Kokoşş Hatunlar Kulübü

valla çatladım haaa sizi terkederim bakk ne gelyosunuz ne yazyosunuz 2 haftadır burda pinekliyom yaaa deli gibi arada slm atıp gidiyonuz yaaa

böcük ve beray dışında gelen giden yok yaaaaa kimse gelmicekse kapatalım topiği barii

vayy sende bi kokoşluk gördümmm sonmzanalar dha bi bakımlı olmuşun

goncan napiyo hala eyyi bakıonmu adama

bende ama süslenmekte değil baya baya kıyafet alıom
bu h sonuda pantolon ve ayakkabıya bakcemm
makyaj hıc yapmıomda bı oce keyfım var işte hergün değişik
bugunkını ekleyım mı

len yazdımhemen sana bu yoğunlukta bacum sen kayboldunnn

yok len ne kaptması bacumm dur hele azcık yoğunmmm ama gelıom gene

helloo kızlar nasılsınızz bakalımmmm bende yogunm ancaa geldım hihihi:)

bakıyrm askıtm vhatsup trafııgmde cok yogundu sana yazmadımmı acep
sesıde kısk telfnn ara ara bakıp gordklerıme yazyrm pardon guzum affet benı bır yogunm sorma
nasılsınz bakem bakalım

bı da olmasın len

bende yoğunm cnmmmm bak
koket çağırdı o ortalıkta yokkkk

günaydınnn

sen akkabı topuklu giyemiyodun dimi

makyaj niye yapmıyosun?

şu avatarı değişsene azcuk...

ewet yok ama facede onlıne hahaha

kız ben whatsap yazdığım için internet açık olyo telde facete de online görünyo bunun yüzünden herkes bana yazyomuş facete ama telde face açık olmadığından göremiyorum böyle bir karışıklık var...

günaydınnn

sen akkabı topuklu giyemiyodun dimi

makyaj niye yapmıyosun?

şu avatarı değişsene azcuk...

günaydın cnmm
resımlerı gördümmm paşan maşallah nasılda kılo almış cnmm
ıkısıde cok tatlu
sız buluşun buluşunnnn

cok gymek ıstıyorum son zamanlarda aslında azcık kadın gıbı olmakama olmuoo yürüyebılıyorum ama alışık değilim ayakkabı sankı emanet bıde cok vuruyoo
en son flo da görmştm harıka ama sankı gydım ve parmak uçlarım öne doğru gıdıo ve canım cok yanıoo

makyaj nıye yapmıommmm
üşenıommmdoğallığı cok çekıcı gelıo bana
bıde sabh cok erken uyanıp kahvaltı şu bu kıtap falan okuyommm
aslında yapabılırım

cıx değişmem o benım meleğım
desenli sürsene

anammm harıka len onlar
nasıl alcem kı nasıl yapcemkı onlardan
bıde 2 günde bı dizi hergun duş sılıom cnmmm
en son çatlayan ocelerden aldım bıde mıknatıslı oce aldımmm
bıde yapıştırıcı aldımmm
keşke bunlardan yapabılsemmm

günaydın kızlar dün iş yerine gittim müdür izin vermedi 38 gün iznim vardı 18 ini zor verdi..26 sındA iş başı püüüff..çok işim var benim ya nasıl yetiştirecem..

günaydın kızlar dün iş yerine gittim müdür izin vermedi 38 gün iznim vardı 18 ini zor verdi..26 sındA iş başı püüüff..çok işim var benim ya nasıl yetiştirecem..

cnm sen memur değil mıydınyanı yasal hakkın değil mı
uyus nıye vermeskıpislükkkkk

cok tatlısınız len sız o prenses hele lokma yaaa

yaff böcük kilo alımı güzelde maşallah çok kusar oldu üzülyorum yaaa meyve püreleri veryom artık pek seviyor...

yoğurdada başlıyoruz yaff ben süt aldım dairede sütçü amcadan köyden getiryo sütü mayaladım akşam baktım tutmamış neden tutmadıki çok ta kapadım heryerini battaniye felan annem ne dediyse yaptım offf olmadı okdar emek ettiim aldım götürdüm kaynattım mayaladım gittim geldim tutmamış bişi olmadımı sinir oluyorum

bak bu ojeleri mıknatıslı ojheler varya öle yapcan bazılarının desenide üzerine atılan değişik renklerden kaynaklanıyo bacıcığım hergünmü gidiyon parise ala ala yap hafta sonu ne olcak çatlayan ojelerde güzel onlardan yap değişik renlerde kahve üzerine siyah çatlayan al leopar desen olsun süper oluyo valla :13:

başka resmi yokmu meleğinin onu değiş bare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…