Doktorun büyük ihtimal sana demir eksikliği ilacı vericek canım. Kan yapıcı bir ilaçta verebilir. Belki birde şampuan.. Ama inan geçici bir durum bu Allahın izniyle. Stres yapıp canını sıkma hiçİnşallah saçlarım geriye gelir canım çok doluyum bu konuda zaten
dur yahu panik yapma. demir eksikliğine bağlı saç dökülmesi teşhisi koyulmuş o kadar. muhtemelen demir takviyesi verir. demir takviyeside kötü bir şey değil. ben hamileyim hamilelikten dolayı demir kullanıyorum. sıkma canını :)@Mune abla lütfen konumu taşıma olur mu ? Merhaba kızlar ağlamamak in kendimi çok zor tutuyorum tam 3 senedir saçlarım dökülür gitmediğim doktor kalmamıştı bu ay buradaki üniversite geldim ve doktorum kan tahlili istedi internetten sonucuma baktım çok kötüyüm kalbim sıkıştı bu rahatsızlığı hiç duyan bilen var bana yardım edin kızlar Allah rızası için ayrıca Demir seviyemde 24
dur yahu panik yapma. demir eksikliğine bağlı saç dökülmesi teşhisi koyulmuş o kadar. muhtemelen demir takviyesi verir. demir takviyeside kötü bir şey değil. ben hamileyim hamilelikten dolayı demir kullanıyorum. sıkma canını :)
Biliyorum netten bakılabildiğini,çıktı alınabildiğini.Şuan hocayı bekliyorum canım netten kendin bakabiliyorsun ve çıktısını alabiliyorsun merak ettim bende baktım zaten 3 yıldır saçlarım dökülüyor gitmediğim doktor kalmadı kızlar
Canım döv beni haklısın 3 yıldır gitmediğim yer kalmadı son kez dedim üniversite daha önceki Prof .erkek tipi demişti şuan nasıl canım saçların geriye geldi mi dökülüyor mu yine eve gidince ayrıntısı ile yazacağımMiyav_su seni döverimmmmmm ben bakkk kuzucum benım demir seviyem 3 dü
saçlarım akıyodu resmen kopuyordu.
bende ilk okuyunca Allah korusun kötü bişey sandım.
ben bu hastalığı ( anemi demir eksilkiğinin) 15 senedir yaşıyorum.
başka hangi değerin ne çıktı yazarmısın
ayrıca lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nettennnn hastalık araştırma ben o hatalrı yaptımmm
sen yapmaaaaa lütfen...
sakin oll Allah dermansız dert vemesin bunlar neki canımCanım döv beni haklısın 3 yıldır gitmediğim yer kalmadı son kez dedim üniversite daha önceki Prof .erkek tipi demişti şuan nasıl canım saçların geriye geldi mi dökülüyor mu yine eve gidince ayrıntısı ile yazacağım
İşte benim meraklı duygum öne geçti sorma kendi kendime strese soktumBiliyorum netten bakılabildiğini,çıktı alınabildiğini.
Madem hocayı bekliyorsun azıcık sabırlı ol,buradan yardım beklemek yerine uzmanla görüşeceksin nasıl olsa.
Ay sağol canım biraz rahatladımsakin oll Allah dermansız dert vemesin bunlar neki canım
leblebi fıstık bunlar
Doktor bekliyorum buraya yazarım canımdr nededi sonuç belli mi
kızımın tahlilllerine kendim baksaydım şimdi kalp krizinden ölmüştüm.Biliyorum netten bakılabildiğini,çıktı alınabildiğini.
Madem hocayı bekliyorsun azıcık sabırlı ol,buradan yardım beklemek yerine uzmanla görüşeceksin nasıl olsa.
Geçmiş olsun.
sakin ollllll turp gibisin saan 2 doz ferinjek azda çinko verdimi benım gibi saçların halat olur :)Doktor bekliyorum buraya yazarım canım
Sorma benim bu huyum kurusun buralar taktığım için iyice gerildimnemesis ben paniğim benden panikleride varmışşşş :)))))
Geçmiş olsun canım allahım tekrar yaşatmasın bende artık tövbe ederim inşallahkızımın tahlilllerine kendim baksaydım şimdi kalp krizinden ölmüştüm.
çünki lenfona ile aynı bulguları veren bir virus hastalığıymış.
bakmıcam doktora gidicem dedim ve öyle yaptım.
yoksa laaelem ölmüştüm.
dr gözünüz aydın lenfona riski yok kızınız virus atlatıyor dedi.
netten hastalık araştırmıcam artık
15 gündür ben netten hastalıkarraştıroyorum kızım için öldüm canlı canlı toprağa girdim.Sorma benim bu huyum kurusun buralar taktığım için iyice gerildim
aminnn canım sakin ol...Geçmiş olsun canım allahım tekrar yaşatmasın bende artık tövbe ederim inşallah
3 yıldır teşhis konamadı bu yaşıma kadar hiç dökülmeye saçlarım dökülünce tutuştum canım ya ofYandım Allah nidalarıyla konu açmışsınız. Allah korusun kötü bir şey sandım.
Google amcadan araştırdım strese ve yaşam tarzına bağlı saç sorunuymuş.
Biraz relaks yahu.
Sağol canım biraz rahatladım gözlerimden yaş akmaya başladı zaten babam rahatsız o konuda doluyum sanırım hepsi patlama oldu bendeaminnn canım sakin ol...
çok basit işler bunlar.
evet canım babana acıyor için senın kendin bhane..Sağol canım biraz rahatladım gözlerimden yaş akmaya başladı zaten babam rahatsız o konuda doluyum sanırım hepsi patlama oldu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?