Kokoşş Hatunlar Kulübü

hayatım kızıl rengını kullanmazsa orenk elde edılemez mağlesef benım kuaförüm hemem hemen herk kızl barındırır derdı az veya cok ama karamelde mutlaka kızıllık oluyor bıde orengı sık boyatmak gerekıyo benım annem kullanıyodu ondan bılıyorum yıkandıkca tonu kayboluyo oyuzden sık boya ıstıyo

Aman o zaman bana göre değil hem sık boyatamam hemde kızıllık veren rengi sevmem :KK52:

Benim koyuya dönmeden önceki saç rengim hatta bu resmin çıktısını alıp kuaförüme götürmüştüm bundan istiyorum diye ve aynısını yapmıştı :KK52:

nerde bu kofor daha once bı rsım bulmustum tam ıstedıgım gıbıydı onu bulamıyorummmm nerde yawwwwwww

kızlar evlenirken 57 kiloydum şimdi 63 kiloyum nasıl vericem bilmiyorum eşimle spora yazıldık bir ay gittik maddi yönden bırakmak zorunda kaldık yürüyüşte yapıyorum ama bütün gün iş yerinde masa başında oturuyorum güzel giyinirim ama sabahları makyaj yapamıyorum eskiden nasıl yapıyodum şaşıyorum o enerjiyi bulamıyorum ancak hafta sonları yapabiliyorum yapıncada 10 numara oluyorum şu 6 kiloyu versem benden kokoşu olmaz :KK9:

kızlar evlenirken 57 kiloydum şimdi 63 kiloyum nasıl vericem bilmiyorum eşimle spora yazıldık bir ay gittik maddi yönden bırakmak zorunda kaldık yürüyüşte yapıyorum ama bütün gün iş yerinde masa başında oturuyorum güzel giyinirim ama sabahları makyaj yapamıyorum eskiden nasıl yapıyodum şaşıyorum o enerjiyi bulamıyorum ancak hafta sonları yapabiliyorum yapıncada 10 numara oluyorum şu 6 kiloyu versem benden kokoşu olmaz :KK9:

Bir evlenince kilo almayan benim heralde bende alsaydım yaa şöyle 4 kilo fazlasını istemem :KK52::KK52:

Bende o saçımı yaptırdığımda ist daydım zaten istluyumda şuanda istdayım ama eşimin görevinden dolayı doğudayım son bir senedir :KK52: B.evlerde bir kuaförde yaptırdım yakınsa sana ismini veririm resmi aldım götürdüm bu renk istiyorum dedim kesimi içinde o modele yakın bir modeldi ama o kadar katlı değil çok katlı saçı sevmediğim için benzer bir modeldi :KK52:

canım kalıcı makyajı tavsiye ederim ohhh rahatlık varmış dersin :KK66: kilolara gelince akşamları yatmadan üzerine yemek yemeden form çay iç düzenli ama ara vermeden ne kadar kilo gitsin istiyosan amacına ulaşana kadar devam et :KK54:

olsun bacım sen daha cok dıkkat etmelısınnnn kendıne bu hamılelık donemınde ozellıkleeeee elınden geldıgınce bıseyler yap yapom

aynen valla eşim bile diyo çok bıraktın kendini accık bak diyo kendine:KK50:
şu 3 ayı bi atlatayım kendime gelecem inşallah
en azından saçımı başımı yaparım
eskiden yapamıyodum saçımı malum durumlardan ötürü:KK1:
şimdi rahat rahat yaparım:KK1:

kaç kılosun bend easlında almazdım hatta zor aldım esimin bıtmek tukenmek bılmeyen kusmelerınden dırıdrından sonra yoksa bende almazdım

45 kiloyum bir ara 43 e düştüm şimdi yine 45e çıktım ama hep bu civardayım oldum olası bir 50 yi göremedim zaten o kadarda istemiyorum 3-4 kilo en fazla

Bende o saçımı yaptırdığımda ist daydım zaten istluyumda şuanda istdayım ama eşimin görevinden dolayı doğudayım son bir senedir :KK52: B.evlerde bir kuaförde yaptırdım yakınsa sana ismini veririm resmi aldım götürdüm bu renk istiyorum dedim kesimi içinde o modele yakın bir modeldi ama o kadar katlı değil çok katlı saçı sevmediğim için benzer bir modeldi :KK52:

karsımı oluyor orası avrupa yakasımı ben ıste yenı geldım de pekbılımıyom

X