Kokoşlar Kulübü

Barcman

PR UZMANI
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
10.363
31
408
eveet eğer kendinize bakıyor makyajınıza saçınıza başınıza ve giydiklerinize özen gösteriyorsanız bu kulüp tam size göre

gelin kendimize yaptığımız bakımları şık ve uyumlu giyinmenin yollarını konuşalım ve bu konuda fikir alışverişinde bulunalım:lepi:

bekliyorum sitenin kokoşlarını

ben kokoş değilim ama merhaba diyeyim dedim

Barçmanım yeni topicin hayırlı olsun a.s.

Kokoşmuyum bilmiyorum ama kendimce bakımlı olmaya çalışırım ayda bir kere boya için kuaföre giderim, makyajım; nemlendirici-allık-ruj-kalemden ibarettir gün içinde rujumu tazelerim sadece, manikür-pediküre önem veririm...

Her gün farklı giyinirim renk uyumuna ayakkabıma çantama dikkat ederim ,tam bir ayakkabı hastasıyım indirim zamanı kaliteli ayakkabı alırım sezon da bir ayakkabı alacağıma indirimde 2 tane alırım içi dışı deri ayakkabının ayak sağlığı için önemli olduğunu düşünürüm...

Küçüklüğümden beri giydiğim kıyafeti aynı anda bir başkasının üzerinde görmekten çok mutsuz olurum onun için değişik görülmemiş şeyler almaya dikkat ederim daha olmadı kumaş alır anneme diktiririm yani kendi modamı kendim yaratırım...

Özel günlerde yemek,düğün vs. özenli hazırlanmaya dikkat ederim dolabımda siyah ağırlıklı gece için mutlaka birşeyler bulundururum seviyorum siyahı hem zayıf da gösteriyor..

aklıma gelenler bunlar yeri geldikçe yazarım :lepi:

Son düzenleme:
ben kokoş değilim ama merhaba diyeyim dedim
hoşgeldin birtanem her kadın azda olsa kokoştur güzel görünmeyi kim istemez değilmiopuyorumnanaktan

ooo esynciğim daha nasıl kokoş olacaksın harika :lepi:alkisalkisalkis

oy benim tatlı kokoşumda gelmiş ablasının birtanesiopuyorumnanaktan
gelmemmi abla kokusunu alırım ben kokoşluğunhihoyyyt
bu topik iyi oldu birbirimizi gaza getirmemiz açısından:roflol:
darbanwille,gurbaa ve çıbııda bekliyorum en yakın zamanda
demode kuzum gelmesin ama göz zevkimizi bozar şimdi:1closedeyes:-tatlicadiarzu-

bende kendime yaptığım bakımları anlatayım sabah akşam mutlaka

heryerime ayrı özel kremlerimi sürerimkaydirigubbakcemile3

saçlarım herzaman röflelidir kendi saçımın rengi açık olduğu için 3 yada 4 ayda bir röflemi yaptırırım manikür ve pedikürümü hiç ihmal etmem el ve ayak tırnaklarımdan oje eksik olmaz uyumlu ve değişik giyinmeyi severim yaz kış yüzüme güneş koruyucu sürmeden dışarı çıkmam kaşım kirpiğim sarı olduğu için özel boyalarla boyarım çok aşırı makyaj yapmamakla birlikte(özel geceler hariç) mutlaka göz kalemi çeker hafif bir ruj sürerim
şimdilik bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…