Kokoşş Hatunlar Kulübü

bilmiorum tam süresini ama senlerce kalıor die biliorum.. dudak çizgisi için kaş mesela böyle şeyler ben çok araştırmıştım:)

Yok bana göre değil ben günlük ruhum hangi ton istiyorsa onu yaparım öyle sıkılırım bennn hep aynı hep aynı :KK52: Ama brezilya fönünü düşünebilirim hafif dalgalı saçlarım var düze yakın :KK66:

kalıcı makyaj büyük kolaylık dimi
nasıl yapılıyor canım bilgin varmı kalıcılığı ne kadar oluyor
ne yaptırabiliyorsun mesela kalıcı makyajda:44:
ben yaptırdım canım gözlerime kalem çekme derdi yok artık üstüne ve altına dudakta yaptırmıştım ama dudaklar hemen gitti bende 2 hafta zor dayandılar bana dudak yiyorumda sıkılınca sinirlenince :KK70: ama gözlerden memnunum kalıcı makyaj boyası ile yapılıyor zararsız zararı olsa bende mutlaka acayiplikler olurdu hassas tenim çünkü 1 yılı geçti yaptıralı ama silinme kaybolma vs. yok 2 yıl kadar dedi yapan sanırım bende 4 yıl kalıcak gibi dövme gibi ama ufak bir kalemle iğne ucuyla yapılıyor deri altına boyanın ulaşması için

ben yaptırdım canım gözlerime kalem çekme derdi yok artık üstüne ve altına dudakta yaptırmıştım ama dudaklar hemen gitti bende 2 hafta zor dayandılar bana dudak yiyorumda sıkılınca sinirlenince :KK70: ama gözlerden memnunum kalıcı makyaj boyası ile yapılıyor zararsız zararı olsa bende mutlaka acayiplikler olurdu hassas tenim çünkü 1 yılı geçti yaptıralı ama silinme kaybolma vs. yok 2 yıl kadar dedi yapan sanırım bende 4 yıl kalıcak gibi dövme gibi ama ufak bir kalemle iğne ucuyla yapılıyor deri altına boyanın ulaşması için

ay süpermiş yaa tam benlik hergün üşeniyorum makyaj yapmaya
ben eyeliner istiyorum sadece gözümün üstüne
sen ne kadara yaptırdın canım

dudağa bende yaptırmam çünkü bende yerim dudağımı sıkılınca falan iyi oluyo:KK1:

ay süpermiş yaa tam benlik hergün üşeniyorum makyaj yapmaya
ben eyeliner istiyorum sadece gözümün üstüne
sen ne kadara yaptırdın canım

dudağa bende yaptırmam çünkü bende yerim dudağımı sıkılınca falan iyi oluyo:KK1:
göz üstü 200 altı 200 toplam 400 yani her ayrı bölge 200dü canım geçen sene başlarında belli bir yere gitmedim ayrıca çağırdım geldi evde yaptı rahat rahat :KK66:

al bı dudak yıyende benımmmm:KK52:
bütün dudak yiyenler burda desene canım :KK64: dudaklarımızı yemesekte kalıcı dudak makyajı en fazla ömrü 6 diyolar ama daha göremedim 6 ay kalanını gerek yok dudağa bi parlatıcıda sürüveririz artık :))

göz üstü 200 altı 200 toplam 400 yani her ayrı bölge 200dü canım geçen sene başlarında belli bir yere gitmedim ayrıca çağırdım geldi evde yaptı rahat rahat :KK66:

çok hoşuma gitti bu fikir :KK66:araştırayım bi ben ama sanırım şimdi yaptıramam doğum sonrasını beklemem lazım:97:

çok hoşuma gitti bu fikir :KK66:araştırayım bi ben ama sanırım şimdi yaptıramam doğum sonrasını beklemem lazım:97:
canım bebeğe zarar verecek bir durum yok biraz krem sürüyorlar yapılacak bölgeye uyuşması için hepsi o ama yinede karar senin bu arada allah analı babalı büyütsün kocaman huzur dolu bir ömür versin bebeişine bahtı güzel olsun inşallah..:KK54:

canım bebeğe zarar verecek bir durum yok biraz krem sürüyorlar yapılacak bölgeye uyuşması için hepsi o ama yinede karar senin bu arada allah analı babalı büyütsün kocaman huzur dolu bir ömür versin bebeişine bahtı güzel olsun inşallah..:KK54:

aa öylemi iyimiş o zaman:KK66: eşimi ikna etmede şimdi sıra:KK1:

Amin canım çok sağol .
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

aa öylemi iyimiş o zaman:KK66: eşimi ikna etmede şimdi sıra:KK1:

Amin canım çok sağol .
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
inşallah canım eşini ikna kısmına gelince o kolay iş hayır diyemeyecekleri anları bilirsiniz sizde :KK9: görüşmek üzere hoşcakalın şimdilik çocuklarım geldi bana bilgisayar kalmaz bir süre :KK53:

inşallah canım eşini ikna kısmına gelince o kolay iş hayır diyemeyecekleri anları bilirsiniz sizde :KK9: görüşmek üzere hoşcakalın şimdilik çocuklarım geldi bana bilgisayar kalmaz bir süre :KK53:

haklısın iyi anını kollamam lazım:86:
güle güle canım görüşmek üzere

X