Kokoşş Hatunlar Kulübü

ayyy kakılmıştır benim adııımmm demeye başladım .. :) benim de silkelenme vaktim geldi.. of benim adam saçını boyama diyo keşke ben de öyle bi değişimle başlasamm silkelenmeye ..

zatn boyama derler hiçbiri boya demezki ...Ben boaya desede boyadım pekte beğendi...

kocamın en sevmediği şey kilodur allahtan bu konuda Allahım bana bonkör davranmış....

ıddaya gırdık kazandım cnm
ehlıyetı alamazsın dedı bende ılk sınavlarda geçerım dedım
eğer geçemeseydım ben 1 ay maaş almıycaktım ben kazanırsam o 1000 tl vercektı hala vercekk

Günaydın...

laaaa adam safmı beee sende performansı görmüyomu bu adam ben bile girmezdim iddaya seni okdar tanımışım yani..

kızlar bende yeni bir hastalık başladı çorap hastalığı pentinin beğendiğim çorapları sizinle paylaşıyorum...

içinde gündüz ve gece giyilcek olarak beğendiğim çoraplar ....bazısı çok sexü duruyor geçin artık sade çorap giymeyi pantolon bile giyilse ayakkabıdan görünen veya biyere dildiğinde ayakkaplar çıkınca görünen ayacıklarımız daha hoş zarif alımlı görünsün die...

yukarıdaki beyaz yaprak desnliden aldım bilginize lacivert elbise ile çok hoş oluyor...

çaprazlı olan sexü çoraplarda gece mini elbiselerle fevkalade

Günaydın...

laaaa adam safmı beee sende performansı görmüyomu bu adam ben bile girmezdim iddaya seni okdar tanımışım yani..

kendı kaşındı valla dedım ben kazanırım bugun ö.s.s gırsem gene kazanırım ama adam anlamıo aman kazanan ben oldum gene

ben daymod tan aldım cnm netten en son ve harıka desenler var belkkı zevkler uymaz ama bı bak ıstersen ordada güzel çoraplar var
ben kız ve erkeklı bıraz cocuksu bı corap var orda 2 renk aldım
d.zkapağında kalp olan aldım
leopar aldım
taşlı kelebeklı olanlardan aldım
bı bak ıstersen

günnayydınn napıyonuz nen...çalışıyonuz mu..
çallııışıınn çalışın...
neeek bebiş yola çıkmış maşallah hayırlı olsun..
koket bakıyom adapte olmuişun işe..kokoş seni..özledim ben seni be...
öpüyoom kocaaman hepinizi..

len hoşşık tek koketımı özledınn
bıde haav yapıyy evde dıyeeenıye gelmıyordunnn manyakkkkk

len hoşşık tek koketımı özledınn
bıde haav yapıyy evde dıyeeenıye gelmıyordunnn manyakkkkk

haa haa hepiniz benim bebeklerimsiniz yaa..
aslında koketide özlemedim paşasını ösledim çok tatlı yaa..küçük adam..
muabbeti iice harlayın gelecem daha pek bir action yok..

yalancıı ıkı dk nasılda çevırdınnn
olm onun paşası artık gülüyoo sert bakmıoo
geçen bı resım yolladı tanıyamadım paşayı
gülüyordu lennsıpa

aksıon gel ben yaratırım cnm

bende memnun oldum kokoşmusun? evlimisin,çalışlyormusun,nerde yaşıyorsun?

Evet Kokoşş Olduğumuu hep söylerlerr. Evliyimm,çalışmıyorumm. Antalya'da yaşıyorumm. Kendimee zaman ayırmayı vee bakımlı olmayı bir ihtiyaçç gibi görüyorumm

bucu yaaa söle saçını başını yolucamm nie gelmiyo buraya

HEHEHE aradım canım ızındeymıs ooo donunce gelck kk ya ıns gelmezse getırtrm ben ama ztn cok yogun yazmıyr kımse yahuuu

bende bayılıyorum coraplara kızlar ama tul coraplar benııı kasındıryrrr yahuu alısamadnnn eskıden berı mecbr kalnca gıyyrm ama kasntıdan oluyorum huyluyum sanırım:)

Canım Bu Çorapların hepsi Birbirindenn Güzell. Gerçekten hepsinee bayıldımm ❤ ❤ Şimdii Benimdee alasım geldiii

Canım Bu Çorapların hepsi Birbirindenn Güzell. Gerçekten hepsinee bayıldımm ❤ ❤ Şimdii Benimdee alasım geldiii

al tabe alll corap fırmasıda kazansın ayyyy:):) bocuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesın beee yazyn kendın yoksun ortalardA VALLA YENI TOPIK BULP GITCM HA DELRTMEYN BENUUU

hımmm ben netten genelde almıyorum cnm bakarak alıyorum benim bazı şeyleri görmem lazım kıyafettede genelde mağazalardan deneyerek alırım tabii çorap denenmiyor ama deseleri çok incelerim

hırslı hatunsun anladım ben seni...:13:

ahh cnm sorma iş iyi geldi ama bebeği çok özlüyorum

videolarını hep izliyorum telde fotolarını öpyorum görsn sanki ayrı ülkede gibiyiz sanarsın..

Süslenip işe gelmek hoşuma gidiyor...

sen nezman işe başlıyorsun.başla artık yafff....

smoker özlüyom diyosun görüşelim diyorum goncam var diyosun aaaaaaaaaaaaaa

bak bak action yokmuş gelde yaratalım yafrummm herkes kaybolmuş zate:18:

Evet Kokoşş Olduğumuu hep söylerlerr. Evliyimm,çalışmıyorumm. Antalya'da yaşıyorumm. Kendimee zaman ayırmayı vee bakımlı olmayı bir ihtiyaçç gibi görüyorumm

hımm sevdim seni:13: çocuk varmı?

Antalya demek bende burda yaşıyorum

kalınlarını al ozman sende ayyy çorap benim vazgeçilmezim pentiye girince kendimi kaybediyorum yafff...

aakkap ve çanta olayındada aynısı...haa bide makyajjjj

al tabe alll corap fırmasıda kazansın ayyyy:):) bocuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesın beee yazyn kendın yoksun ortalardA VALLA YENI TOPIK BULP GITCM HA DELRTMEYN BENUUU

yaa hakkaten yaa güneş yeni topik açsam ordanmı devam etsek yeni katılanlarda olur bişiler yapalım kızların geleceği yok baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…