklerimsiniz yaa..
aslında koketide özlemedim paşasını ösledim çok tatlı yaa..küçük adam..
muabbeti iice harlayın gelecem daha pek bir action yok..
Evet Kokoşş Olduğumuu hep söylerlerr. Evliyimm,çalışmıyorumm. Antalya'da yaşıyorumm. Kendimee zaman ayırmayı vee bakımlı olmayı bir ihtiyaçç gibi görüyorumm
HEHEHE aradım canım ızındeymıs ooo donunce gelck kk ya ıns gelmezse getırtrm ben ama ztn cok yogun yazmıyr kımse yahuuu
bende bayılıyorum coraplara kızlar ama tul coraplar benııı kasındıryrrr yahuu alısamadnnn eskıden berı mecbr kalnca gıyyrm ama kasntıdan oluyorum huyluyum sanırım:)
al tabe alll corap fırmasıda kazansın ayyyy:):) bocuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesın beee yazyn kendın yoksun ortalardA VALLA YENI TOPIK BULP GITCM HA DELRTMEYN BENUUU