KÖK HÜCRE BAĞIŞI

Biray rapor vereceklerdi ama o istemedi zaten bir ay yatacak bir ağrısı olmadi onun is yukunu biraz ben destekledim hallettik

Bende kok hucre bagiscisiyim senelerdir ama daha uyan cikmadi sanirim hic aranmadim

Bende kok hucre bagiscisiyim senelerdir ama daha uyan cikmadi sanirim hic aranmadim

3 yıldan eskiyse yenilemekte fayda var. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama türkök kurulduktan sonra oraya geçerken kayıtlarda silinenler falan olmuş diye duydum.

3 yıldan eskiyse yenilemekte fayda var. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama türkök kurulduktan sonra oraya geçerken kayıtlarda silinenler falan olmuş diye duydum.
Olabilir , gerci su anda yurtdisindayim ama bi geldigimde vakit bulabilirsem veririm yine kan
Ben 8 sene once bagisci olmustum , yaklasik 40 kisiyi de ikna ederek ellerinden tutup hastaneye goturmustum

Malesef dogunun kucuk bir ilcesindeyiz. Cok ilgili bile degiller. Ama tatili Ankarada gecirecegim. Ordaki merkeze mutlaka soracagim. :)

Allah razı olsun ablanızdan maalesef sağlık sorunum yüzünden benden almıyorlar ama eşim bağışçı oldu haber bekliyor :)

Bende kan verdim, beklemedeyim. Umarım biri ile uyar hücrelerim.Organlarımı 18mi dolduruncaa bagıslamıstım. Ölünce yine de ailelere soruluyor sanırım Türkiyede?

Hiç ötelemeyelim çünkü onların ötelenecek vakitleri yok. Her saniye çok değerli fırsat ve imkanları değerlendirelim yarım saatinizi ayırıp kızılaya gidelim bağışçı olalım. Bu bebekler kurtulsun onların anneleri babaları vs ilik bekleyen nice insan kurtulsun

Bağışçı olduktan sonra kronik hastalığım nedeniyle bağış yapamayacağımı öğrendim. Bunu söyleyen doktor hemen kaydını sildir de biriyle eşleşirsen boşuna umutlanmasınlar demişti. Kaydımı üzülerek sildirdim. Hala içimdedir kan/kök hücre bağışlayamamak.

Keşke yapabilen herkes yapsa da insanlara gerçek umut dağıtılabilse.

Uyumlu biri çıkması halinde bir kaç yöntemden biri uygulanıyormuş. Biri konu sahibinin fotoğrafta paylaştığı gibi kan vererek, diğerleri biraz ağrılı yöntemlermiş. Tekrar normal hayata dönme süresi çok kısaydı hatırladığım kadarıyla. Biraz ağrı çekeceksem ve birileri bununla iyileşecekse değer diye düşünüyordum, kısmet olmadı.

Üç tüp kan verip yıllar önce bağışçı oldum. Hala kızılay’dan doğum günümde mesaj geliyor. Kök hücre bağışçısı olduğunuz için teşekkürler diye ama hiç aranmadım sanırım uyumlu olduğum kimse olmadı ama olursa hiç düşünmeden koşa koşa giderim. Küçücük çocuklar öyle çaresizce bekliyor içim gidiyor.

Geçen sene kök hücre bağışçısı oldum ,3 tüp kan aldılar.Adres numara değişikliği vs olmazsa iyi olur dediler.

İlk günler çok heyecanla bekledim birine uyacak , ha ararlar ha arayacaklar şimdi diye .

İnşallah birilerinin derdine derman olurum.Fikri bile çok güzel

Bildiğim kadarıyla bu konudaki en büyük sorun ilik uydu diye aranan insanların ilik vermekten vazgeçmesi miş. Yanı bu konuda bağışçı olunacaksa herkes kesin olarak ilik vereceğine emin olmalı insanları boş yere umutlandırıp drları ve hastaları böyle zamanla yatırışılan bir olayda oyalamamalı ki bunun vebali daha büyük

Konuya cok vakıf olmamakla bırlıkte (tabıkı bızım ayıbımız) emzıren annelerde verebılıyorsa bende vermek ısterım seve seve. Yeter kı yardıma muhtac caresız bır cana umut olsun

Ben de yaklasik 8 yildir kok hucre bagiscisiyim. Fakat su ana kadar uyan olmadi demek ki. Yurtdisinda kan verilmiyor benim tukuruk ornegimi almislardi . Kan bagiscisi da cok olmak istedim ama her seferinde demirim dusuk ciktigindan olmadi ki o zamanlar 58idim, simdi 50 kiloyum hic veremem. Keske daha cok kisi bagisci olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…