- 3 Ağustos 2010
- 11.970
- 6
terazi şekerimm..
vallaha atmadı cvp...
pis herüff...
kızz terazının dengesizi bu topuzu kaçık diom yaa...
kzum senin eşin onu anlamdığını düşünyor şuanda olay net böle inat edecek gibi görünyo napcan:26::26::26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
terazi şekerimm..
vallaha atmadı cvp...
pis herüff...
kızz terazının dengesizi bu topuzu kaçık diom yaa...
zaten çocugu eşin çoooook isteyince yapıcaksın kıymetli oluyosun ondan sonrabişey diyimmi biryerde yazıodu normal doğum yapanlar bilmem kaç kat daha zevk alıomuş ama cesaret ister
benimki toto manyağı yaa benimki küçük napsamda büyüseee yaaaa
çok duz yazmıssın lennn acukkkk cılveli yazysınnn senı cok osledımmmm kocısımmm her anlamdaa akşama randevumuz var gecıkmeee sen neler neler yapcammm felan yazaydınnn
başak teraziyi ver kızz:)
Kız valla öyle süslüyüm bizim bir dışarı çıkışımız var ben 3 saat önceden hazırlanmaya başlarım kıyafet seçimi makyaj saç yapımı falan uzun sürer işim biter derim hazırım kociş der dakika tut tutarım beş dk. hazır Kocişin ömrü beni beklemekle geçiyor
ayhh aslı astarı yok cimcimem kudurdu çocuk çocuk diye ilk 6 ay güzeldi herşey.çok istedim normal doğumu ama olmadı bende istiyorummmmmmmmm daha zevkkkkk:92:
ben ömrümde böle msj atmadım kocişee.. buna şükretsin dicemdee
etmedi cvp bile atmadı...
dengesizz...
kıs yoksa adam dusup bayıl mış olabılırmı?
kız öle şiir neyim bilmez ama bende sevmem belki ondan yapmaz öle şeler
kıs yoksa adam dusup bayıl mış olabılırmı?
işyerindeyim buna kahkaha atarak güldümm... iiki ağzımda bişe yoktu püskürtürdüm vallla
ayyy ne komuk yaa..
yok yok. annem inat o inattt...
kızkardeşim aynıyız ama bizimki sinirlenio beklerken bende git tv izle yada 2 saat önce haber ver diom....
dayanırım dayanırım doğum yapmış kadınım ben onamı dayanmıcam