nasılsın hazalcım yaw sende kpssye hazırlanıordun dime ordan hatırlıorum seni
Evet canım ama şimdi izindeyim yaa hiç bakmıyorummm senin nasıl gidiyor çalışmalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsın hazalcım yaw sende kpssye hazırlanıordun dime ordan hatırlıorum seni
Ne kadar süre kalıyormuş yüzünde bilgin varmı? Ayrıca kalıcı makyaj olarak neler yapılıyormuş bir tek eyeliner değildir heralde
bilmiorum tam süresini ama senlerce kalıor die biliorum.. dudak çizgisi için kaş mesela böyle şeyler ben çok araştırmıştım:)
eeeeee kıslar parfum ne kullanıyorsunuz
Gucci rush 2 kullanıyorum ben değiştirmem parfümümü o kokudan vazgeçemiyorum
ben yaptırdım canım gözlerime kalem çekme derdi yok artık üstüne ve altına dudakta yaptırmıştım ama dudaklar hemen gitti bende 2 hafta zor dayandılar bana dudak yiyorumda sıkılınca sinirlenince ama gözlerden memnunum kalıcı makyaj boyası ile yapılıyor zararsız zararı olsa bende mutlaka acayiplikler olurdu hassas tenim çünkü 1 yılı geçti yaptıralı ama silinme kaybolma vs. yok 2 yıl kadar dedi yapan sanırım bende 4 yıl kalıcak gibi dövme gibi ama ufak bir kalemle iğne ucuyla yapılıyor deri altına boyanın ulaşması içinkalıcı makyaj büyük kolaylık dimi
nasıl yapılıyor canım bilgin varmı kalıcılığı ne kadar oluyor
ne yaptırabiliyorsun mesela kalıcı makyajda:44:
Hoşgeldin tatlımm
ben yaptırdım canım gözlerime kalem çekme derdi yok artık üstüne ve altına dudakta yaptırmıştım ama dudaklar hemen gitti bende 2 hafta zor dayandılar bana dudak yiyorumda sıkılınca sinirlenince ama gözlerden memnunum kalıcı makyaj boyası ile yapılıyor zararsız zararı olsa bende mutlaka acayiplikler olurdu hassas tenim çünkü 1 yılı geçti yaptıralı ama silinme kaybolma vs. yok 2 yıl kadar dedi yapan sanırım bende 4 yıl kalıcak gibi dövme gibi ama ufak bir kalemle iğne ucuyla yapılıyor deri altına boyanın ulaşması için
ay süpermiş yaa tam benlik hergün üşeniyorum makyaj yapmaya
ben eyeliner istiyorum sadece gözümün üstüne
sen ne kadara yaptırdın canım
dudağa bende yaptırmam çünkü bende yerim dudağımı sıkılınca falan iyi oluyo
göz üstü 200 altı 200 toplam 400 yani her ayrı bölge 200dü canım geçen sene başlarında belli bir yere gitmedim ayrıca çağırdım geldi evde yaptı rahat rahatay süpermiş yaa tam benlik hergün üşeniyorum makyaj yapmaya
ben eyeliner istiyorum sadece gözümün üstüne
sen ne kadara yaptırdın canım
dudağa bende yaptırmam çünkü bende yerim dudağımı sıkılınca falan iyi oluyo
bütün dudak yiyenler burda desene canım dudaklarımızı yemesekte kalıcı dudak makyajı en fazla ömrü 6 diyolar ama daha göremedim 6 ay kalanını gerek yok dudağa bi parlatıcıda sürüveririz artık :))al bı dudak yıyende benımmmm
göz üstü 200 altı 200 toplam 400 yani her ayrı bölge 200dü canım geçen sene başlarında belli bir yere gitmedim ayrıca çağırdım geldi evde yaptı rahat rahat
al bı dudak yıyende benımmmm
keyifli oluyo ama yaaa
canım bebeğe zarar verecek bir durum yok biraz krem sürüyorlar yapılacak bölgeye uyuşması için hepsi o ama yinede karar senin bu arada allah analı babalı büyütsün kocaman huzur dolu bir ömür versin bebeişine bahtı güzel olsun inşallah..çok hoşuma gitti bu fikir araştırayım bi ben ama sanırım şimdi yaptıramam doğum sonrasını beklemem lazım:97:
Ne kadarlık hamilesin canım ?
canım bebeğe zarar verecek bir durum yok biraz krem sürüyorlar yapılacak bölgeye uyuşması için hepsi o ama yinede karar senin bu arada allah analı babalı büyütsün kocaman huzur dolu bir ömür versin bebeişine bahtı güzel olsun inşallah..
inşallah canım eşini ikna kısmına gelince o kolay iş hayır diyemeyecekleri anları bilirsiniz sizde görüşmek üzere hoşcakalın şimdilik çocuklarım geldi bana bilgisayar kalmaz bir süreaa öylemi iyimiş o zaman eşimi ikna etmede şimdi sıra
Amin canım çok sağol .
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
inşallah canım eşini ikna kısmına gelince o kolay iş hayır diyemeyecekleri anları bilirsiniz sizde görüşmek üzere hoşcakalın şimdilik çocuklarım geldi bana bilgisayar kalmaz bir süre