Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kok hucre bagiscisiyim senelerdir ama daha uyan cikmadi sanirim hic aranmadim
Olabilir , gerci su anda yurtdisindayim ama bi geldigimde vakit bulabilirsem veririm yine kan3 yıldan eskiyse yenilemekte fayda var. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama türkök kurulduktan sonra oraya geçerken kayıtlarda silinenler falan olmuş diye duydum.
Malesef dogunun kucuk bir ilcesindeyiz. Cok ilgili bile degiller. Ama tatili Ankarada gecirecegim. Ordaki merkeze mutlaka soracagim. :)Aynen öyle.
Eğer büyük bir şehirde yaşıyorsan her şehrin çarşısında sahilinde şubeleri ya da çadırları oluyor.
Bir gider sorarsın, emzirmenin etkileyeceğini sanmıyorum ama hayırlısı olsun. :)
Allah razı olsun ablanızdan maalesef sağlık sorunum yüzünden benden almıyorlar ama eşim bağışçı oldu haber bekliyor :)Daha önce de kök hücre bağışı ile ilgili konu acmışdım. Bizlere örnek olsun farkındalık yaratsın die konumu buraya acdım taşımazsanız sevirim.
Paylaştığım resim benim akrabam ablam.3 yaşındaki bir bebeğin hayatını kurtardı. Verdği ilikle minicik bedenine can oldu tekrar bebeğin. Lütfen ilik bağışlamak şu resimde görüldüğü kadar kolay bir işlemle gerçekleşiyor. Ameliyat yok. Kan vermek kadar kolay.
Yapmanız gereken en yakın kuzılay merkezine gitmek ve kök hücre bağışcısı olmak. 3 tüp kan verip sizi listeye ekliyorlar. İliğiniz tutuğu zaman aranıyorsunuz. Daha sonrasında işlemi kızılay aracılığı ile gerçekleştiriyorlar. İnşallah farkındalığımız artar.